"Daca nu esti cuminte, te calca masina!'(2)
Raspunsuri - Pagina 21
Sabina spune:
Conchita, LOl
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
denizel spune:
quote:
sa o luam pe puncte: tu ce anume nu crezi din povestea respectiva?
1. ca Dumnezeu nu pedepseste
2. ca nu trebuie sa spunem raspicat ca Dumnezeu pedepseste
3. ca manualele de religie ar trebui arse in piata publica?
Conchita, mergi pana in panzele albe ca sa sustii o aberatie spusa de niste aberanti, numai pt. ca aberantii cred ca sustin cauza dreptei credinte.
1. Ce anume vrei sa cred din povestea respectiva?
Cred ce mi se spune! ca Dumnezeu pedepseste copilasii care nu realizeaza ca fac un rau (sau, datorita imaturitatii si slabiciunii lor infantile, nu se pot abtine sa faca raul respectiv)!
2. Tu poti sa spui ce vrei. Daca despre asta iti place sa vorbesti atat de mult si asta iti aduce vreo satisfactie si pace (ca doar asta e cea mai importanta, nu?), fa-o!
3. Nu, manualele de religie nu ar trebui arse in piata publica. Deocamdata, asa cum am mai zis, lumea are mare nevoie sa creada in aberatiile scrise acolo.
Cand lumea se va mai schimba oleaca (slabe sanse), fii sigura ca isi va arde singura aberatiile.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
bebe_io spune:
quote:
Originally posted by Sabina
ai citit cum definesc "frica" asta?
of, of.
E, aia era, cine nu e crestin nu are capacitatea de a intelege ce e rau si ce e bine, trebuie sa apara "frica de Dumnezeu" ca modalitate de constientizare. Cei ce nu sunt crestini sunt doar indobitociti cu frica de politie, ei nu sunt capabili nici de intelegere nici de morala.
Credinta crestina e cu totul altceva decat releva manualul ala si decat spuneti voi pe aici.
A, si inca ceva: Ortodoxia sustine si sprijina argumentul liberului arbitru. Numai ereticii de genul neo-protestantilor afirma prezenta sau nu a actiunii divine in fiecare act si fiecare vorba de zi cu zi. Asa ca in zelul vostru de a-L vedea pretutindeni pe Dumnezeu vedeti ca rataciti de la Cale.
mariamunteanu spune:
quote:
Originally posted by Criss75
Eu cred ca e datoria parintilor sa-si educe copilul si sa-l invete ca nu e bine si nu trebuie sa se joace pe strada, pentru ca astfel risca sa fie lovit de masina, tramvai sau orice alt mijloc de transport, si nu a manualului de religie. Si in niciun caz sa se spuna ca daca doarme pana tarziu sau daca nu isi face cruce, il calca masina.
Criss si Alex (11.05.2003)
Sunt atatea cazuri de parinti care nu stiu/nu vor sa-si educe copiii, ba chiar ii indeamna la rau, incat mai bine sa nu ne bazam pe asta.
Maria
denizel spune:
quote:
Originally posted by bebe_io
Numai ereticii de genul neo-protestantilor afirma prezenta sau nu a actiunii divine in fiecare act si fiecare vorba de zi cu zi. Asa ca in zelul vostru de a-L vedea pretutindeni pe Dumnezeu vedeti ca rataciti de la Cale.
quote:
E, aia era, cine nu e crestin nu are capacitatea de a intelege ce e rau si ce e bine, trebuie sa apara "frica de Dumnezeu" ca modalitate de constientizare. Cei ce nu sunt crestini sunt doar indobitociti cu frica de politie, ei nu sunt capabili nici de intelegere nici de morala.
Iaca o faptura din aceea, speciala , care nu si-a facut debutul direct la Credinte. Ia verificati-i IP-u'!
Bebica, ce faina e Calea ta!
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
bebe_io spune:
quote:
Originally posted by denizelquote:
Numai ereticii de genul neo-protestantilor afirma prezenta sau nu a actiunii divine in fiecare act si fiecare vorba de zi cu zi. Asa ca in zelul vostru de a-L vedea pretutindeni pe Dumnezeu vedeti ca rataciti de la Cale.
quote:
Iaca o faptura din aceea, speciala , care nu si-a facut debutul direct la Credinte. Ia verificati-i IP-u'!
Bebica, ce faina e Calea ta!
Nu e nevoie sa verifice nimeni nimic. Daca vrei ti-l spun eu. Vrei sa-ti spun IP-ul meu? Nu stiu la ce ti-ar folosi dar, whatever.
Nu m-am prins despre ce Cale a mea vorbesti, ca eu nu am nici una proprie si personala. Eu vorbeam despre ortodoxism. Poate vrei sa fii mai explicit, poate nu, ma rog, cum vrei.
denizel spune:
quote:
Eu vorbeam despre ortodoxism.
Stiu, bebe, stiu!
quote:
Poate vrei sa fii mai explicit, poate nu, ma rog, cum vrei.
Nu, nu vreau sa fiu mai explicit! Imi place mai mult sa impresionez doamnele si mai putin sa discut barbateste cu egalii mei .
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by mariamunteanuquote:
Originally posted by Criss75
Eu cred ca e datoria parintilor sa-si educe copilul si sa-l invete ca nu e bine si nu trebuie sa se joace pe strada, pentru ca astfel risca sa fie lovit de masina, tramvai sau orice alt mijloc de transport, si nu a manualului de religie. Si in niciun caz sa se spuna ca daca doarme pana tarziu sau daca nu isi face cruce, il calca masina.
Sunt atatea cazuri de parinti care nu stiu/nu vor sa-si educe copiii, ba chiar ii indeamna la rau, incat mai bine sa nu ne bazam pe asta.
Maria
Sa nu ne luam dupa extreme. In general orice parinte cu scaun la cap ii vrea binele copilului, il educa si il protejeaza, il fereste de pericole.
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by denizelquote:
quote:
Bebica, ce faina e Calea ta!Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Denizel, eu cred ca iti tocesti degetele degeaba. Mai bine ignora-l.
mariamunteanu spune:
Cei care invata de la parinti pot sa auda de doua ori acelasi lucru. Si ce facem cu cei ai caror parinti nu au timpul/priceperea/interesul sa o faca ? Si acei copii au dreptul sa li se arate ce e bine si ce nu, de aceea scoala n-ar trebui sa-i invete doar citire si aritmetica, ci si alte lucruri importante in viata.
Maria