Votati-l pe Brancusi !

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by miereamara

...Dar se pare ca noua ne place sa punem problema la modul:"Da mie ce-mi iese la afacerea asta???"

Asta ai inteles tu?

Spune-mi, te rog, cum ai decis sa dai votul tau lui Brancusi?
Cum ai reusit tu sa pui clar degetul pe unul dintre atitia artisti geniali si inovatori, enumerati acolo?
De ce nu Giacometti? De ce nu Henry Moore? De ce nu Kandinsky sau Klimt?
Cum ai decis tu care e "cel mai cel" artist al secolului XX??? Pe ce criterii?

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

paote numa idaca iei patriotismul in discutie?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ardeiash

paote numa idaca iei patriotismul in discutie?

A, deci patriotismul rulz!

Atunci ma bucur ca sint romanca si trebuie sa votez numai doi artisti, pe Brancusi si pe Victor Brauner.
Ce ma faceam daca eram, sa zicem, frantuzoaica? Imi lua doua ore sa votez toti artistii francezi de pe lista (inclusiv pe Brancusi si pe Brauner! - nu sint sigura: tara in care, de fapt, au trait si au creat se pune?, sau conteaza numai locul nasterii din buletin? :-).

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Nu inteleg de ce trebuie sa carcotim atat pe marginea unui vot? Ti-a luat mai mult timp si energie sa scrii niste mesaje pe forum decat ti-ar fi luat sa intri si sa votezi, daca voiai bineinteles, ca nu te-a obligat nimeni. Poate titlul topicului nu a fost bine ales, poate daca s-ar fi intitulat "YOUR TOP 500 ARTISTS OF THE
20TH CENTURY", oamennii ar fi intrat si vazandu-l pe Brancusi pe primul loc l-ar fi votat fara prea mari discutii, doar pt ca este roman, indiferent daca i-au vazut sau nu lucrarile.

Si ca sa-ti raspund la intrebare, de ce l-am votat...lucrarile multor dintre artistii enumerati acolo, le-am vazut la Metropolitan Museum of Art, in New York (Picasso, Monet, Klimt, Gaugain, Matisse si chiar si Brancusi). Pt Dali am condus cinci ore ca sa mai prind deschisa galeria pt o ora.

Dar, l-am votat pe Brancusi pt ca m-am gandit ca poate un londonez va deschide ziarul intr-o dimineata si pe prima pagina alaturi de cinci stiri mari despre cersetorii si hotii romani din Londra, o sa vada si o stire mai mica despre Brancusi (French, but born in Romania) votat in Top 500 Artists of the 20th Century pe primul loc. So o sa se gandesca "Uite mai ca tara asta nu are numai borfasi si cersetori exportati in Europa, mai are si oameni de valoare"!
Da...acesta a fost motivul, multumita?

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miereamara

Dar, l-am votat pe Brancusi pt ca m-am gandit ca poate un londonez va deschide ziarul intr-o dimineata si pe prima pagina alaturi de cinci stiri mari despre cersetorii si hotii romani din Londra, o sa vada si o stire mai mica despre Brancusi (French, but born in Romania) votat in Top 500 Artists of the 20th Century pe primul loc. So o sa se gandesca "Uite mai ca tara asta nu are numai borfasi si cersetori exportati in Europa, mai are si oameni de valoare"!
Da...acesta a fost motivul, multumita?

Intru totul multumita.

Sa stii ca energie pentru a-l vota pe Brancusi mi-ar mai fi ramas, in ciuda efortului de a circoti aici, insa nu am putut.

Se intimpla lucruri dubioase acolo, tz-tz-tz, noroc cu aprigii ziaristi romani care www.cotidianul.ro/index.php?id=18489&art=44506&cHash=b51fe12345" target="_blank">le-au cerut socoteala organizatorilor votului (cred ca cei de la saatchi se mai crucesc si acuma vazind ce patimas popor sintem :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu am votat Brancusi pt ca Brancusi a insemnat schimbarea de paradigma . De aia chiar mi se pare nr 1.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

m-am uitat in Cotidianul
LOL

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput