Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (30)
Raspunsuri - Pagina 14
RGE spune:
------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
RGE spune:
..scuze..la mine merge ca naiba forumul..tot scriu mesaje si dispar..
LAVINIA ziceam ca si Ionut doarme ca Iasmi ..de seara de la 9 cel tarziu pana dimineata la 7-8-9 depinde probabil de cat "baloteaza" ziua.
..va spuneam ca fi'miu a inceput sa scuipe precum baietii de stau la coltul strazii..prost obicei..i-am promis pe 31 octombrie 2008 la fix un anisor prima bataita la curuletz..asa din dragoste de mama.
------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
nelone77 spune:
Salutare!!
Greu tin pasu' cu voi, stau rau la capitolul "timp"...
La multi ani sarbatoritilor de azi: bebe de Dany 26 si bebe de Andra bell! Sa cresteti mari si cuminti!
Si eu am problema cu sanii lasati, dar lapte vad ca mai este. Inca avem exclusivitate , ma bucur ptr asta ptr ca mi-e groaza de diversificare: fa papa, pune masa, stringe masa, fugi cu lingurita dupa bebe, etc... E mai bine cu papa "la purtator". Si ma bazez pe voi ca ma veti ajuta cu sfaturi.
Va pupam!
Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)
http://community.webshots.com/user/nelone77
ellis spune:
buna ziua! pentru noi nu e buna...
iar avem probleme...m-am saturat; aseara la 18.30 ii dadeam sa pape, s-a enervat ca nu-i venea la san suficient si a inceput sa tipe, i-am dat repede biberon, dar agitata cum era a luat efectiv 2 guri si a inceput sa verse; dar nu a varsat tot ca voma ii astupa caile respiratorii si s-a inecat fff tare, apoi a varsat iar, nu putea respira, am aspirat-o cu batista bebelusului - degeaba, ea tot nu avea aer si am plecat la urgente; au aspirat-o acolo, si dupa ce au aspirat-o ia venit iar sa verse si a scos un pumn de secretii-mucozitati; i-au luat sange din degetel; azi dimineata i-am facut radiografie sa nu fi aspirat lapte, i-au luat sange din vena si i-a iesit ca are viroza respiratorie, sunt terminata, m-a rupt cu toti mucii astia, mi-e si frica sa o hranesc, sa nu se intample iar; am tot aspirat-o mititica de tipa numai cand ma vede cu seringa cu ser; mi-a fost asa mila de ea cand i-au luat sange, se uita dupa noi sa o salvam...m-a terminat; sper sa rezolvam cu tratament sa scape de muci si de probleme; mai revin eu cand reusesc sa ma mai zmulg de langa ea; nu are niciun alt simptom, nu am putut sa-mi dau seama de viroza, doar mucisori si am fost cu ea la dr acum 2 sapt cand a fost cealalta repriza de voma tot de la muci; offfffff
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
nelone77 spune:
quote:
Originally posted by ellis
buna ziua! pentru noi nu e buna...
iar avem probleme...m-am saturat; aseara la 18.30 ii dadeam sa pape, s-a enervat ca nu-i venea la san suficient si a inceput sa tipe, i-am dat repede biberon, dar agitata cum era a luat efectiv 2 guri si a inceput sa verse; dar nu a varsat tot ca voma ii astupa caile respiratorii si s-a inecat fff tare, apoi a varsat iar, nu putea respira, am aspirat-o cu batista bebelusului - degeaba, ea tot nu avea aer si am plecat la urgente; au aspirat-o acolo, si dupa ce au aspirat-o ia venit iar sa verse si a scos un pumn de secretii-mucozitati; i-au luat sange din degetel; azi dimineata i-am facut radiografie sa nu fi aspirat lapte, i-au luat sange din vena si i-a iesit ca are viroza respiratorie, sunt terminata, m-a rupt cu toti mucii astia, mi-e si frica sa o hranesc, sa nu se intample iar; am tot aspirat-o mititica de tipa numai cand ma vede cu seringa cu ser; mi-a fost asa mila de ea cand i-au luat sange, se uita dupa noi sa o salvam...m-a terminat; sper sa rezolvam cu tratament sa scape de muci si de probleme; mai revin eu cand reusesc sa ma mai zmulg de langa ea; nu are niciun alt simptom, nu am putut sa-mi dau seama de viroza, doar mucisori si am fost cu ea la dr acum 2 sapt cand a fost cealalta repriza de voma tot de la muci; offfffff
POVESTEA NASTERII
Off! Ce tratament i-a dat Alessiei ptr viroza? E mai bine acum?
Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)
http://community.webshots.com/user/nelone77
Amy26 spune:
quote:
Originally posted by Vasari
Maria e foarte vesela azi. Dupa experienta de ieri uitasem cum mai e. :)
Am pus cateva poze noi pentru cine are timp si chef sa ne vada:
http://picasaweb.google.com/alina.buciu/Maria
Bb, eu pun perne pe marginea patului.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
ce frumoasa e Maria in rochitza rosie
si mi-a placut si in poza facuta dupa ce-a plans,o scumpica
AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
ellis spune:
i-a dat ciplox in nasuc 2pic de 4 ri /zi, nurofen 2.5 ml la 12 ore, vitamina c si mai vedem dc nu se amelioreaza; inca nu am apucat sa-i dau nurofen, ca rezultatul l-am aflat pe la 13.30 si i-l voi da seara si dim, asa ca nu am ce ameliorare sa vad; ciploxul a desfundat-o cand a papat; acum ma pregatesc sa-i dau iar papa, ca la 15 nu a papat decat 100 ml si ii dau mai des.
POVESTEA NASTERII
Amy26 spune:
quote:
Originally posted by ellis
i-a dat ciplox in nasuc 2pic de 4 ri /zi, nurofen 2.5 ml la 12 ore, vitamina c si mai vedem dc nu se amelioreaza; inca nu am apucat sa-i dau nurofen, ca rezultatul l-am aflat pe la 13.30 si i-l voi da seara si dim, asa ca nu am ce ameliorare sa vad; ciploxul a desfundat-o cand a papat; acum ma pregatesc sa-i dau iar papa, ca la 15 nu a papat decat 100 ml si ii dau mai des.
POVESTEA NASTERII
Ellis,imi pare rau pt.micutza ta!
Multa sanatate si aveti grija de voi,o sa fie bine o sa vezi(bine ca ai fost la spital cu ea si stii ce are acum).
mihuta spune:
Ellis, imi pare asa de rau de viroza Alessiei ! Nu avea alte simptome decat mucozitatile ? Ca nu mai in minte daca ai scris. Ce experienta groaznica !
Alina, ce frumoasa e rochita rosie ! (de Maria nici nu mai zic, e o bebelusa superba! )
Aralia, bine ca mi-ai zis de ficatul de pasare ! Ce pacat ca la noi nu exista branduri organice ! Ca nu ti-e clar nici taranii cu ce hranesc animalele...
BB, daca nu e foarte frig in casa, mai bine pune ceva gros pe jos si las-o acolo pe Iasmina, ca ma gandesc ca daca e tare jucausa sa nu cada din pat. Pana la urma si pernele pot fi impinse din greseala cu piciorusele.
mami de Sophia
Amy26 spune:
am vazut poze pe mail cu un bb cu ochi albastri,frumos foc...e vb de bb David!