*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (87)***
Raspunsuri - Pagina 13
anaalina spune:
Fetiliii ati drincuit quelque chose , frumos la dvs sa faceti petitiune, am ras cu hohote ....
Dara mie nu mi-a zis nimeni daca a luat careva perne de la frantuji , ca va zisesem ca m-am hotarat sa arunc toate " gainele"
Va pupesc sunteti niste haioase
Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)
claujro spune:
Nu am auzit pe nimeni sa fi luat perne. Sfatul meu e sa te duci la ikea sau la alt magazin de la noi, mai bine le vzi, le piapi...sa nu iei vreo teapa.
claujro spune:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5963443&SizeCode=99999&Quantity=1&PersText=&ItemId=3&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
Ce parere aveti de cafetiera asta? Am vazut-o ieri la Metro, identica...dar de la Ufesa si era 100 euro. Eu as lua-o pe aia cu 80 euro cu tot cu taxe de drum . Oare o merita?
chris25ss spune:
la cum manevreaza ai nostri coletele... eu nu m-as risca sa cumpar chestii fragile...
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by claujro
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5963443&SizeCode=99999&Quantity=1&PersText=&ItemId=3&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
Ce parere aveti de cafetiera asta? Am vazut-o ieri la Metro, identica...dar de la Ufesa si era 100 euro. Eu as lua-o pe aia cu 80 euro cu tot cu taxe de drum . Oare o merita?
Clau,eu nu ma pricep la tehnice,dar din ce-am mai prins de la barbate-miu,un criteriu important pentru un expressor este presiunea.4 bari e prea putin fata de 15 cat are una bunicica.Asta in ceea ce priveste un expressor ca de cafetiere nu stiu nimic,noua ne place numai expresso!
claujro spune:
cris, asa e, dar fetele au luat masini de paine, altele produse au fost din sticla si toate au fost excelent impachetate si au ajuns intregi.
lorenta, multumesc! Nu stiam asta! Am sa mai caut prin magazinele noastre.
lizzy spune:
quote:
Originally posted by miki68quote:
Originally posted by leea_cv
Dar mai, noi avem acces in vreo forma la plata in rate?In cazul in care nu rezolvam nimic cu petitia zic.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
Sa inteleaga toata lumea: PETITIA ESTE O GLUMA (aia de sambata seara)
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
gluma gluma, da' ce bunaaa!
inca ranjesc ce bine am ras atunci
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
felicia74 spune:
In cazul electrocasnicelor, intrebati mai intai la service-ul firmei daca vi se recunoaste garantia si in Romania. Sotul mi-a zis ca in marea majoritatea a cazurilor, nu. Nu de alta, dar dupa un drum cu posta romana s-ar putea sa fie nevoie de reparatii
Mie toate coletele pe 2008 mi-au ajuns sparte, asa ca nu ma risc.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
BettyBoop spune:
Pentru cele doua comenzi (pungi banuiesc) neprimite in ianuarie, am primit recent de la Sabine un bon d'achat in valoarea ambelor comenzi. Ptr ca e o suma de care acum nu gasesc pe ce sa o cheltui, ma intreb daca as putea sa o impart la doua comenzi. Mentionez ca e un singur bon, cu un singur cod. Ce ma sfatuiti?
Multumesc!
Mami de bondar Andi Florian 16 aprilie 2006