Prichindei martie - aprilie 2005 (126)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Suntem in spitalul de copii din Galati.Andrei a vomitat sange duminica seara.Asa ca am plecat la spital si ne-au internat.Andrei nu mai vroia sa bea nimic.Ne-au bagat in perfuzii.Andrei si-a revenit fff repede.Se pare ca avea un rosu in gat accentuat.Acum mergem la tratamente.Andrei e bine.Dar nu stiu cum am ajuns pe mana prof.dr.Nechita,cardiologul.Este sub orice critica.Nu poate fi numit om.Este in politica bagat pana in gat,cred ca i se cam clatina scaunul si vine nervos la munca.Tipa la mamici si aproape ca l-a lovit pe Andrei.Noroc de asistenta ca l-a culcat la timp.Iar eu ii voi clatina scaunul si mai mult.Trebuie sa afle toata lumea cine e.Mai ales ca mi-a "dracuit copilul".Copil care nu este ca ceilalti copii.Cam prin asta trecem noi acum.Va pupacim.Speram sa ne revenim repede si sa scapam de spital.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Crisa - mi s-a strans inima cand am citit ca a vomat sange!
Si medicul, nu e posibil asa ceva, cum sa loveasca copilul si sa-l dracuiasca?!?!??! E inadmisibil!
Multa sanatate, aveti grija de voi, si probabil acel medic n-o sa mai stea mult pe acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:



Am revenit si noi (nu ca am fi fost plecati..doar lenesi).
Salutari mamicilor si piticilor si conecdii placute celor care nu au plecat deja!

Noi raportam in sfarsit aruncarea pampersului definitv (de fapt asta de vreo luna si ceva) , dar acum ne mandrim cu facutul trebei mari la wc sau olita fara plansete, urlete si alte alea... fara ascus, fara constipatie... ufff prin cate am trecut de o luna si ceva!
Acu inca ii dau debridat si fructe pe stomacul gol...dar si recompensa dupa ce face kk. De la mine primeste 2 bombonele Haribo(nesanatoasa recompensa mi-am gasit nu?) si daca face la bunica atunci merge in parc si primeste o plimbare cu niste barcute pe apa!
Trebuie sa schimb si eu recompensacu ceva mai sanatos!

Saptamana viitoare l-am inscris la o scoala de vara :))) la Fastrackids...despre dinozauri! De fapt merg luni ca sunt curioasa cum se desfasoara o lectie (prima e gratuita) si daca si lui si mie ne place va merge o saptamana cate 3 ore pe zi!
Si apoi daca e la fel de interesant cum se lauda pe net..mergem si din toamna o data pe saptamana!

In rest suntem bine, creste , maninca, doarme si se joaca ca un copil no. Bunica-sa il distreaza in fiecare zi in parc..deja cunoaste toate parcurile din oras!

Din 15 August ne mutam si noi... am emotii ...ca atatea se aduna intr-o casa!

Crisa ..sanatate lui Andrei! Ciudate spitale aveti si voi in orasul ala!

andira..am ras cu pofta cand ai povestit ca ati ajuns la mare in loc de Cora!
Am eu un amic care a iesit pana la poarta si s-a intors dupa 3 zile...ca a plecat cu niste amici la mare!(dar nu avea 2 copilasi dupa el)

andruzza sunteti la tzara? Cum va distrati?

danuta..ce fain de voi ca va duceti din nou in concediu! Si lui Radu daca ii intra ceva in cap..nu poti sa-l convigi usor ca nu e asha!

zuzu o fi in Grecia!

caramella... cum mai inainteaza constructia? cand va mutati?

Va pup!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Crisa, multa sanatate!

Fete dragi, apar si eu dupa muuuulta vreme.
Ne numaram printre aceia care au avut deja concediul :(. Am fost 8 zile in Turcia, unde a fost extraordinar! Ema s-a simtit excelent cu prietenul ei, Tudor (puteti vedea in poze, am facut album). Noi ne-am cam plictisit, sincer, ca nu am miscat din resortul ala, dar pentru copii a fost de vis. Asa ca de dragul lor ne-am bucurat si noi. Abia astept sa se faca mai marisoara sa putem vizita chestii.
In rest suntem bine, foarte voioasa si placuta, se intelege bine cu copiii, e politicoasa... Am standardizat un program de iesit afara cu copiii din bloc de pe la 6 pana dupa 9 seara (noroc cu anu' electoral, ca ne-au facut acum o gramada de locuri de joaca, de nu stii in care sa mergi :D). Mananca binisor, doarme din nou la pranz. E exagerat de lipita de mine si asta ma oboseste infiorator, ca, daca sunt eu in preajma, nu vrea sa faca nicio activitate cu alt adult, dar sper sa o modeleze gradinita. Abia asteapta sa inceapa. Eu am mari emotii si sper sa reusesc sa fiu pregatita pana in septembrie psihic. Sunt convinsa ca adaptarea copiilor e ingreunata de neadaptarea parintilor la situatie :)
Am suferit o regresie cu mancatul - daca ea manca singura de pe la 10 luni, in toamna, cand a fost bolnava si a slabit mult, de disperare sa manance copilu' ceva am indesat-o noi si a constatat ca e mult mai usor sa ti se bage in gura decat sa manevrezi singur uneltele. Asa ca printesa sade pe scaun si casca gura ca puiu' de vrabie. O mai las uneori, nu ii dau si cand o ia foamea mananca singura, dar i-am explicat ca la gradi nu sta nimeni sa ii dea cu lingurita, asa ca cumva se va rezolva, chit ca face foamea o zi-2, pana ii trec pretentiile de printesa :)
Va pup ca tre' sa ii pregatesc haleli.
Concediu placut celor care acu' il au / il vor avea!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
http://s139.photobucket.com/albums/q311/AncaMicaela/Filme Ema/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Inca suntem internati.Andrei nu mai are vene pt tratament si nici injectabil nu se mai poate asa ca i s-a dat un siropel pe care-l vomita si nu-l ia.Cu medicul respectiv nu ne-am mai intalnit si nici nu-mi doresc.Un lucru stiu sigur:nu se va mai apropia de Andrei.Va pupam si va dorim multa sanatate.
Cred ca nu exista padure fara uscaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Buna buna,

Incetuc si noi, ca-i mai greu de la o varsta...lol. Am citit despre copilasi bolnaviori, sa se insanatoseasca rapid.
Crisa brrrr....of...i-ati un gun, e nevoie cateodata.
Si minunatiile astea de pe aici, deci nu te trateaza asa dar trebuie sa te lupti sa obtii o trimitere la un specialist care si aceia sunt in... of...si mie imi trebuie de fapt gun.
Rox cum mai e Ioana, recunosc acest tip de stres si la noi e prezent si orice eveniment nou aduce cu sine 'intepaturi psihice 'care se rasfrang in comportament: agitatie, tipete, batalii....
Aici se aplica metoda foto sau desenelor care reprezinta momentele principale ale zilei.Adica cu alte cuvinte sa faca acelasi lucru zilnic si in principiu la aceeasi ora.Acum parerea mea e ca e cam teoretica metoda deoarece in viata intervin multe surprize mai mult sau mai putin frumoase, deci nu e neaparat usoar de urmat.
Zuzunico sa ai fun la Grecica.
Din pricina impielitatului asta de spate care m-a tinut pe loc nitel si care m-a impiedicat pentru o vreme sa ma gandesc la o vacanta la Romanika, iaca ca ne pregatim de plecare spre Romanika , ba unde mai pui ca am facut si rezervare la mare .Eu sunt mai rau ca Martijn care imi vuie creierii zilnic ca plecam in vacanta si la plaja, abia astept si parca nu se mai face o data ziua de plecare.Am mai auzit si de niste vindecatori si sper sa-mi rezolve si spatele ...ca cei de aici m-au pus pe butuci, alias ...ia maica niste morfina si mai vezi matale dupa....
Acum sa va spun si cateva vorbe despre cei doi nazdravani, care se completeaza unul pe celalalt.
Hannah e o adevarata domnisorica cu fite care trebuie sa fie intotdeauna in centrul atentiei netinand cont care este interlocutorul.Dca nu i se indeplinesc dorintele foarte rapid....se aude din cartierul vecin .
Martijn in momentele in care nu-i 'ia pulsul'cu pumnii se joaca frumos cu ea , chiar ii aduce jucarii in cazul in care i-a confiscat un thomasel sau o alta piesuta.E ocupat cu tot felul de 'imaginatii', fantezii...are vizite imaginare ( gen elefanti, maimute), care cateodata ma sperie , alteori ma fac sa zambesc, si incerc sa le tratez cu termina draga ca daca ne viziteaza elefantul ne darama casa.
Operatiunea wc e un fiasco, nu-l mai intereseaza nici un stiker deci help....cine mai are idei..io am secat.
E smecher si daca nu stai bine in papuci 'te face 'din vorbe, incearca impingerea granitelor in fiecare moment.
De exp face ceva si-i spun ca io sunt sefa si ca eu fac regilile, raspuns: da dar io sunt seful leilor si le fac lor reguli.
Cam atat pentru azi vom reveni cu noutati, ca v-am impuiat capul.

Dantje & Martijn & Hannah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Crissa Multa sanatate lui Andrei! si tie multa putere sa iesiti cu bine din spitalul ala ingrozitor

Multumim pentru felicitari si sustinere!
Acum fetele sunt inca la tara. Le vizitam in weekenduri, la fiecare doua saptamani. Ioana e bine, in sensul ca face aproape zilnic kk, numai ca protesteaza in felul ei (ca nu sta mami cu ea la tara) si face cam o data in wc si o data in chilotei... Evident ca nu o certam, dar primeste abtipilduri doar cand face in wc. Si astept sa-i treaca.
In ultima saptamana a lunii august va merge la gradinita. Oficial incepe la 1 septembrie, dar nu vreau sa o sperie ceata mare de plangacioasi din primele zile. Prefer sa cunoasca gradinita mai in liniste. Or sa fie si peste vara copilasi, dar putini si nu incepatori.

Ligia am auzit numai de bine de Fastrackids. Sa ne spui impresiile lui Radu

Concedii minunate celor care inca asteapta plecarea! Va pupam!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Crissa, sanatate multa lui andrei si putere tie sa rezisti printre uscaturi.

Ligia, cum a fost la lectia despre dinozauri ?
Am primit si noi oferta prin gradinita (ca au contract cu cei de la FTK), dar din pacate Mihai nu va putea merge, ca suntem in concediu.
Cred ca l-as fi lasat, ca e cam pasionat de dinozauri.
In alta ordine de idei, Mihai a participat la o lectie demo mai demult, dar pana la urma din grupa lui de gradi merg doar vreo 4 copilasi. Am auzit doar lucruri bune, oferta mi se pare cool (facand abstractie de pret).
Singura mea teama este ca nu stiu cum va mai percepe un copil obisnuit cu lectii stil FTK, o lectie clasica la o scoala de stat. Probabil ca depinde totusi de invatatoare, de copil, de parinte, anturaj, etc.
Pe Andrei l-as da acum in toamna, au si un program cu limbajul semnelor pentru bebelusi, si probabil ca va face si Mihai ceva cand ne mai redresam si noi financiar.

Dana cu minunile ei: Mihai (20.04.2005) si Andrei (3.04.3007)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Io, rapid, ca sunt la servici: tot batand netul de cateva zile, m-a apucat entuziasmul vazand astea:

http://www.amazon.com/Slide-N-Splash-Whale-Pool/dp/B000KEPI58/ref=sr_1_36?ie=UTF8&s=toys-and-games&qid=1216906466&sr=1-36

http://www.amazon.com/Cannonball-Splash-Water-Slide-Board/dp/B000CGX7SE/ref=sr_1_8?ie=UTF8&s=toys-and-games&qid=1216906494&sr=1-8

Ati cumparat asa ceva? Sau macar ceva de pe amazon.com?
Picii mei sunt la tara, si cred ca ar fi extaziate sa le iau asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Andira am cumparat de mai multe ori de pe amazon.fr. E mai aproape (vezi transportul) si platesti in euro. Fara nici un fel de problema. Sunt super splash-urile, sigur or sa le placa fetelor

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput