Mame ... "denaturate" ? (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxulic spune:

Ultima scatoalca pe care mi-am luat-o in rolul de mama a fost referitoare la locul de munca. Lucrez la o cunoscuta revista pentru barbati asa ca aud comentarii de genul: cum poti, ca mama, sa lucrezi intr-un asemenea mediu?ce va spune copilul (copilul are 7 luni) cand va fi intrebat unde lucreaza mami? Cum a acceptat bona sa lucreze la o familie in care mama are un asa job?
Si pe cuvant de pionier ca nu ma dezbrac pe vreo coperta.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

quote:

da' in paginile din mijloc? da link ca nu te credem

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxulic spune:

quote:
Originally posted by alra

quote:

da' in paginile din mijloc? da link ca nu te credem

Uite ca la asta nu m-am gandit, dar...nu cred ca ai mei colegi si-ar dori asta ca am ramas cu ceva kg dupa nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

am citit tot de la inceput si dau intr.una refresh :) poate de aia am simtit nevoia sa scriu si eu pt ca ma identific cu multe fete de aici, pe perioada sarcinii n.aveam eu emotii deloc , ma bucura enorm ca stau acasa si nu fac nimic, inainte sa nasc , mi.au pus epidurala de la dilatatie 2 si pana la 9 am dormit dusa, cand m.am trezit si.au inceput moasele sa.mi arate cum sa imping si sotul invatat de ele, incerca sa ma ajute de mi.au sarit dracii si l.am intrebat de ce ma craceste asa, vrea ceva? (altfel i.am zis.o ), dupa ce m.au apasat alea pe burta de ma simteam ca dupa o repriza de bataie, ma intreaba nu ca abia astept sa.l vad ? si le.am zis ca nu :) mi.a trecut repede insa, cand mi l.au pus la piept

am uitat pe perioada sarcinii n.am fumat insa cate 1 litru de coca cola al meu era plus 2 cafele si abia asteptam sa nasc sa scap de cele 30 de kg puse nu de alta

piept i.am dat pana la 5 luni , insa si formula, nu ma mandresc ca nu i.am dat piept, dar asta e alegerea mea si daca asta a supt pana la 5 luni, al doilea nici n.o sa stie ca am piept, la cat m.am chinuit si eu si el

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by Ripley

Azi-noapte, dupa ce m-am culcat pe la 2 din motive diverse, gen Costel, DC turat aiurea de oboseala, chef de citit, TV, Ana s-a trezit de 3 ori (exceptional face asa ceva, 1 data in 5-6 luni) si a plans: primele 2 dati s-a calmat in 10 secunde, a 3-a oara s-a trezit cu totul si voia muzica, carti, in brate la mami, in pat la mami.... ma rog, voia atentie si dovezi de iubire. Cum nu doarme cu noi jamais, am zis sa o iau cu mine sa o tin in brate, simteam nevoia asta, si dormim ambele. M-a aburit de la 4 la 5.30 cu joaca si imbratisat, da cartea aia, apoi povesti nemuritoare.... muream efectiv de somn, aveam ceasul pus la 6 sa termin de tradus pt azi.... ei bine, cum am cedat si i-am facut moftul: o carte cu muc cel mic, cleopatra stratan pe cd si lumina mov, cum s-a facut liniste, Multam fain, ea a adormit, eu m-am dus naibii la tradusul meu ca imi sarise somnul.
Ideea e ca indiferent cat de varza de oboseala esti, tu poti face fata, si daca nu esti mamica singura ai un partener care te poate schimba la o adica, dar INDIFERENT de starea ta, esti pe locul 2... cel mult. Niciodata nu am sa pot dormi iniantea copilului, darmite sa il uit prin masina, magazin... pentru mine e imposibil.

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Ripley, total de acord cu ce ai scris aici, dar si in unele mesaje de mai sus;
oricat de obosit/a, deprimat/a, sfarsit/a ai fi, mie mi se pare imposibil sa "uiti" cumva de copil/// si am trecut prin toate starile de mai sus...

nu am timp acum sa dezvolt, pregatim party, vroiam doar sa iti spun ca ai mare dreptate

P.S. elise, si noi suntem cu alarme, de tot felu' (fum, gaz, foc, etc...) si ce bine e

Noe & Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noi

The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Noe, la multi ani sanatosi si fericiti printesei tale! Petrecere frumoasa, sa iasa bine si sa va simtiti fain cu totii.

Noi avem o zi chiar reusita toti 4, am fost si eu la coafor, cea mica s-a uitat crucis la mine vo 2 ore si cea mare ma trage de bucle....

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

S-a ajuns deja la al II lea capitol!!Cum inca mai am de citit cateva pagini bune...pot sa spun doar La Multi Ani Biancai!!
Petrecere frumoasa!!!..iar pt Repley,autoarea topicului(ce bine ca s-a putut pastra prima pagina)...sa "iti fie de bine"...ma refer la coafura.

Tatiana&Luca (12.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

sorry ca ti-am gresit numele..Ripley

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stanescu spune:

Eu pot sa adorm inaintea copilului.
Cum fi-mea inca bea un biberon in cursul noptii, o iau cu mine in pat, ii tin biberonul si adorm, de cele mai multe ori. Ea isi face treba acolo si adoarme si ea. Biberonul il gasim dimineata prin pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

quote:
Originally posted by dayanara

am citit tot de la inceput si dau intr.una refresh :) poate de aia am simtit nevoia sa scriu si eu pt ca ma identific cu multe fete de aici, pe perioada sarcinii n.aveam eu emotii deloc , ma bucura enorm ca stau acasa si nu fac nimic, inainte sa nasc , mi.au pus epidurala de la dilatatie 2 si pana la 9 am dormit dusa, cand m.am trezit si.au inceput moasele sa.mi arate cum sa imping si sotul invatat de ele, incerca sa ma ajute de mi.au sarit dracii si l.am intrebat de ce ma craceste asa, vrea ceva? (altfel i.am zis.o ), dupa ce m.au apasat alea pe burta de ma simteam ca dupa o repriza de bataie, ma intreaba nu ca abia astept sa.l vad ? si le.am zis ca nu :) mi.a trecut repede insa, cand mi l.au pus la piept

am uitat pe perioada sarcinii n.am fumat insa cate 1 litru de coca cola al meu era plus 2 cafele si abia asteptam sa nasc sa scap de cele 30 de kg puse nu de alta

piept i.am dat pana la 5 luni , insa si formula, nu ma mandresc ca nu i.am dat piept, dar asta e alegerea mea si daca asta a supt pana la 5 luni, al doilea nici n.o sa stie ca am piept, la cat m.am chinuit si eu si el

ivan si dayanara

dayanara, ma bucur ca ai scris, acum macar ai de ce sa dai refresh ca poate iti raspunde cineva
sa stii ca exista si alte mamici care nu s-au considerat "in al noulea cer" in perioada de sarcina. chiar de curand vorbeam cu o colega insarcinata cu bb3 care zicea acelasi lucru. mai zicea insa ca ii e teama sa zica asta cu glas tare oricui. acuma denaturata-nedenaturata, fata face 3 copii de unde rezulta ca juniorii ii plac si o bucura.

haha, si mie mi-au pus epidurala la dilatatie 1 caci descoperisem ca singura metoda sa nu ma doara contractiile era sa tip. si era 5 noaptea. mai tin minte ca am tipat si la moasa caci se incapatana sa puna mana pe mine ca sa ma faca sa ma simt mai comfortabil. uram orice fel de atingere.
cand s-a nascut Laura am fost ingrijorata caci era bolnava (stiam din timpul travaliului, ii ajunsese inima la 180 - 160 e max - in ultimele 2 ore). tin minte ca mi-au dat-o in brate insa imi era frica sa pun mana pe ea.
dar abia am asteptat sa o vad la nastere. aveam cumva un ghimpe in cap sa nu fi gresit ecografia si sa fie baiat si eu luasem totul pe roz acasa

Mergi la inceput