Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 15

RAMONELLA spune:
Daaaa,iti dai seama ca vreau romanesti.Nu am incredere in cele din afara.Plus ca cred ca n-au nici un gust...
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Povestea nasterii

Aralia spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012quote:
Originally posted by Araliaquote:
Originally posted by Roxxy80
Salutare!!!
Mai intai vrem sa multumim fetelor pentru cuvintele frumoase referitoare la pozele noastre de la botez.
Am vazut ca va plangeati referitor la cat mananca bebeii vostri. Saptamana trecuta treceam prin acelasi cosmar (o saptamana si 2 zile a durat). Matei manca din ce in ce mai putin si la distante f mari (5-6 ore). Nici macar nu mai plangea de foame. In schimb starea lui de spirit era super: radea, gangurea, se agita ca de obicei. Poate din acest motiv nu am fost super ingrijorata.
Acum si-a revenit si a dat in extrema cealalta. Daca va spun cat a mancat aseara o sa spuneti ca sunt o mama inconstienta: aproape 300 de ml. Fetelor, nu puteam sa-l opresc, pur si simplu urla de foame. Am incercat sa-i dau suzeta, ceai, dar nu am avut nici o sansa. Mi-a fost tare frica sa nu vomite sau sa-l doara burtica, dar nu a avut absolut nimic. Dupa 7 ore s-a trezit si a mai ras 150 de ml. El mananca tot Nan 1 si nu am de gand sa-l schimb. Se pare ca bebeii astia au perioade si perioade. la noi cred ca este un puseu de crestere ca altfel nu-mi explic.
Incepand de ieri a inceput sa chiuie f f tare. Si inainte chiuia, dar f putin si mai incet. Fetelor, daca vedeti ce se aude de la mine din casa acum. Daca nu i-ai vedea fata cand chiuie, ai zice ca plange sau ca i-a facut cineva ceva. Dar de unde, fata lui e toata plina de incantare. Cred ca ii place sa se auda. Tipa din ce in ce mai tare
.
Roxxy siMatei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
Credeam ca sunt singura cu bebelina care tipa...
De cand a descoperit ca poate sa tipe, juma de zi numai asta face, tipa si apoi rade si iar tipa si iar rade...si o apuca dimineata la 6:30-7, cand mi-e somnul mai dulce...si ca o mama iresponsabila ce sunt imi pun perna in cap si incerc sa mai dorm un pic, ca pe la 8 mai atipeste si ea un pic si apuc si eu un pui de somn pana la 8:45 cand suna ceasul.
Dar la mine a venit o vecina sa ma intrebe daca e bolnava sau ii fac eu ceva de tipa asa de tare, a trebuit sa i-o arat sa vada ca tipa de bucurie...
Sper sa fie doar o perioada asta cu tipatul, ca si atunci cand se opreste, mie imi tiuie urechile in continuare...
Araliade Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
www.earthhour.org/user/dBsp" target="_blank">Earth Hour 2008
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Aralia,, ce faza tare...!!! Ce scumpica Alexia
Si vecina venise sa se convinga ca o maltratezi sa te reclame la protectia copilului?
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Nu, ca ma inteleg bine cu vecinii, dar cred ca vroia tare tare sa-mi dea sfaturi...cand a vazut-o cum rade a zis: Vaaaaai ce draguta eeeeee!

Aralia

5 Nov. 2007
www.earthhour.org/user/dBsp" target="_blank">Earth Hour 2008
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate

mariussimiuc spune:
Helau!
Pupici la toti bulgarasii si toate globuletele! Si mamicilor!
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by RAMONELLA
Daaaa,iti dai seama ca vreau romanesti.Nu am incredere in cele din afara.Plus ca cred ca n-au nici un gust...
Asa este...
Sa ai totusi grija sa-i dai putin,sa nu faca vreo alergie mai urata decat ce-a facut acum. Sanatate multa!

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Victo spune:
lasa, ma Ramo...ca pupa mama si trece buba...incep sa am incredere in dnu dr si nu cred ca ne trimite aiurea la intepat dc nu e nevoie.
iar eco si eu vreau sa ii faca, caci a avut o crestere f mare ..de la 32 sau 34 parca a avut la nastere acum are 43/44..deci cam 10 cm in 5 luni..e multisor...Dne da sa fie bine..
sa ne tineti pumnii maine sa scapam repede, sa/i gaseasca repede vena si sa nu se coaguleze sangele.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by Victo
lasa, ma Ramo...ca pupa mama si trece buba...incep sa am incredere in dnu dr si nu cred ca ne trimite aiurea la intepat dc nu e nevoie.
iar eco si eu vreau sa ii faca, caci a avut o crestere f mare ..de la 32 sau 34 parca a avut la nastere acum are 43/44..deci cam 10 cm in 5 luni..e multisor...Dne da sa fie bine..
sa ne tineti pumnii maine sa scapam repede, sa/i gaseasca repede vena si sa nu se coaguleze sangele.
Victo, o sa fie bine, ai sa vezi...

Am pus si noi cateva poze la semnatura

Victo spune:
vazut bebe grasunel de jasmin..mortala faza cu bebelusele de pe dc..ce figura incantata avea el..;)..si aia cu privirea smechereasca mi/a placut..

Jasmin012 spune:
Ramo, eu nu prea am incredere in produsele alea la borcanase. Eu auzisem de cele de la Hipp ca n-au nici un gust, dar recunosc ca eu nu le-am incercat. In orice caz, nimic nu se compara cu ce e facut in casa de mamica, ca pe langa toate cele sunt facute cu dragoste, ingredient ce lipseste din magazine...

Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by Victo
vazut bebe grasunel de jasmin..mortala faza cu bebelusele de pe dc..ce figura incantata avea el..;)..si aia cu privirea smechereasca mi/a placut..
Victo, pai asa e el, un smecher... nu reusesc intotdeauna sa-i prind toate fazele si mutrele... oricum, cred ca o sa-mi dea mult de furca...chiar si cu fetele

Lala_D spune:
quote:
Originally posted by Sheritra
hE-HE, asa e, ce de betiiam mai tras si eu prin tinereti pe acolo .... cand am intrat in rest la Cheile Gradistei mai sa-mi dea lacrimile. Nu m-a mai recunoscut nimeni iti dai seama, femeie respectabila cu plod in brate
! Ce de team-buildinguri! Acum lingurita si biberonul la putere
.
Shery si inimioaraAlesia (30.10.2007)
Acolo mergem noi de Pasti

Noi suntem cunoscuti pe acolo , il stiu pe Bogdan toti receptioneri si toti chelnarii

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze