baiat de 3 luni ce refuza categoric laptele - HELP
Raspunsuri - Pagina 3
simon_aut spune:
Astazi ne-a venit si analiza la kaka.
Maine mergem sa o repetam.
Am facut-o la centru medical Doris.
In ea scrie clar "CHISTI NUMEROSI DE GIARDIA, FLORA INTESTINALA POLIMORFA"
De sambata bebe se tot vaita de burta si nu mai doarme deloc, mai putin noaptea.
Am deschis un subiect si pe aceasta tema in acest forum.
Acum suntem f.panicati deoarece giardia nu prea are tratament la 3 luni din ce am citit si fiindca asta mic se chinuie incontinuu de 3 zile.
Saracul are pofta de mancare, dar dupa masa incepe chinul.
Dna medic Furnica este ok insa este f.ocupata si noi dorim un medic pediatru care sa se implice mai mult.
Recomandati-ne si noua un medic homeopat bun si un alt pediatru care e dispus sa se deplaseze la domicliu, contra cost bineinteles fiindca nu avem auto personal.
Va astept.
Multumesc celor care au scris.
E-mailul meu este:
1. simon@indaco.ro
2. simon_aut@yahoo.com
Simon
ruxij spune:
Repetati examenul de kk, dar eu cred ca e posibil sa aiba giardia. Ma refer la ficatul marit si lipsa poftei de mancare. Eu am ficatul marit, l-am avut asa de mic copil, cica de cand am avut giardia. Si nici pofta de mancare nu aveam, dar eram desgiur mai mare, de catziva ani, nu la 3 luni. Gandeste-te serios la posibilitatea ca giardioza sa fie reala.
ruxij
simon_aut spune:
am repetat de dimineata ex. coproparazitologic la un bilog f.bun si a iesit negativ si pentru bebe si pentru mami.
Pofta de mancare i-a revenit lui bebe numai ca intre mese se vaita de burtica si nu doarme. Aseara a urlat de foame ca niciodata. Efectiv nu se mai oprea din plans.
o sa mai repet analiza peste 5 zile.
Pot fi si colici? am inteles ca pe la 4 luni si ceva scapa de ele.
Ce ziceti?
Simon
parpalak spune:
Ia vezi aici, poate va intelegeti (cu lapticul):
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=12185
Sanatate la bebei si mamici.