Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (110)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Luy, tie vroiam sa iti mai scriu. Nici eu nu pasez albitura, e cah. Si la fiert pun doar pastarnac pt ca e mai dulceag, patrunjelul era putin amar, iar telina nu ii place deloc. Felicitari pt progrese. Aseara i-am facut mar copt cu scortisoara si i-a placut tare mult. In seara asta ii fac la fel, sa aprofundez reteta (am halit si io si mi-a placut ).

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

quote:
Originally posted by melaniatud

Apropos de kg in plus...am cumparat cartea Mihaelei Bilic (nutritionista care a slabit vedete:Teo, Raduleasca) mai am putin si o termin de citit si ma apuc de cura de slabire propusa de ea...am incredere mai ales ca poti manca aproape orice.
Va comunic urmarile curei..pana atunci..pofta buna Melania

Melania, mami de Tudorica fara frica (05.10.2007)

am citit si eu cartea, dar sunt de parere ca ce scrie ea acolo e un mod de viata, nu o dieta , daca reusim sa ne schimbam stilul e ok, altfel nu tine ce zice ea acolo, ori noi suntem o familie de gurmanzi , nu cred ca vom reusi vreodata sa papam sanatos...

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

s-a trezit maraila si a papat jumatate de borcanel de fructe, bun si atat , de acum stam numai in brate ... si e asa urat afara, se mai linistea si ea...off

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Carnea pe care ati folosit-o pentru mancarea celor mici.. numai de pui? A folosit cineva altceva?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Carpatina pai eu vroiam sa o tin cu mine ca e petrecareata fata, dar era prea mare galagia , a fost concert, asa ca am pus-o in patut sa nu cada si interfonul , o vizitam cam din jumatate in jumatate de ora si a fost ok, mai erau si 2 pustoaice de 8 ani care se jucau in hol si mai treceau pe la usa sa vada daca se aude ceva, dar nu s-a trezit deloc de la 9 la 1

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Carpatina, cu ce nu ai inteles, ai inteles perfect... Astea sunt problemele pe la noi; ba papa dar nu prea se pune, ba se pune si nu papa, ba amandoua si toate patru... Azi e la faza cu "imi place mami, da-mi si pietre numa' da-mi"...

Ieu am mai folosit carne de curcan, gaina de tzara si vitel... Curcanul este foarte sec dupa blenderit. Vezi tu cum sta treaba la fata locului si le combini sa fie halibile. Pupi fata si cu fata lu' fata!!!!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Annisia
ba se pune si nu papa,

Problema asta o am si io! Si inca nu i-am gasit leacul!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Carpatina, pai sa te pun pe felie cu nea Y, ca te lamureste dansul... Asta daca nu ai rabdare pana o sa te calc odata, sa va cunoasteti personal...
Mai ai ceva pe undeva de pupat, ca sa stiu? Azi nu pupam funduri...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

maaaai...lasati copiii in pace.
acu sicer, credeti ca daca mananca nr regulamentar de mililitri/grame vor fi mai nustiu cum? pur si simplu unii copiii asimileaza f bine din cantitate putina, pe cand o cantitate prea mare de alimente ii oboseste cu digestia!

si mai e o chestie: eu sunt asa marcata de cand era Sofia mica incat daca ma mai intreaba care CAT mananca copilu meu o sa le raspund ca nu prin asta se vede daca sunt o mama buna sau nu

deci, regula: binele copilului nu e direct proportional cu cantitatea de mancare inghitita.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sabinutza, ai perfecta dreptate!!! Daca s-ar masura asa, pai eu as fi cea mai buna mama din univers. La cata mancare arunc eu de urma lui Y, au ajuns si cateii sa faca alergie la cereale, supe si piureuri... Se pare ca va trebui sa reconsider cantitatile, caci pustiul meu ma obisnuise cu biberoane pline. Acum e cu jumatatile de masura... Dar, avand in vedere ca exerseaza la greu ridicarile in patru labutze si nu-i iese ca-i atarna poponeata durdulie, se pare ca suntem pe drumul cel bun...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput