Nou stil de viatza (192)
Raspunsuri - Pagina 3
Delidana spune:
Gata, v-ati dus la culcare toate?
Eu imi fac tema la engleza si din 3 in 3 minute mai bag un ochi aici. Sint obsedata rau.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mamica dulce spune:
Buna seara dragelor...sunteti bine? Eu sunt franta si grasa ca o purcica
Am muncit ca un sclav azi si am facut curat intr-o camera(aia la care nu mai puteam deschide usa de vreo luna-pe bune!! si acum vorbesc cu ecouNu e chiar goala, dar se cunoaste.Am impachetat cateva cutii,am sortat mormane de rufe si am facut cel putin 30 de drumuri boxa, am ametit pe scari,sus-jos,sus-jos.. Si mi s-a facut o foame si nu va spun ce-am mancat
Vreau sa inceapa scoala iar,ca pot tine dieta,toata ziua acasa ma fac cat china cu tot cu mutat
Echipa, remotivati-ma!!!
Maine am o zi importanta...la ora 10 am un job interviu foarte important intr-un oras din apropiere,la un fel de facultate.V-am mai scris despre asta..a venit ziua cea mare,e pe calendar de o luna(programarea).Ma duc sa ma spal pe cap ca-s jegoasa rau dupa smotrul intensiv de azi si sa-mi calc pantalonii negri si in sus ...ma hotarasc maine de la 8 la 9Am doar vreo 3 variante,asa ca nu e o tragedie.
Tineti-mi pumnii, va dau de veste cand ma intorc!
anky spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Na, va mai dau doua ploi ...www.youtube.com/watch?v=5QPHihNqVjs" target="_blank">UNA si www.youtube.com/watch?v=1J6hYZS26ZU" target="_blank">DOUA.
Acum chiar ma duc la nani-nani...
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
Merci,astea sint chiar faine.
Anca,mami de doi nazdravani
anky spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Anky, ai scos ideile principale din lectura pe care-ai facut-o pana acum?
Din pacate nu,am stat linga Cris care a tras din nou o tura de voma si abia s-a linistit,ma duc acuma la baie dar nu stau mult ca mi-e somn, asa ca las cititul pe miine.Off...
Noapte buna fetelor,sa dormiti bine.
Anca,mami de doi nazdravani
carina spune:
Neata,
Imi pare rau ca aveti probleme cu copilasii.
Ca sa va mai treaca supararea, va ofer o felie de cheescake cu caise langa cafeaua de dimineata: http://good-times.webshots.com/photo/2646797860030350511ktkWTh
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
rolo spune:
Neatza gagici,
Mephala io incep concursul de la 87 kile asa ca baga repede purcelul ala, poate ma motiveaza.
Liris si eu am aceeasi problema cu acneea. Eu in schimb am fost si la medici si mi-au dat diverse tratamente si toate au functionat o perioada dupa care nu nimic. Tot asa dupa ce am nascut fata arata super dar dupa vre-o 6 luni iarasi au aparut. Ma gandesc ca o fi ceva hormonal. Nu am luat niciodata anticonceptionale. Am fost la control gine saptamana trecuta si mi-a spus ca am un chist ovarian si o anexita, dar pana nu termin cu alaptatul nu pot face nici un tratament. Asa ca sunt in stand by inca vo doua luni dupa care incerc s-o intarc pe Ileana si ma apuc sa imi tratez problemele.
Va pup, ma duc ca e gata cafeaua.
Mai viu
louisea spune:
Neatza fetele
Eu m-am trezit iar cu noaptea in cap.. Da va invit la un www.twiningsusa.com/images/photos/tea_with_mint.jpg" target="_blank">ceai
Mamica dulce bafta la interviu!!
violeta70 spune:
Buna dimineata! V-as invita la o cafea dar sunt grabita sa ma pregatesc pentru servici.
Cand am intrat si am vazut ca ati deschis alt subiect, am innebunit.
Eu am intrat doar sa va salut si sa va urez o zi frumoasa (aici la Bucuresti este o vreme mohorata rau).
Sper ca diseara sau maine sa nu gasesc subiect nou.
Pupici
justasmallkiss spune:
Neatza frumoaselor.Pt raport:stagnez.Va tzuc dulce pe toate si va urez o saptamana frumoasa.
Carmenmulta sanatate la piticei.
Am fugit la munca.
Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA