Bucurii de sept-oct 2006 (115)
Raspunsuri - Pagina 20
Monique_new spune:
beatrix la chioscurile de ziare.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
ramomar spune:
quote:
Originally posted by mephala30quote:
Originally posted by ramomar
fetilii am uitat sa ma laud dar ma incap pantalonii de dinainte de sarcina, iar cei achizitionati cand am inceput serviciul cad de pe mine
felicitari, asta da performanta, .
eu ma lupt, inca, cu surplusul de kg.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
si acum?!, pey ce mai vrei sa dai jos, ca aratai super bine in pozele de la mare
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
mephala30 spune:
quote:
si acum?!, pey ce mai vrei sa dai jos, ca aratai super bine in pozele de la mare
, m-am ingrasat putin, acum oscilez intre 58-59-60.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by beatrix
pe aici circula varianta "atunci cand copilul poate urca o scara singur inseamana ca e pregatit de olitza"! cica atunci inseamna ca sunt muschii deszvoltati!
Pai atunci sa-i fie rusine lui fi-miu ca nu face la olitza, ca zilele trecute m-am dus in parc si o clipa nu m-am uitat la el, cand m-am intors era cocotzat in varful barelor alea pe care se urca copiii mai mari, mi-a sarit inima din loc... cand i-am povestit sotului a inceput sa rada si mi-a zis ca demult face asa cu el.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
anangel_lexi spune:
Buna dimineata.
Bineinteles ca noaptea trecuta a fost o exceptie, in noaptea asta s-a trezit din nou dupa papa. Asta e. Va trebui sa incerc s-o dezobisnuiesc.
Aseara in drum spre casa m-am oprit la un magazin si i-am luat olita. Simpla. Initial mi-as fi dorit Disney dar nu am gasit decat muzicala si nu vreau sa fie muzicala, pentru ca la cum o cunosc eu, ar fi in stare sa se ridice de pe olita si sa danseze.
Am uitat sa va spun ca de saptamana trecuta Maria are dantura completa, exceptie facand maselele de 2 ani. Dar nici moarta nu vrea sa ma lase s-o spal pe dinti, sunt fff suparata...
Beatrix, inseamna ca va trebui sa incep sa-i dau si eu mancare gatita. Si pe asta o mananca cel mai prost
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
ramomar spune:
quote:
Originally posted by mephala30quote:
, m-am ingrasat putin, acum oscilez intre 58-59-60.
pai e bine, si eu tot pe acolo vreua sa ajung, dar inca cred ca mai am 2-3 in plus.
lilina spune:
ramo felicitari !!!!
si eu am mai slabit aproape 2 kg...am 61,5 ....nu-mi vine sa cred
mai am 3 kg de dat jos, ca sa pot sa-mi fac de cap la vreo petrecere sau de sarbatori
eu am slabit incet dar uite ca desi uneori un am mai tinut dieta, nu m-am mai ingrasat
mi-am luat si cremele de slabit de la Yvers Rocher, sa vedem daca sunt bune
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
ramomar spune:
lilina felicitari si tie!!! hai ca e bine si acum, deci poti sa-ti faci de cap la petrecere
fetele care stiu deschide cap. nou, sariti ca nu mai avem unde scrie
GETY spune:
Neata!
Eu am dormit rau azi noapte, Maria a inceput sa planga inainte de culcare (nici eu nu stiu de ce) si am culcat-o langa mine in pat si mai mult am avut grija sa nu cada jos ca s-a foit mult.
Cristina, sa iasa maselutele repede si fara dureri prea mari. Parca tu ziceai c-ai vrea sa-i iasa dintisorii si maselutele pana vine Daria pe lume, nu?
Cumpar si eu azi Enciclopedia. Am vazut-o ieri, dar n-am avut bani suficienti la mine, ca v-am scris ce-am patit.
Mephala, fetita mea nu-i fan apa, doar sa-i fie foarte sete.
Eu am renuntat la tigari dar la cafeaua mea cu lapte si capuccino nu renunt.
Xandrutza, eu i-am cumparat Mariei o canita mica si usoara, mi-am zis ca poate se-nvata sa bea din ea, dar deocamdata nu-i place. Paiul nu-i place, cred ca am s-o trimit la scoala cu sticluta cu biberon in ghiozdan.
Lilina, intr-un fel m-as intoarce, ca rata la banca + 1 milion = alocatia care o primesc de la stat.
Dar n-am ce face cu Maria: la cresa n-o dau si pe bone le vad cum le-a vazut Roxana01 in parc.
Asa creste Maria Diana
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
Pai atunci sa-i fie rusine lui fi-miu ca nu face la olitza, ca zilele trecute m-am dus in parc si o clipa nu m-am uitat la el, cand m-am intors era cocotzat in varful barelor alea pe care se urca copiii mai mari
pune-l sa urce si scarile de la bloc, apoi da-i olita, va face imediat, , mai ales daca urca doua-trei etaje.