Bucurii de sept-oct 2006 (115)
Raspunsuri - Pagina 3
lilina spune:
Stiti cumva ? a aparut Milumil Kindermilk (junior milk) ????
unde ? si cat costa ?
eu tocmai vroiam sa-l trec pe Vladone pe lapte de vaca, dar ma tenteaza si junior milk-ul
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
Sephora spune:
Va pup fetelor
In primul rand Pate fericit celor ce ati sarbatorit azi ziua de Inviere.Sa aveti o primavara numai de bucurii plina si impliniri!
Noi suntem asa si asa,M iar cu muci si durere de gat,abia am scapat am inceput asa ca de data asta l-am bagat pe antibiotic ca vad ca nu trece cu una cu doua.Pe mine ma chinuie rau ganglioni din gat,ca nu am amigdale si sunt foarte inflamati si puroiati.Ste e si el mort.Cainele e singuru supervietuitor!
Io am mai avut zilele trecute si o cadere de calciu cam nasola,dar vad ca mi-am revenit si din asta,de primavara....
Multumim celor care ati intrebat de noi
LA multi ani Xandrutza,scuza intarzierea,numai bine,sanatate maxima,buucurii cu caru si ,toate implinirile sa ajunga la tine.
mephala30 spune:
Sephora, sanatate!
Ce antibiotic ii dai si cum? La noi azi a fost ultima zi de Unasyn (2,5 ml la 12h).
Clipe de viata, 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by microbu
Itzy, eu astept pozele INCAAAAAA.
....................................
Itzy, ma termini cate ranjete vad in postarile tale .
*************************ANDRA, mami de gargaritza (10oct2006)
Sandra...
Si pt ca v-am facut sa asteptati atata cu pozele mele...azi am mai facut unele si profit sa le incarc pe toate
Dedicatie speciala mai ales pt Ramo si Sandra ca li s-au lungit urechile asteptandu-le
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
itzy-bitzy spune:
Primele sunt de la munte, iar al doilea link contine poze facute astazi (cele mai multe)...o veti vedea si pe Daria (Roxana01), ca ne-am intalnit azi in parc, corcodusul si caisul cu pricina fiindca le-am facut si lor poze azi si nu in ultimul rand pe Vladut cu Lilina - europeni adevarati
Vizionare placuta maine la cafea...acum ma culc si revin maine cu raspunsuri mai detaliate pt tema saptamanii si nu numai...
POZE SINAIA
POZE DIVERSE - MARTIE 2008
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
Mirabelac spune:
Neata, ce ziceti de-o ?
Fi-miu are cosmaruri, vorbeste prin somn, noptile trecute cerea "pitza"-painita si azi noapte striga "bagadi"-biscuiti, o fi flamand saracu ca toata ziua baga in el. Aaa, si-i mai striga pe bunici.
O saptamana faina va doresc.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
lilina spune:
neatza si multumim de cafea
Itzy, suuuper pozele de la Sinaia si celelalte
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
mephala30 spune:
neatza, io dau un ceai verde.
Itzy, superbe pozele de la Sinaia. Iti sta bine cu coditze, .
Si Ana Maria a crescut!!!
Clipe de viata, 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
GETY spune:
Neataaa!
Am de vazut poze, am de raspuns la "tema saptamanii", dar intai sa ma ocup de trebaluiala de dimineata si sa-mi fac si eu cafeaua!
Daca ati citit ce-am scris ca patesc cu Maria in parc, va intreb:
- mai face vreun copilas asa?
- sau este o faza trecatoare?
Asa creste Maria Diana
mephala30 spune:
te referi la faza ca e activa in parc si merge peste tot?
Clipe de viata, 2007: