SUPERDIETA- EDITIA 2008-*18*
Raspunsuri - Pagina 13
nora2005 spune:
PM, please ...Chiar nu vreau sa se creada ca fac reclama...eu sunt dispusa sa le testez si am spus ca va voi spune si voua rezultatele...corecte
Nora
quote:
Originally posted by alyynna21
nu e fioros deloc prospectul.....dar nu sunt cam multe pastile pe zi?.....adica 12?.....si cat re tine o cutie?....de unde le-ai procurat?..ce pret?....mai multe detalii ca vreau si eu...pls....pupici
Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."
a_alinta spune:
eu!! eu n-am luat nimic niciodata.. si zau ca nu e nici un bai, nora, nu am spus nimic cu rautate, de aia am si specificat " parerea mea "... fiecare are dreptul la o parere, nu ?! eu respect decizia ta de a lua pastile, mi-am exprimat numai opinia mea referitor la ele...
hai ca ziceam ca ma apuc de calcat, dar cine credeti ca se maraie de o ora?!.. mandra mea care azi face 6 luni!!!
din inertie am sris la inceput ca face 6 luni pe 24 martie, am facut o analogie gresita ca pe 24 mergem la controlul de 6 luni...
s-a nascut pe 21 septembrie si de 2 zile are asa niste furii!!>. tocmai ce am controlat-o pe gingii , nu simt ca ar iesi ceva.... oricum e super nervoasa , iubita mea care era super cuminte... ce sa- faci...perioade si perioade...taci ca a adormit!!!!
ce ati mai mancat azi? nora ,eu am gatit ieri ciupercute champinion... am pus putin ulei, sa manjesc cratita, apoi ceapa, usturoi, ciupercile taiate, iar la sfarsit, sare, piper si patrunjel verde... de lingi pe degete!
astazi prestez varza calita ( m-asteapta in cratita ) eu o toc, o sarez, o las sa stea o ora sau si mai mult , apoi o storc si o arunc in cratita care are bineinteles un strop de ulei... la sfarsit arunc bulionul si gata... fi-miu e in stare sa manance toata cratita... am uitat sa va zic ca si el tine cura cu mine, pentru ca luat proportii ingrijoratoare
gata, acum pe bune am fugit la calcat
a_alinta spune:
hai ca am uitat sa spun..
nora , si eu mananc spanac, e plin de fier si eu cred ca e ok. in cura asta.. stevie nu gasesc dar cred ca la fel merge.. nu mai zic de urzici.. dar ce te faci ca urzicile sunt delicioase cu mamaliguta???
eu recunosc cu mana pe inima ca ieri am mancat tocanita de ciuperci cu mamaliguta... asta e , nu m-am putut abtine...
nora2005 spune:
Spor la treaba ! Cred ca e delicios. Eu doar ce-am terminat varza. Mi-a ajuns saptamina asta. Cred ca o sa-mi fac un ghiveci maine. Si salata de rosii cu masline. Imi place la nebunie. Eu azi am fost mai mult pe mere. Am facut o supa mai devreme si de-abia am dat-o pe git, ca am pus ceva piper
Nora
quote:
Originally posted by a_alinta
hai ca am uitat sa spun..
nora , si eu mananc spanac, e plin de fier si eu cred ca e ok. in cura asta.. stevie nu gasesc dar cred ca la fel merge.. nu mai zic de urzici.. dar ce te faci ca urzicile sunt delicioase cu mamaliguta???
eu recunosc cu mana pe inima ca ieri am mancat tocanita de ciuperci cu mamaliguta... asta e , nu m-am putut abtine...
alina
a_alinta spune:
merci, nora! am calcat pe alea noastre, urmeaza ale lui alex.. fac o pauza de masa pentru cea mica...
am uitat sa spun ca in tocanita de ciuperci se pun si rosii.. tineretea asta, bat-o vina!
saptamana trecuta , cand am intrat in faza a doua, am facut o ciorbita de legume, cat mai multe si mai marunt taiate, dreasa cu un galbenus amestecat cu lapte degresat... bunaaaaaaa, numai ca lui andrei nu i-a placut.. cu cat sunt mai multe legume cu atat nu-i place.. aici am gresit cu el , ca nu l-am facut sa ii placa legumele si fructele... nu stiu cum ar fi trebuit sa o fac, dar acum e tarziu.. sper sa nu gresesc la fel cu alex, o sa incerc sa ne schimbam meniul pentru totdeauna, asta e clar!
fug sa hranesc minunea
nora2005 spune:
Nu mi-e foame si asta e bine ...vine w-k si e pericol... stind acasa, poti minca mai mult si... dar stau bine...
Ma uit la concursul de dans ...noapte buna !
Nora
silvana75 spune:
April, ma bucur ca bunica ta e bine, Doamne ajuta!
Isa, stiu ca e greu si trebuie multa, multa ambitie. Daca vrei sa te lasi de fumat incearca sa fumezi mai putin, eu de cand m-am reapucat fumez cam 4-5 tigari pe zi (inainte fumam pachetu)
Nora, ma bucura ambitia ta, tine-o tot asa. Si eu sunt curioasa de efectul medicamntelor ... eu nu mai am incredere in nici un fel de pastile ... am incercat o droaie fara rezultatele spectaculoase promise asa ca ...
Alina, sa-ti traiasca printesa, poate poi si niste poze sa ne cunoastem.
Eu sunt happy ca in sfarsit s-a miscat cantaru ... raportul miercuri
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
nora2005 spune:
Silvana, si eu vreau sa se obtina rezultate ...pentru mine si pentru toti cei care-si doresc acelasi lucru...vom vedea...eu sunt optimista de felul meu. Vezi, puteam sa tac, sa nu spun nimic, dar asa mi s-a parut corect fata de voi
Raportul nu e joi ?
Nora
quote:
Originally posted by silvana75
Nora, ma bucura ambitia ta, tine-o tot asa. Si eu sunt curioasa de efectul medicamntelor ... eu nu mai am incredere in nici un fel de pastile ... am incercat o droaie fara rezultatele spectaculoase promise asa ca ...
Eu sunt happy ca in sfarsit s-a miscat cantaru ... raportul miercuri
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
silvana75 spune:
quote:
Originally posted by nora2005
Raportul nu e joi ?
Nora, raportul e miercuri.
Silvana si Paul
Poze cu noi
nora2005 spune:
Buna dimineata!
Gagici, vesti bune...cintarul meu e prietenos si e de partea a ceea ce fac: dieta + suplimentele din ceai verde. Dar va tin in suspans pina miercuri, cind e raportul...Sper sa va sochez... Eu am incredere in ceea ce fac si asta conteaza. Si puterea gindului. Nu ma sabotez singura. Voi reusi sa-mi ating targetul, asa cum mi-am propus. Sunt HOTARITA!!!
Habar n-am ce maninc azi...cel putin la masa de dimineata, adica peste o ora...in afara de ...Ceva idei ?
Nora