***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (57)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

David de Pepsi

Vlad de Sobi

Matei-Ciprian de Florentina Roman

David Andreas de Alyna24

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

doxinu: in leg cu ouale ma refeream la fetele care sarbatoresc pastele maine! Era o gluma.
In leg cu dr vostru: de ce numai 2 mese solide?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

Un banc si de la noi:

Bula la scoala. Cum era ziua invatatoarei fiecare dintre copii vine pe rand si ii da un cadou:
Vine Ionescu, fiul brutarului, si ii itinde o cutie. Invatatoarea o ia, o agita putin si zice : - Sunt franzele nu ? - Da. Raspunde Ionescu. Vine Stanescu, fiul macelarului, si ii intinde o cutie. invatatoarea o agita usor .. miroase cutia si zice: - Cotlete de porc nu ? - Da. Raspunde Stanescu.
Vine Bula , tatal lui avea un magazin de bauturi alcoolice, si ii intinde o cutie. Invatatoarea agita cutia de 2 ori si observa ca dintr-un colt incepe sa picure. Pune degetul pe cutie apoi il baga in gura si zice : - E vin alb nu ? - Nu. Invatatoarea pune iar degetul pe cutie si apoi il baga in gura si zice: - Hmmm... e sampanie nu ? - Nu. Zice Bula. - Ma dau batuta. Ce e ? - Un catelus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

gravi m-ai amuzat. pune poze noooi, sa mai vedem si noi vrabioara. macar 1-2 daca nu ai timp

pepsi poate david se trezeste des de la dintisori? merci de felicitarile pentru ziua lui tati si dintisor. subscriu, esti grozava!

lilly_love, cu statul in cap ma gandeam mai degraba ca dovedeste inclinatii de gimnast, nu de rocker poate o sa dea din plete mai incolo nu-i pun foarte multa muzica ca nici eu nu
reusesc sa ascult, sunt desul de pretentioasa si trebuie sa stau sa aleg melodiile in functie de starea de spirit, ceea ce n-am timp sa fac. i-am mai pus insa favoritele noastre, in general heavy metal, dar mai balade, ceva clasica, iar tati asculta mult folk, asa ca aude si piticul. multumim de compliment cu vacanta si eu m-am gandit tot la doua, dar la mare o sa mergem cu piticul, iar in 2 as vrea sa vizitam un oras european (barcelona) ca e mult de plimbat si piticul oricum nu intelege mare lucru acum.

carstea, drum bun! sa ne povestesti cum v-ati acomodat la londra. ati plecat de tot?

Paste fericit capsunelor catolice si parintilor!

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

magda, felicitari pentru baietelul destept!

angelabv, sper sa treceti cu bine peste perioada grea

lilly_love, ma bucur ca ai scris informatiile despre decalotare. nu eram sigura daca e bine ce fac, ca eu nu-l decalotez, dar m-ai linistit

tamaraspt, incearca sa te mai mulgi un pic ca sa scoti laptele ramas. draguta vorba lui mati tic-tac

diana, bine ai revenit! m-ai bagat in dilema cu intarcatul, ma gandeam sa-i dau cat vrea el, dar daca vreau sa plec la vara fara el va trebui sa-l intarc, deci nu e bine ca e vara, deci ar trebui sa-l intarc mai devreme. uf!

elteka nici Calin nu are nici o sansa sa tripleze la un an ca s-a nascut cu 3,9, iar acum are cam 8 jumatate, poate un pic mai mult. si lui ii place sa bata in pereti cu palmele si cu ce mai prinde

am uitat sa va zic: ieri i-am dat prima oara spanac, am luat din cel congelat, l-am amestecat cu sos bechamel si cartofi piure si mi-a papat un castron de 250 gr! super maine ii dau spaghete facute de mine, integrale, cu carnita de vita, busuioc, fara sare.

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Arcadia, multumim pentru floricica...asa e viata, cu bune cu rele...mai nou m-a luat o durere timpita de ureche...

Lauradi, profit acum cit alaptez si nu tin cura de slabire sa ma rasfat cu torturi...Nicole a fost tare incintata ca am folosit mixerul...Am vazut poze cu Ducu, asteptam poze noi ...

Fug si eu la culcare, sper sa nu inceapa sa ma doara urechea, simt asa o durere de la git in sus...oare ce o fi ?!?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

va multumim tare mult fetelor ptr urarile de 9 lunite!

va doresc din suflet un paste fericit mihamora, ramona, andrada si alte familii de capsunele care mai sarbatoriti azi! HRISTOS A INVIAT!
am fost la slujba de inviere la oratoriul din montreal, a fost superb, superb, de mult n-am mai vazut asa o slujba frumoasa!

poftiti la bunatati va rugam ,(o parte din ele!) http://family.webshots.com/photo/2383176070059541726YqqlVs

si aici sint nazdravanii http://family.webshots.com/photo/2860124370059541726ZOwmyE

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

timur Din cate stiu eu, se recomanda doar 2 mese solide pentru ca pana la vasta de 1 an, laptele este de baza in alimentatia sugarului. Din pacate, juniorul meu are destul de rar 3 mese de lapte pe zi, dupa masa nu vrea tot timpul sa-l serveasca, asa ca trebuie sa-i fac altceva.
De aspirator nu stiu.

arcadia Cum se face sosul bechamel?

Pepsi Ce de bunatati am vazut pe la tine!! Si ce se distreaza David in leagan E prins in tavan leaganul?

Rares de Cristinamaria

Florin Alexandru de Ankaa

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze Vladut

Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

LA multe linici sarbatoritilor nostrii de azi!!!!!!!!!!!

Rares de Cristinamaria

Florin Alexandru de Anka

Timur acum am imnteles.Am crezut ca atentionarea cu ouale este pentru mine!

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

FOTOLII SI SCAUNELE COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

fetelor AICI AVEM POZICI NOI pentru cine vrea sa ne vada.Sunt doar 3 caci nu am avut timp sa facem mai multe.

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

FOTOLII SI SCAUNELE COPII

Mergi la inceput