Votati-l pe Brancusi !
http://www.telegrafonline.ro/1205272800/articol/49288/votatil_pe_brancusi_in_topul_primilor_500_de_artisti_ai_secolului_xx.html aici :
http://www.saatchi-gallery.co.uk/artvote/
si acum vad ca e in frunte!!1 yooopi!
s-auzim numai de bine! si
Raspunsuri
iileana spune:
Asadar si prin urmare, prima pagina a "Discutiilor generale" pe DC:
Topic 1: Votati-l pe Costel.
Topic 2: Votati-l pe Brancusi.
Teribila alaturare, nu zic nu .
daca in cazul lui Costel inteleg semnificatia topicului, pot sa ma intreb ce relevanta are parerea utilizatorilor de net asupra importantei creatiei lui Constantin Brancusi in arta/sculptura moderna ????
I se da ceva?
I se ia ceva?
...unde-s frate emoticoanele alea cu omu' perplex?????....
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Guguluff spune:
Eu cred ca nu i se da sau se ia nimic. Dar poate e bine sa mai fie si romani in topuri, in fruntea clasamentului. m-am saturat sa aud ca suntem numai la coada, la coruptie, justitie, cultura, invatamant, nu mai zic sanatate. Sa ne laudam si noi cu Brancusi, macar.
Din pacate nu se incarca deloc pagina de vot, mai incerc.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
viviana spune:
Oricum este considerat cel mai mare sculptor al secolului XX. Nu inteleg de ce mai are nevoie de vot pe net.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
iileana spune:
quote:
Oricum este considerat cel mai mare sculptor al secolului XX. Nu inteleg de ce mai are nevoie de vot pe net.
Brancusi desigur ca n-are nevoie de premii de popularitate, el este cine este, in schimb lu' www.saatchi-gallery.co.uk/" target="_blank">saitu' respectiv ii cam place sa poata zice ca: "RANK TODAY IN THE WORLD'S TOP 50.000 SITES: 279"
nah, ca tocmai i-am mai crescut nitzel traficul.
Miine poate si votez :)))
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
GGina spune:
S-a mai deschis un subiect pe tema asta ,probabil ca unul va fi inchis.
Eu l-am votat pe Brincusi .Si il voi mai vota daca va mai fi nevoie.
miereamara spune:
M-am gandit ca poate este necesar ca lumea sa asocieze si ceva pozitiv cu imaginea Romaniei, nu numai nenorociri...Dar se pare ca noua ne place sa punem problema la modul:"Da mie ce-mi iese la afacerea asta???" Poate de aceea suntem unde suntem azi.
FYI informatia respectiva a circulat in comunitatile romanesti de studenti din State si toata lumea l-a votat, si nu s-a mai gandit nimeni ca le creste traficul celor de la saatchi...eu personal m-am bucurat cand am vazut ca lumea in apreciaza pe Brancusi.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
viviana spune:
Lumea il apreciaza pe Brancusi indiferent de voturile date pe internet. Isi are piedestalul si locul lui.
Imaginea Romaniei, daca vrem sa o asociem cu ceva pozitiv si sa mai aiba si ecou, ar trebui sa o asociem cu ceva ce ne face cinste AZI.
Nu putem sa ne scaldam la infinit in ecourile trecutului.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi