Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Vasari
Eu ieri si azi m-am dat peste cap sa-mi iau concediul de odihna restant si apoi o sa-l iau si pe cel din anul asta. Miha, am vorbit la resurse umane si au zis ca-i ok. Chiar m-au sfatuit sa il intercalez cu medical sa prelungesc intrarea in cele 6 mil. Imi pare tare rau ca nu ai reusit si tu atunci.

Felicitari!
La mine nici nu era f mare diferenta,de asta nici nu m-am mai agitat. As vrea sa spun:"poate data viitoare" dar nu se mai poate.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

EREENA, dupa cum spui ca sunt tipetele mai ales seara, s-ar putea sa fie colici, asa am patit noi si am ajuns sa renuntam la san si acum abia gustam san si baza e laptele praf; incearca cu colic baby - 1-1.5ml/4-5 ori pe zi si debridat - 1.5-2 ml de 2 ori pe zi, poate sa linisteste, poti sa pui noaptea si jum de supozitor de paracetamol.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Dany, e bine ca ai revenit! ma uit imediat la poze (Sebastian este jos, la bunici cu tati; sper sa mai am timp pana revine )
Simonicutza, felicitari! ai nascut un campion ! stati intr-o zona superba (acum esti in Ro sau in Italia), am fost si noi anul trecut de Paste-si cu Stefi in burtica.Am vizitat doar Gardaland si gradina Sigurta, era f. aglomerat dpdv rutier- am inteles ca vin f. multi vizitatori, din multe tari.Am vrut sa vizitam si zona lacurilor,poate altadata...Te-am vazut de multe ori in stanga ecranului, ;a "Sa ne cunoastem..."

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

quote:
Originally posted by dany2007

Buna seara !

Ce mai faceti mai fetelor? imi e asa dor de voi ...nu am mai intrat de f mult timp .Luca imi ocupa tot timpul. Am intrat putin pe mailul comun , ce bebei frumosi am vazut acolo...le doresc tuturor sa creasca sanatosi si sa aduca numai bucurie familiilor.
Vai ce repede a trecut timpul...nu imi vine sa cred, Luca are deja 3 luni incepe si el sa fie mai cuminte,pana acum a fost foarte bazait ...
Va doresc tuturor o primavara plina de prospetime si multe bucurii alaturi de pitici vostri.
Am la semnatura pozici cu Luca daca vreti sa il vedeti .Sper sa pot intra mai des pe forum .Multi pupici!!!

Dany de Luca -Rares nascut pe 01.12.2007

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze noi cu bebe Luca-Rares

Bine ai revenit, dany2007! Te asteptam mai des pe aici Ce de cravate are Luca...

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze botez

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by slimatei
cui ii place si cine poate... eu una nu sunt tocmai o iubitoare de morcovi...adika as putea sa mor de foame cu ei langa mine...si a doua..n-am dinti d'omle'

Fa-ti suc dom'le.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

noi am comis-o din nou - s-a zgariat in ochisor cu o unghiuta, pe iris si un pic pe pupila, punem picaturi, sper sa nu se infecteze ca se tot freaca la ochi; vai de noi

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

anacami & lixa -

Luca e vrajit de aparatul foto si cand nu e cuminte si bazaie ii fac poze .... cred ca am facut pana acum cateva mii bune...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Vasari
Eu am reusit sa o hranesc odata plimbandu-ma prin camera cu ea la san. Asta a fost la recomandarea unei colege de forum pentru o alta mamica cu probleme asemanatoare. Cred ca ii distrage de la problema reala.
Incearca si asta, la mine a mers. :)

Da,da! Si la noi! Cand e prea agitata o alaptez in miscare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

quote:
Originally posted by dany2007

anacami & lixa -

Luca e vrajit de aparatul foto si cand nu e cuminte si bazaie ii fac poze .... cred ca am facut pana acum cateva mii bune...

Dany de Luca -Rares nascut pe 01.12.2007

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze noi cu bebe Luca-Rares

Asa da metoda de calmare!

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

xelanoimis,
ce ma bucur ca ai mai intrat. Sa pui si poze pentru ca vrem sa-ti vedem baietelul scumpic

quote:
Originally posted by xelanoimis

anka.san multumim pentru urari , abia acum am apucat sa citesc putin din urma. Andrei e un baietel foarte vesel si vrea sa fie tot timpul in centrul atentiei

Anka, Sorin si Andrei (17.12.2007)

poze Andrei

Mergi la inceput