MONTIGNAC: ce am mancat azi (97)
Raspunsuri - Pagina 18
melany72 spune:
quote:
Originally posted by melany72quote:
Originally posted by andanii
meniul meu de ieri
finn crisp cu lapte
o para si o banana
peste la cuptor cu ceapa, ardei .. si salata verde cu iaurt
cascaval, sunca, rosii
mar
meniul de azi
finn crisp cu lapte
mancarica de spanac cu oua umplute cu ton
nu stiu inca, ma voi orienta ... scriu diseara ce am papat
o sa merg si la sala binenteles ... stau intre o ora jumatate si doua ore jumatate , functie de copil
eroina frate cu sala ziceti ??? superrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
Pai, nu esti eroina? Eu ma "ascund" dupa faptul ca nu am cum sa merg la sala din cauza copilului. Dar, bicicleta sta in dormitor degeaba. Adevarul este ca nu-mi place sa fac sport. Asta e.
Am gasit in cartea de retete a lui Montignac o reteta glucidica, rosii cu grish integral...poate totusi o incerc diseara...dar e mult pana atunci si am timp sa ma razgandesc.
lizzy spune:
v-am citit in timp ce infulecam
cum ce ?? ceva dulce, evident!!!
si pt ca stiu ca sunteti curioase ce hai sa va spun.
muream de pofta de dulce si mi-am facut un fel de muffins in care am pus asa: faina integrala 2 cani, lapte degresat 2 cani, 100g branza de vaci 0%, 1/2 cana de fructoza, 1/3 cana ulei, 1 ou mic, 1 lingurita sanatoasa de praf de copt si un varf de sare. frecat toate astea, a iesit un aluat destul de gros dar curge totusi si l-am pus asa: o parte in tava mica, pe post de coca intinsa, restul in tava de muffins (4 muffins si jumatate mi-a ramas). care 4 buc de muff-s, le-am infulecat in timp ce va citeam mai am 'blatul' intins ca si maine e o zi.
si au fost un pic cleioase (desi coaja pe exterior era deja fripta bine...) dar au fost excelente. mi-au satisfacut pofta de dulce.
CAT DE MONTI / NE-MONTI a fost inventia? (chiar e inventie!)
ps: in alta ordine de idei, atat eu cat si copiii mei suntem cu medicatie pt laringita si bronsita deci am un chef nebun de viata
meniu azi:
cafea, 1 crenvusti
ciorba de ardei umpluti (cu orez, deci ne-monti), pui la cuptor
muffins-urile de mai sus
omleta cu cabanos si rosii
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
ralu spune:
Melany-eu am fost prezenta la raport joia asta. Ca am raportat stagnare, asta este alta poveste
Nu-mi este frica de Romania, ci de ce o sa-mi gateasca mama soacra ca pe mine nu o sa ma lase sa gatesc. Cica ma duc acolo sa ma relaxez.
crisstinuta spune:
Muffins-ul tau nu e Monti....daca puneai ulei de masline(si ceva mai putin...) si in loc de ou doar doua albusuri...mai era cumva...
Ma fetelor de aia sunt eu slaba ...ca nu am soacra
lizzy spune:
quote:
Originally posted by crisstinuta
Muffins-ul tau nu e Monti....daca puneai ulei de masline(si ceva mai putin...) si in loc de ou doar doua albusuri...mai era cumva...
Ma fetelor de aia sunt eu slaba ...ca nu am soacra
Gabita (24.06.04) si mamica lui
si daca pun numai albusuri si nu pun deloc ulei e monti? doar cu mai mult lapte 0% (in loc de ulei)... habar n-am ce iese, dar intreb si eu...
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
ralu spune:
Cristinuta- daaaaaaaaaaa, mare dreptate ai!!! NU m-am gandit. Sa stii ca pe ea o sa dau vina de acum inainte
melany72 spune:
Fetelor, vad ca aveti o problema cu mancarea soacrelor. Si eu am. A mea se face ca ne ajuta si mai gateste uneori la sf. saptamanii. Azi nu a sunat sa intrebe ce...tot eu sa-mi sparg capul cu ideile...
Dar cand face, desi i-am expus ca nu mananc orez, cartofi, paste...asa general vorbind, nu tine cont de nici o indicatie...asa cum a facut saptamana asta cu ciorba de loboda in care a pus orez...si cu care m-am luptat eu, ca altcineva nu a mancat nici macar un polonic.
Dar o veste buna: astazi m-am tinut de cuvant si am facut o reteta noua, care mi-a placut, desi am adaptat-o putin- rosii cu gris integral. Cred ca am scapat putin mai mult piper sau era de la usturoi dar au iesit picantele . Mie mi-au placut .
Ralu ziceam ca te relaxezi si asta poate duce si la cresterea usoara in greutate.... .
Mufins-urile alea daca nu se pune ulei...deja arata ca un aluat de clatite.
Cand o sa cumpar capsuni...ore au aparut la piata?...o sa fac niste clatite pe care pun ceva capsuni putin "incalzite" cu un pic fructoza intr-o craticioara. Yummy.
sanse spune:
Fetelor am intrat doar sa va pupez...
Am mancat asa:
md:2 mere+1 para
p:tocanita cu ciuperci si vinete
c:nimic
Am fost azi cu rolele in parc si am cazut ....va dati seama cum aratam..ca o balena esuata
Cand am cazut, un picior sa dus in fata iar celalalt nu sa dus decat putin dupa care sa proptit iar eu am cazut cu toata greutatea si viteza IN EL .Am simtit cum a "pocnit" ceva la sold dar macar pot calca in el.Nu stiu sa va explic prea bine astept pana maine dimineata sa vad cum este.
Fac si eu o pauza de role
Va pup .Noapte buna
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
crisstinuta spune:
Pai daca nu pui ulei atunci este 100% Monti (muffins glucidic)
S-ar putea sa nu mai iasa asa bun fara grasime...in ultima vreme Monti e mai permisiv cu combinatia faina integrala cu grasimi bune(ulei de masline) din acest motiv te-am lasat sa pui un pic de ulei de masline...
Sanse ,mama nu m-as urca pe role nici daca ma premiezi...ai mare grija ,bine?
melany72 spune:
Buna dimineata
M-am trezit cu noaptea in cap.Uff, cand pot sa dorm nu pot, cand trebuie sa ma scol, as mai dormi.
Am baut cafeaua si am mancat fructele:o minola si papaya (1/2).
Am "marinat" ieri niste cotlete de porc, asa ca azi o sa mananc gratar cu salata la pranz.
Merg dupa masa la servici si e in program sa iau si copilul cu mine pt ca sotul e toata ziua la lucru. I-am promis ca o sa-i iau pizza asa ca probabil o sa gust si eu..deloc Monti, stiu.