Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (118)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Intreba cineva daca mamicilor care alapteaza le cade parul: mie si inca mult. Din fericire am parul f des si nu se vede, dar sotul meu este disperat mai ales ca el aspira.

La baby expo am inteles ca ei voteaza tinand cont de calitatea pozei si de spiritul artistic al pozei.

Daca vreti sa vedeti cum am evoluat in cea de-a sasea luna de viata:
http://picasaweb.google.com/urmychance/ASaseaLuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Buna seara, buna seara.
Intai de toate: prichindeilor care au mai prins o lunitza in buchetul de ghiocei al vietii, mamicilor care si-au serbat ziua de nastere si catolicilor si protestantilor.

Dupa o perioada lunga, de mutare in casa noua (nu a noastra, din pacate), cu scandal la Deutsche Telekom ca nu am avut net 2 saptamani dupa mutare, dupa 2 zile in Elvetia si o intalnire super cu un Ursuletz si parintii lui ('Piciulika & co' adica), revin si eu pe forum. De citit din urma ... cu parere de rau, n-am sa citesc, pentru ca nu pot citi atent cele 25 de capitole pierdute .

Am vazut ca s-a deschis "sezonul la votari" pt fotografii . Avem si noi una (nu ne ridicam la calitatea Sabinei, dar pt noi e cea mai frumoasa poza): www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=39" target="_blank"> siguranta.jpg

Am vazut zilele trecute un Michael dulce foc, si mult mai solid decat Papanasha mea firava. De-asta m-am trezit de dimineata cu ganduri mari de diversificare . Manca pana acum cereale, legume si fructe. Azi i-am facut branzica - si a fost un esec total, ca mi-a scuipat-o toata, toata .
O sa caut pe forum, ca stiu ca povesteau fetele cum se face iaurt in casa pt prichindei - poate cu ala avem mai mult noroc. Altfel ... trebuie sa caut prin zona o macelarie de incredere, sa vedem cum reactioneaza la carnitza. Vizitez si mailul comun, cu multumiri mamicilor care au pus acolo retete .

Ma retrag, ca sunt obosita si maine dimineata or sa ma ia ai mei amandoi de odihnita ...
Noapte buna.

de papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna dimineata,

Vai am uitat sa cumpar cafea si zici ca-s zombi nu alta.

Papanash ai fost tare.Io zic sa renunti la orezca nu sti ce mai face.
Erina dragute bento-urile.

Aici o gasititi pe www.sanrio.com/" target="_blank">Hello Kitty
Cateva imagini cu bento-uri pentru copii si nu numai gasiti www.savingadvice.com/images/blog/hello-kitty-bento.jpg" target="_blank">aici si www.yourdailydump.com/wp-content/uploads/2007/05/hello-kitty-bento.jpg" target="_blank">aici si www.2dayblog.com/images/2007/march/bento_1.jpg" target="_blank"> aici si www.joeufm.co.jp/lunchbox/lunchtimes/05/photo/bento-naka1.jpg" target="_blank"> aici

Japonezii pun mare pret pe masa bine balansata si care sa arate apetisant si sa fie bine colorata.Adica sa aibe cele 3 culori:rosu,galben si verde.Si de aici pornesc diverite aranjamente.Japonezele sunt experte in astefel de bento-uri.Eu sincer nu prea m-am chinuit.Din lipsa de timp si pentru ca nu am rabdare.
Nici cand gatesc pentru noi nu combim cele trei culori


Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator


Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by kriss79
voturi


unde?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Noi suntem in continuare cu febra, 38.7, i-am mai pus un supozitor sa vedem daca mai scade, daca nu ...la spital.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

punct ochit punct lovit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

buna dimineata si de la noi!
cecilia, eu zic mai bine sa te duci la doctorul copilului decat la spital...

eu recunosc ca nu pot tine pasul cu voi... numai ca la fel de sincer recunosc ca o pandesc pe luy cu urarile.. apoi, draga mea, asa sa fie! cum ai zis tu!!! parca esti o ursitoare buna!!

despre noi numai lucruri bune.. bineinteles ca avem si noi o "buba".. nu stiu daca e dermatita sau altceva , dar alex are pielea rosie in jurul barbiei si cateva blande pe maini..pare a fi o sensibilitate la mancare , pentru ca totul a aparut de cand am inceput diversificarea... maine mergem la controlul de 6 luni si vedem ce ne spune si doctora... in rest totul este bine la noi! ( asta daca facem abstractie de faptul ca de la 5 luni am trecut pe lapte praf... s-a dus laptaria... se pare ca serviciul nu este compatibil cu mentinerea lactatiei , oricat ai incerca... asa ca pe bune ca nu inteleg de ce asociatia mondiala recomanda alaptatul exclusiv pana la 6 luni... asta daca nu traiesti in romania in care poti sa stai acasa pana cand face copilul 2 ani, sau daca iti permiti sa stai acasa pana la 6 luni in alte state... offf, asta e , mi-am spus si eu supararea...

in alta ordine de idei , la noi e iarna!... brrrrrrrrr.. e frig si e zapada... asta tine tot de suparare

acum cum sa fac sa incerc sa vorbesc si eu cu toate fetele??!! ca nici timp si nici memorie nu am ..asa ce mi-a ramas pe cerebel , din ce am am reusit sa citesc ( recunosc din 3 in 4 )... tomasa , bine ai revenit.. mie una , chiar daca sunt noua in discutii, si atunci foarte rar, sunt destul de veche in ascultare ( citesc de cand eram gravida ) mi-ai lipsit!

nana , ce mult ma bucur ca fluturasul mananca mai bine si a inceput sa aiba progrese!! sa vezi de acum incolo ce bine o sa fie!

roxana, hai sa-ti zic cum e la noi cu adormitul... de cand avem baby sitter ( adica taica-sau ) alex nu mai adoarme decat daca ii canti!... asa o adoarme tatal ei.. sa va zic si ce ii canta!?.. din repertoriu face parte si " treceti batalioane , romane carpatii.... ", printre multe alte cantece.... e posibil ca de cand ai bona sa fie obisnuit sa adoarma altfel.... eu , cu rusine recunosc nu stiu decat " nani , nani , puiul mamii!"...si dureaza tare mult pana adoarme... decat daca nu ai alte dubii de sanatate, asta e singura explicatie de plansete in nestire, respectiv oboseala..

as mai scrie o gramada , sunt atatea fete carora le-a s spune cate ceva, dar sunt obosita si mi-e somn...

va spun maine cum a fost la controlul de 6 luni..

sa aveti o zi minunata si o saptamana si mai si!!!!








Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Inceputa cu mare scandal de Andrei, cred ca il chinuie rau dintele cu pricina. Mi-e asa mila de el, dar si de mine. Fata livrata la gradi, BB somnoros, sper sa il pot culca sa dorm si eu o ora. Oricum a venit si bona si il mai las cu ea daca nu vrea sa faca liniste.

Urmy, dulcic rau Tudor.

Ramona, bine ati revenit.

A_alinta, pai la noi Andrei adoarme singurel de regula, doar il pun in pat si gata. De cand cu dintii insa e mai nervos si cred ca nu mai adoarme de durere, si cu cat e mai obosit e si mai iritat si uite asa. sa iti treaca supararile

Ma duc sa incercam sa adormim si sa bag si eu la aghioase. O saptamana usoara!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

La multi ani, Annisia! Iti doresc o viata frumoasa, sa fii fericita si sa ai parte numai de bucurii alaturi de familie, iar printisorul vostru sa creasca mare si sanatos!

Cu intarziere, urez La multi ani! si mamicilor sarbatorite pe 22 si 23, Madalina, Piccaflor si Amar! Va doresc sa fiti sanatoase si fericite, sa va bucurati de cele mai frumoase clipe alaturi de minunile voastre!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

buna dimineata,

si noi am avut onoapte ft agitata.pana la 1 Cristi s-a trezit din 10 in 10 minute,apoi din jumatate in jumatate de ora.
de la 5 nu a mai dormit pana acum 10 minute cand l-a adormit tati.

gingia sus e ft inflamata.
of greu mai ies si dintisorii astia.

ma apuc sa-i fac supica.sa vedem vrea.caci sapt trecuta mi-a refuzat-o si am facut pauza 4 zile.


va pup si va doresc o zi minunata tuturor.




AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

http://community.webshots.com/user/afibebe?vhost=community&vhost=community

http://b1.lilypie.com/WAdlp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Yannisa Milena
Dony74
Amar


sa fiti sanatoase si fericite.




AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

http://community.webshots.com/user/afibebe?vhost=community&vhost=community

http://b1.lilypie.com/WAdlp2.png

Mergi la inceput