Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (117)
Raspunsuri - Pagina 6
ANDREEA11 spune:
Annisia at sa sti ca Cris e f suparat, ca nu a luat parte de la mega petrecerea de jucarii a lui Yannis. Incerc sa-l impac dar nu stiu daca reusesc....
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
papanash spune:
Buna ziua mamici.
am dormit cam mult, vremea de-afara ne-a imbiat la somn.
Am sarcina de a face traseul pt. w/d, v-am zis eu ca de cum se imprimavareaza nu prea o sa mai stam acasa in zilele libere.
L-as duce pe Ghighi la salina Slanic, oare e prea mic ? ma bag sa citesc despre asta, voi stiti ceva ?
Si pe unde va relaxati in w/d? Vreau sa evit aglomeratiile de la munte ( orasele mari ). Imi dati idei ?
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
rodicamaries spune:
Annisia, frumoasa camera lui Yannis, imi plac f mult culorile, dar cum de ai optat pentru gresie pe jos?, tine rece, ai incalzire in pardoseala?...ma gandesc ca dupa ce incep sa umble piticii(fie si de-a busilea) o sa le fie rece, eu am parchet si un covoras la mijloc, dar ma gandesc sa pun mocheta peste tot.
Rodica de Darius Filip 19 sept 2007
devylla spune:
quote:Aloooooo...nu dorm nene.Ati vrea voi.Si cate mai am de facut
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by Annisia
Dar intai o lasi pe Devylla sa se uite ca ea a solicitat prima!!!
Pai acu' ea doarme si viseaza ca papucii ei danseaza....
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
devylla spune:
Bravo Annisio te-ai muncit insa a iesit belea camera.S-o poarte sanatos pana la majorat...hahaha.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
papanash spune:
Carpatina, ce face trandafirasul ? S-a mai imprietenit cu lingurita ?
devylla spune:
quote:Stiu eu o zona linistita la munte...nu forte aglomerat.Insa trebuie sa i-ei avionu' pentru a ajunge :D
Originally posted by papanash
Buna ziua mamici.
am dormit cam mult, vremea de-afara ne-a imbiat la somn.
Am sarcina de a face traseul pt. w/d, v-am zis eu ca de cum se imprimavareaza nu prea o sa mai stam acasa in zilele libere.
L-as duce pe Ghighi la salina Slanic, oare e prea mic ? ma bag sa citesc despre asta, voi stiti ceva ?
Si pe unde va relaxati in w/d? Vreau sa evit aglomeratiile de la munte ( orasele mari ). Imi dati idei ?
Roxana_G spune:
Fost la doctor, baiatul e sanatos, ba a luat 350 gr in 2 saptamani, adica extrem de mult, mai ales ca si doctorita s-a mirat cand i-am spus cat si-a redus mesele. Cert este ca nu are nimic, probabil sunt dintii de vina, a vazut si ea gingia super super umflata si dintele de jos este acolo si se vede dar nu a rupt. In rest incepuse cu urocultura si a abandonat tot ea, cea de pe 28 febr (adica nu sunt nici 3 saptamani de atunci) era negativa.
Cica sa il las in pace sa manance cat vrea si ce vrea. Posibil sa fie de la dinti, posibil sa fie o faza a dezvoltarii - ma refer aici la starea de nervozitate. L-a vazut cum face si a inclinat sa creada ca e mai degraba de fitze, in sensul in care nu ca ar fi rasfat, ci ca are nevoie de atentie si distractie, ceva firesc la stadiul asta de dezvoltare. Asa ca o saptamana il lasam in pace cu obiceiurile lui si ne mai auzim sa vedem daca e doar o pasa sau nu.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
papanash spune:
Cu salina m-am lamurit, cica dupa ce face 3 ani pot sa-l duc.
Rox, bravo lu' Andrei ca-i barbat cu personalitate, era momentul sa si-o arate ( personalitatea).
Devylla, esti draguta, da e cam departe, inca nu-i vremea de concediu.
rodicamaries spune:
Rox, ma bucur ca Andrei e bine...interesant, a redus mancarea si a luat bine in greutate...smecher baiatu`
cat are perimetru cranian?si el are capucu` maricel.vreau doar sa stiu daca este unu mai capos ca al meu sau macar la egalitate ?
Rodica de Darius Filip 19 sept 2007