Nou stil de viatza (192)
Raspunsuri - Pagina 4
Delidana spune:
Louisea, bun ceaiul de menta. Merge numa' bine cu prajitura Carinei.
Mamicadulce, bafta multa!
Haideti la o vorba daca v-ati trezit.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
louisea spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Louisea, bun ceaiul de menta. Merge numa' bine cu prajitura Carinei.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Io m-am facut ca n-am vazut praji
Mai ales ca aseara pe la 8.30 mi se facuse foame (mai mult pofta) si nu m-am abtinut sa nu-mi fac cartofi pai (dietetici) cu usturoi si am papat o farfurie destul de mare Si se pun direct unde nu trebuie
Delidana spune:
Si cum faci cartofii pai dietetici? La cuptor?
gusta spune:
Neatza.
Aseara am plecat in pat ca urechea isi face de glume cu mine.
Tumpi de asta olandezi nu fac nimic cand ploua ca asta ar insemna sa stea numai in dormitor la ce vreme e aici.
Anda buna prajitura iar ceaiul lui Louisea merge direct.
Carmen sanatate la pui si sper sa scapati repede.
Delia vin eu la vorba .
Liris asa ten am si eu dar incerc sa-l tratez.
Mamicadulce bafta la interviu.
Tzuni bune melodii si al lui Carmen mi-a placut.
Cuscra unde esti?
Carmen2003 chiar numai dai pe la noi.
Stati ca vrea copilul ceva.
Marilena si Mara Augusta
louisea spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Si cum faci cartofii pai dietetici? La cuptor?
Nu.. Is cumparati si scrie pe ei "doar" 3 % grasime
Gusta
gusta spune:
Pai Louisea imi cumpar si eu de aia daca nu ingrasa .
Mai sunt racita cobza stranut,curge nasu nnumai fumos sa petrec pastele.Da azi ma fac gospodina si fac luna bucataria si holul ,plus ca merg la tuns si ii fac si o vopseala numai ca nu sunt decisa de culoare.Asa ca astept idei.
Marilena si Mara Augusta
puskin spune:
Neata,
se uita omul la un film seara si voi va faceti de cap . La mine ieri a nins, se pune???
M-am cantarit iar azi dimineata si aveam fix 1kg mai putin ca ieri, deci 67.5kg,e clar ca am ceva probleme cu retentia de apa. Astazi mananc mai putini carbohidrati si mai multe grasimi, poate mai scap de apa din tesuturi.
Carmen, ce fac baietii tai frumosi? Tot bolnaviori?
Tzuni, las ca vine ea ploaia si la tine .
Gusta, ai reusit sa dormi mai bine?
Mamica dulce, tin pumnii. Sa ne dai de veste.
Anda, nu ne mai ispiti, ca noi mai avem de slabit .
Delia, vin eu la vorba dar cam peste 1 ora, cand ajung la serviciu.
Azi cred ca merg la serviciu ca ma simt mai bine.
O zi minunata,
Ruxandra
hcclara spune:
'Neata gagici, ce faceti?
La noi a fulguit putin, e frig afara si eu ma pregatesc sa plec la coafor. Marc mi-a facut iar febra in toiul noptii, desi aseara nu avea nimica! sper sa nu inceapa si Luca!
Mami dulce, succes la interviu!
tumpi, pai eu la Pasti nu fac mare lucru ca sunt mai mult plecati la soacra-mea si de asta am facut acum, dar aproape ca s-a terminat!
Carmen, zici ca tu ai inceput antibioticul? am si eu o sticla acolo, daca nu inceteaza febra asta rebela poate o incep si eu, dar mai astept ,desi nu-mi prea place tusea lui!
Si fix acum cand dr are concediu, iar la urgenta urasc sa merg cu copii!
Azi a ziua lui tati, ce mi-ar fi placut sa fiu acasa! pe deasupra mai ajunge si unchiu-meu din Canada azi in ro!
plec sa ma imbrac ca trebuie sa plec!
o zi buna va doresc!
gusta spune:
Ruxandra nu prea am dormit ca urechea isi face de cap si stiti cum e numai noaptea sunt dureri innebunitoare.Da ma fac eu bine.
Claudia eu vreau sa vad poze dupa tunsoare.Sanatate la pui.
Violeta .
Si acuma sa va zic ca aici a inceput o ploaie si sper sa se termine repede ca eu am treaba in oras azi.
Marilena si Mara Augusta
louisea spune:
Gusta pey depinde de care mananci in rest
Astia ce-am papat eu au la 100 grame: 150 calori, proteine 3 g, carbohidrati 27 g, grasime 3 g, fibre 2 g
Aia de la Mc.Donalds au la 100 grame: 291 calori, proteine 5 g, carbohidrati 37,1 g, grasime 13,6 g
Aia din friteuza au la 100 grame: 351 calori, proteine 4,9 g, carbohidrati 42,4 g, grasime 18,7 g