Nou stil de viatza (194)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Zuzilici ,tot o fetita as vrea ,dar pana la urma nu mai conteaza decat sa reusesc sa fac un Carmen ,tumpi ,pe fetita o cheama Mihaela.Gusta ,da mai incercam ,desi in februarie am avut avort menstrual.De ramas ,raman insarcinata foarte repede dar pana acum nu am trecut de 6 saptamani de sarcina.Imi este si foarte frica pt. ca am avut parte de niste chiuretaje cumplite din cauza colului ,care nu se dilata nici macar cu atropina injectata direct in col http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna seara!

Tumpi, io toata viata mi-am dorit trei baieti! Nu ma vedeam decat mama de baieti! Si iata ca am doua fete....ma rog, una cica-i matza, dat tot "fetita mea" ii spun...

Gusta, Zuzilici, mobilizarea, da?

Delidana, pe unde esti? Dar tu, Puskin? Sunteti bine?

Mik, parca s-a facut lumina la subiect acum ca ai venit!

Dordia,nu fi trista! io as fi fost dispusa sa ma ingrash cat o balena, numai sa fiu insarcinata! Cine stie daca oi mai fi in viata asta... Asa ca....sus moralul si da-le incolo de kile, ca se duc ele!

Tlaura, esti mai bine?

Dar tu, Violeta? Sper ca te-ai recuperat total!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Eu ma pregatesc sa plec la servici ,daca mai aveti intrebari o sa raspund cu drag maine.Va si va doresc o seara linistita.http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Ma duc sa culc pe Mara si dupa mai revin ca suntem singurele in seara asta.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

dragele mele, nu am citit decit paginile 9 si 10.
raportul meu este stagnare. imi cer scuze colegelor de echipa :((
o seara frumoasa si nu uitati , azi mincam pesteeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Mephala, ti-am vazut baietii in poza! Aia unde Teo e sub masa e FANTASTICA Sa-l papi, nu alta!

Azi am fost cu Meri sa ne cumparam covor nou in living. Si pana un angajat m-a ajutat sa duc covorul la masina, pe Meri am lasat-o cu vanzatoarea si patroana magazinului, in magazin. La intoarcere, cand sa plecam din magazin, jale mareeeeee! Meri vroia sa ramana printre covoare! Si madam patroana ne-a data cartea de vizita si ne-a promis ca daca Meri nu-si gaseste altceva de munca atunci cand implineste 18 ani, o angajeaza la ea in magazin! Mi-am luat o piatra de pe suflet....

Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

yubi, servici usor, te asteptam maine la o cafeluta/ceai , ceva si poate ne spui mai multe despre fetita ta.
Tzuni,imi plac fetele, imi place sa le fac codite sa le iau rochite si tot felul de chstii din astea,dar mi-as dori si un baita,defapt baiat si fata.Cand eram mica imi doream 10 copii iar surorile mele nu prea, asa ca am spus ca fac eu si pt ele.Si eu pana acum am 3 "copii", un baiat si doua fete.Baiatul si fata mai mare sunt la bunica, adica mama mea si una cu noi, www.flickr.com/photos/12137579@N03/2361082181/" target="_blank">aceasta este maimutica mea

Super tare Tzuni, nu mai ai de ce sa-ti faci griji in privinta jobului lui Meri
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Tumpi, eu iti doresc gemeni, o fata si un baiat!
yubi, imi pare rau pt sarcinile pierdute! mult succes in continuare!
Zuzi, deci te muti...spor la mutat si sa-ti instalezi computerul primul! aveti ajutoare la mutat?
Anda, imi pare rau ca n-ati reusit cu scoala...
louisea, multumesc! ce studiezi?
olo, ce peripetii pe voi! bine c-ati ajuns cu bine, speram sa primiti masina repede!

eu ma invart pe aici, n-am calcat azi ca a zis Marilena sa nu calcam ca e sarbatoare, asa ca mi-am facut somnul de dupa-masa in loc sa deretic prin casa, iar acum astept filmul sa inceapa la 8!

anky, cum e Bianca? Cris nu a luat de la ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna fetele, am citit tot din urma, sunt la curent cu peripetii,poze,povesti de viata si purcei.

Eu cred ca intru in surmenaj, sunt constant rupta de oboseala(cred si eu, de cand cu gripa asta infecta nu dorm mai mult de 4 ore/noapte de la tuse...asta dupa ce pana la 1 nu ma pun jos),ma ustura okii in cap de somn si in seara asta ma duc la 8 in pat fie ce-o fi cu mutatul si impachetatul.
Sotul meu e in fundul Rusiei acum,el saracul nu a inchis un oki aznoapte.
De maine intru la dieta , cred ca tin daneza ca nu se mai poate
Amatori ceva??

Va pup pe toate revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Am pus copilul in pat sa vedem daca e de aceeasi parere sa doarma.

Yubi serviciu usor.

Tzuni am declarat ca de maine sunt la mobilizare.

Carmen sa inteleg ca ne primiti?

Anda nasol cu scoala ,iar aici te obliga sa ii inscrii si nu prea merge nimic cu pile si relatii.

Tumpi si Claudia lasati ca maine este o zi si eu azi am lenevit dar stiu clar ca maine o sa fac mai mult.

Tzuni eu mi-as mai dori odata gravida dar se pare ca atata s-a putut la mine si crede-ma ca imi pare rau.

Mamica dulce nasol cu oboseala.

Gata ma duc in pat ca am inca mai am dureri de cap de la vecin dar promit ca maine ii pun muzica sa vad eu ce are de zis.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput