Nou stil de viatza (194)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by tumpi

Carmen, superbi baietii tai, imi dai si mie unul?

, poate fetitei tale? (presimt io ca o sa ai fetitza, atunci cand va fi...)

Participam la concurs:

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Delidana, nu am purcel ,imi place sa gatesc dar nu tot timpul ,la dentist am fost ultima data in octombrie ,cand mi-am scos o masea de minte, la pantofi port marimea 37 si am o fetita care implineste 10 ani vineri Am pierdut 3 sarcini si m-am ales cu vreo 13 kg in plus din cauza perfuziilor cu glucoza (nu puteam sa inghit nici apa si trebuia sa stau non-stop la perfuzii)Daca o sa raman insarcinata,fetele din echipa mea o sa fie foarte norocoase pt.ca la prima sarcina am slabit 10 kg. in 12 zile.Daca mai aveti intrebari raspund cu placere http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Azi am vazut si eu filmul recomandat de voi si nu mi s-a parut prea grozav,mai ales mosu care avea ,,treaba,, numai cu fetiscane Daca aveti si alte recomandari ,ascult http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by carina

Zuzi: scuze!!!! Nu au primit-o asa ca mai stam un an la gradi. Am facut tot ce se poate omeneste dar se pare ca am fost prea cinstiti - am respectat perioada legala de inscrieri cand de fapt ploile erau aranjate din sept-oct 2007

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

No Way! Ce pacat. Sper sa nu se plictiseasca prea des la gradi. Mersi de raspuns.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by yubi

Delidana, nu am purcel ,imi place sa gatesc dar nu tot timpul ,la dentist am fost ultima data in octombrie ,cand mi-am scos o masea de minte, la pantofi port marimea 37 si am o fetita care implineste 10 ani vineri
Am pierdut 3 sarcini si m-am ales cu vreo 13 kg in plus din cauza perfuziilor cu glucoza (nu puteam sa inghit nici apa si trebuia sa stau non-stop la perfuzii)
Daca o sa raman insarcinata,fetele din echipa mea o sa fie foarte norocoase pt.ca la prima sarcina am slabit 10 kg. in 12 zile.
Daca mai aveti intrebari raspund cu placere

http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Wow! Yubi da ce spovedanie faina ne-ai tras. Sa-ti TRaiasca fetita sanatoasa. Sper sa va pot felicita si vineri. Si te gandesti sa mai faci si-un baietel acum?

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Originally posted by mephala30

quote:
Originally posted by tumpi

Carmen, superbi baietii tai, imi dai si mie unul?

, poate fetitei tale? (presimt io ca o sa ai fetitza, atunci cand va fi...)

Participam la concurs:

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

aoleu Carmen, nu spune asa.E adevarat ca sanatos sa fie,dar chiar mi-as dori baiat.Noi suntem 3 fete, sora cea mare are fata, cealalta are 3, toti se asteapta de la mine ca voi aduce mostenitorul de sex masculin in familie.Al meu spune ca nu conteaza ce este,dar nu cred ca i-ar displace sa aiba un baiat, asa ar avea si el cu cine discuta de masini si alte chestii din astea si asta mai ales ca are deja o fetita din prima casatorie.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

aoleu, Tumpi, imi pare rau c-am nimerit pe-alaturi... atunci baiat sa fie!

Yubi, esti teribila!
Cum o cheama pe fetita ta?
A, imi pare rau pentru pierderea sarcinilor.

Participam la concurs:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Yubi numai buna spovedania.Sa inteleg ca mai incercati pentru un bebe.

Tumpi atunci un baietel sa fie.

Carmen poate vine Mara la usa la baieti.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Yubi, sa-ti traiasca fetita, chiar asa, cum o cheama?
Mai fetele, eu am o lene cronica, nju-mi vine sa ma ridic din canapea, nici alea catva rufe de am spus ca le calc nu sunt in stare sa le rezolv.Stau si ma uit la toate stirile astea nasparlii de pe PRo.
Aveam in plan sa-i fac sotului un chec, ca tot imi cere saracutul, da daca nu ma simt in stare nu fac ca nu-mi iese.Azi eram relativ fresh,da cum nu am dormit la pranz, uite-ma la ora asta ca mi-s cheuna.
Ma duc sa fac un ceai si revin sa vad cine mai e prin zona.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Marilena, sa vina, sa vina, , o primim!

Participam la concurs:

Mergi la inceput