"Daca nu esti cuminte, te calca masina!'(2)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe_io spune:

quote:
Originally posted by denizel
Nu, nu vreau sa fiu mai explicit! Imi place mai mult sa impresionez doamnele si mai putin sa discut barbateste cu egalii mei .

OK. Succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

quote:
Originally posted by Criss75

quote:
Originally posted by mariamunteanu

quote:
Originally posted by Criss75

Eu cred ca e datoria parintilor sa-si educe copilul si sa-l invete ca nu e bine si nu trebuie sa se joace pe strada, pentru ca astfel risca sa fie lovit de masina, tramvai sau orice alt mijloc de transport, si nu a manualului de religie. Si in niciun caz sa se spuna ca daca doarme pana tarziu sau daca nu isi face cruce, il calca masina.

Criss si Alex (11.05.2003)

Sunt atatea cazuri de parinti care nu stiu/nu vor sa-si educe copiii, ba chiar ii indeamna la rau, incat mai bine sa nu ne bazam pe asta.

Maria

Sa nu ne luam dupa extreme. In general orice parinte cu scaun la cap ii vrea binele copilului, il educa si il protejeaza, il fereste de pericole.

Criss si Alex (11.05.2003)

asa,si cu copiii celor fara scaun la cap ce facem?Dumnezeu cu mila,nu?:-D ca sa nu mai vorbesc de faptul ca oricate scaune la cap ai avea,tot poti sa dai gres.

I've gt you under my skin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by mariamunteanu

Si ce facem cu cei ai caror parinti nu au timpul/priceperea/interesul sa o faca ? Si acei copii au dreptul sa li se arate ce e bine si ce nu, de aceea scoala n-ar trebui sa-i invete doar citire si aritmetica, ci si alte lucruri importante in viata.

Maria, repeta dupa mine:
SCOALA, scoli, s.f. 1. Institutie de invatamant public, unde se predau elementele de baza ale principalelor discipline; Sursa: DEX '98 |

Ma bucur sa aflu ca cineva (n-as putea preciza exact cine, probabil ca Ministerul Invatamintului impreuna cu acea editura din iasi si cu asentimentul marieimunteanu) sprijina dreptul (?!?!?!) copilului meu de a dobindi din frageda pruncie spaima fata de un Dumnezeu interactiv care-l pindeste la tot pasul cu corectii pe masura faptelor sale posibil reprobabile. Eh, ce sa-i faci, daca io n-am avut "timpul/priceperea/interesul" de a o face, las' ca se ocupa statul. Ala de-l credeam laic, c-asa citisem intr-o www.cdep.ro/pls/dic/site.page?id=339" target="_blank">carte .

Serios, deja incepeti sa ma inspaimintati.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Hai ca am sarit de la pagina 17 direct la 22, asa ca s-ar putea sa pic si io egazact, da' egzact cum a picat conchita in subiectul asta.

Draga conchita; vrei sa porti o discutie de principii cu mine, din moment ce ma "citezi"?? Daca da, atunci am pretentia sa discutam pe postul meu original si nu pe quote-ul unui quote si, mai ales, sa-ti temperezi tonul. Daca nu poti, nu te retin...ca te grabesti. Ti-am mai zis odata ca forumul asta nu-ti face bine si acum chiar tii mortis sa demonstrezi asta!!

PS nu te mai obosi cu caracterizarile la adresa mea, ca sint intr-un mood mult prea bun ca sa ma atinga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Stiti ceva? Eu am timpul, priceperea si interesul de a oferi educatie copiilor mei si nici nu-mi pun problema ca niste proaspat alfabetizati de "profesori" sa indrazneasca sa aiba pretentia de a o face in locul meu.
Si daca parintii nu au interes sa le fie educati copiii intr-un anumit fel, atunci sa nu se bage statul peste interesele parintilor ca pana la urma e vorba de copiii nostri nu de ai statului.
Cand am auzit ca mai nou educatia prescolara a devenit "bun public" (gasiti textul integral www.geocities.com/andreiparvan/pact.pdf" target="_blank"> aici, expresia este la punctul 3 ), era sa lesin!
Ce dracu, au innebunit cu totii???

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaisanais spune:

Nu, inaioana, n-au innebunit ei, noi am innebunit, acceptand sa fim cetatenii unei tari in care proprii copii devin cobai pentru programe educationale din categoria ''bun public''(sa ma bata Dumnezeu chiar acum, sa ma trasneasca si sa ma faca mii de farame daca pot pricepe sensul acestei afirmatii!!!!!)si unde, daca indraznesti sa spui in public cum ca un manual de religie este gandit gresit, esti considerat lepros, ciumat(a se citi ateu, puschea pe limba!!!).
Eu, ciumata, leproasa, batuta de Dumnezeu prin omorarea unui copil(apropos, sa stie toata lumea ca fiica mea era foarte bine educata, dar a murit in accident de masina, asa: ea dormea si o alta masina, condusa cu foarte mare viteza a intrat in masina in care ea dormea,in urma coliziunii au murit un copil de 13 ani si un adult de 66 de ani, nepoata si bunic!)recunosc:nu ma inchin cand trec pe langa biserici, nu ma spovedesc decat joia si toamna, nu am facut avorturi, caci Dumnezeu mi-a dat un copil genetic, si tot el mi l-a luat, fara sa-mi faciliteze procreerea pentru prelungirea speciei, dar:nu l-am hulit si nu-l hulesc pe Dumnezeu, nu pot accepta ca te loveste masina pentru ca nu te inchini cand treci pe langa biserica(ma intreb ce se intampla cu pedeapsa divina imediata in cazul violatorilor sau al criminalilor),nu pot crede ca un copil va invata sa respecte orice fiinta de pe pamant numai pentru ca exista posibilitatea ca, la un moment dat,Dumnezeu sa ii traga scara de sub picioare si, in general, nu cred ca oamenii care fac parada de credinta sunt si cei care cred cu adevarat!Caci, daca ar crede cu adevarat, prin credinta lor ar muta muntii din loc, iar eu pana acum nu am auzit de munti mutati din loc prin puterea credintei.
Asta este!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_io spune:

Eh, madalino, nu stii tu care treaba.
Uite, daca te duceai la Arsenie Boca sau la Ilie Cleopa ti-ar fi explicat ei imediat ca nimeni nu e fara pacat, ca Dumnezeu vede si ia masuri, cu Sodoma si Gomora, cu nevasta lui Lot si tot asa.
Ti-ar fi dat program de post si rugaciuni si ti-ar fi amintit ca daca nu te tii de el al de sus te azvarle in marinimia Lui in Iad si ce-o sa-si mai franga mainile de bucurie cand o sa te vada urland de durere, ca deh, n-ai fost pe faza si ai pacatuit.

Cred ca ai sesizat ironia din tonul postarii.
Ar fi trebuit sa ma abtin sa-i iau pe habotnici din nou in tarbaca dar de cate ori ii aud ma apuca o greata teribila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

George Carlin - Religion is Bullshit .Enjoy! :)

http://www.youtube.com/watch?v=MeSSwKffj9o

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

anais, imi pare rau

ileana pai daca biserica nu mai e la moda, incep sa manipuleze copiii inca din scoala. parintii nu ii mai bat, nu mai stiu de nicio frica, dumnezeu a ramas unica arma de control

b

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by denizel
Conchita, mergi pana in panzele albe ca sa sustii o aberatie spusa de niste aberanti, numai pt. ca aberantii cred ca sustin cauza dreptei credinte.

e crestineste sa mergem pana in panzele albe pentru Adevar, care e problema? si n-as merge daca ai explica si tu odata care e aberatia aia si de ce legatura are obraznicia cu distrugerea cuiburilor.
ai luat-o pe urmele lilandei, Celalalt e infernul doar pentru ca nu va sta in putere sa-l pricepeti.

Mergi la inceput