Labiile mici lipite la fetita de 7 luni

Labiile mici lipite la fetita de 7 luni | Autor: Anculici

Link direct la acest mesaj

fetita mea de 7 luni are labiile mici lipite din nastere nu sunt lipite total dar nu sunt asa cum ar tb sa fie De aceea exista riscul sa faca infectii urinare dese pt ca nu se elimina cum trebuie secretiile Pana acum nu a avut astfel de problemeMedicul nostru pediatru ne+a zis ca nu este cazul de interventie chirurgicala dar un alt medic ne-a spus ca acest lucru tb facut cat mai repede Nu stiu ce sa fac A mai trecut cineva prin asa ceva ? Exista si alte metode mai putin dureroase care ar putea sa o ajute ? Va rog frumos sa imi spunti si mie ce ati facut daca ati trecut prin asa ceva pt ca nu vreau sa ma grabesc sa iau o decizie

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna. Eu am 2 fetite, si ambele au avut labiile lipite. Nu am avut nici o problema cu ele, nu am auzit de posibilitatea infectiei. La fata mare nu am observat () decit dupa ce a implinit 2 ani, dupa ce am fost atentionati ca cea mica are labiile lipite. Am fost cu ele la Medicover la un chirurg si le-a desfacut labiile. Fa-ti curaj si mergi la dr, dureaza citeva secunde si operatiunea in sine nu e dureroasa (dar o va ustura cind face pp in urmatoarea zi). Exista si posibilitatea sa se desprinda singure, dar la noi nu s-a intimplat.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brado73 spune:

Fetitei noastre ii tot recidiva o infectie urinara de la varsta de 1 an si 7 luni. Ultima oara am ajuns cu ea la dr. Basca, de la Grigore Alexandrescu. El a fost singurul care a observat aceasta sinechie vulvara, si ne-a spus ca poate fi una din cauzele infectiilor urinare recurente. A rezolvat-o acolo in cateva minute, iar in zilele urmatoare nu a parut sa o deranjeze prea tare. Sfatul meu ar fi sa o rezolvi cat mai repede, nefiind o interventie complicata, si care te poate scuti de multe necazuri mai incolo.
Sanatate multa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Noi am avut repetate infectii urinare, noroc ca m-am uitat. NU avea pofta de mancare. Sfatul meu, nu o lasa asa in nici un caz va fac einfectii urinare non stop...care duc la rinichi samd. E ceva fff simplu...da asa se numeste sinechie....ori mergi la un medic si efectiv o rupe pe loc cu o pensa...ori mergi la gineco infantila exista la Budimex/Marie Curie o dr. super misto care nu mai practica chiar metoda asta "barbara" (noi asa am facut dar a fost OK...va tipa rau, o vei da cu nidoflor sau alt antib local si va fi bine) ci iti va da ceva pastile...cu hormoni mi-e greu sa caut acu pe net.
Pb este ca tu va tb mereu in fiecare zi macar la baie si la un schimb scutec sa i le dezlipesti adik sa le departezi sa nu se prinda din nuo la loc. Bafta!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antonia68 spune:

Buna mamicilor.Referitor la acelasi subiect,spuneti-mi, va rog mult ,daca ati avut recidive in urma interventiilor chirurgicale.Eu sunt mama a doua fetite(7 si 2 ani)si sunt diperata ca la fetita cea mica a recidivat foarte repede.Urmeaza sa merg la operatie peste 2 saptamani dar dupa aceea nu stiu ce sa fac sa nu mai avem probleme.Ma ajutati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Autor: ioananitu
Subiect: Labii lipite la fetita mea
Trimis la: 03/04/2007 09:06:56

Buna, fetelor. Poate ma ajutati si pe mine sa aflu cam cand ar fi trebuit sa se dezlipeasca labiile la fetita mea. Acum are aprox. 1 an jumate si, dupa cum am vazut la alte fetite, ar fi trebuit sa arate altfel. Acum se apropie si sarbatorile si nu pot ajunge curand la doctor, o sa ma duc dupa sarbatori, dar poate ma lamuriti si pe mine cu acesta problema. Multumesc mult !

Raspunsuri:

--------------------------------------------------------------------------------

Autor: roxanal
Raspuns la: 03/04/2007 09:26:56
Ioana, nu inteleg cum spui ca sunt, poate mai multe detalii, ca sa te putem ajuta..sa-ti traiasca printesa

tati si printesele : http://thumb0.webshots.net/t/57/557/3/38/46/2943338460092654700KuUueE_th.jpg
nasterea Ioanei Teodora : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87474

--------------------------------------------------------------------------------

Autor: Maadi
Raspuns la: 03/04/2007 10:34:44
Nu vreau sa te sperii dar se poate sa nu se dezlipeasca si atunci este nevoie de o mica incizie. Sora mea a patit-o asa cu nepotica cea mare, careia a trebuit sa-i faca incizia pe la apropare 3 ani. Sunt cazuri destul de rare, dar sunt. Dureaza foarte putin, dar este dureros dupa, vreo 2-3 zile, mai ales la urinat. Nepotica mea a fost operata la Grigore Alexandrescu si totul a fost OK. Daca vrei o sa intreb sa vad cum se numea doctorita.
Sanatate si multi pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)

Autor: antonia68
Raspuns la: 10/07/2008 19:56:37
Ioana,desi e cam tarziu sa-ti vorbesc despre aceasta sinechie vulvara,doresc sa stii ca daca prima data s-a rezolvat doar cu o penseta,a doua oara a fost nevoie de interventie chrurgicala.Va doresc sanatate, sa nu mai aveti probleme si sa ne scrii cum ai rezolvat problema,daca la voi a mai recidivat sau ati urmat vre-un tratament hormonal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Antonia, si la noi s-au relipit labiile la ambele fete, dar nu pe toata lungimea, cam un centimetru; nu am de gind sa le duc la doctor decit daca se lipesc din nou de tot.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Buna Antonia ,

La fel am patit si eu cu fetita mea care acum are 6 anisori . Asa s-a nascut cu labiile lipite . La primul control medicul ginecolog i-a pus diagnosticul de Himen neperforat si mi-a recomandat sa nu o operez pana la varsta cand ii vine menstruatia . M-am gandit ca e mai bine mai devreme si la varsta de un an am operat-o prima data ( i-au facut anestezie generala ) , a recidivat si am zis sa o las pana mai creste dar a inceput sa faca infectii urinare asa ca in iunie anul acesta am fost cu ea la spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti unde i-au pus diagnosticul de Sinechii vulvare si au operat-o din nou de data aceasta pe viu . Problema este ca exista posibilitatea sa se intample din nou ( ceea ce nu mi-as mai dori nici prin ruptul capului sa mai trec prin asa ceva ) . Medicul mi-a dat o reteta cu Pregnyl fiole de 1500 u.i. ca sa nu i se mai lipeasca , dar care nu se mai gasesc .
Va urez multa sanatate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Minuneaza-ma , Doamne si pe mine. Cum adica fetelor, labiile lipite, ca sa ma uit si eu la fata mea sa vad cum le are.

Multam.

.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................

Reflexia luminii pe suprafata apei
se misca neincetat.
totusi luna straluceste
si nu pleaca nicaieri
ea sta, dar se misca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antonia68 spune:

ivanoiuadela9,iti multumesc pentru raspunsul tau.Voi avea grija, ca, acum, cand merg la operatie, la Grigore Alexandrescu,sa-i spun medicului ca acel injectabil nu se mai gaseste.Eu merg pentru a-3-a operatie recidiva.Si totusi, ce-ai facut ,nu i-ai administrat nimic?Mie mi s-au dat doar 3 fiole urmand sa vin la control peste o luna.N-am facut-o si as vrea sa aflu cat timp se ia acesta,pana la menstruatie.Daca afli detalii despre cineva care a fost la Budimex si ce rezultate a avut(acolo nu se decurge la operatie,am inteles),te rog trimite-mi mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Antonia, dc dupa fiecare interventie nu dezlipesti tu zilnic acolo se va lipi mereu la loc. La inceput e doar o interventie obinuita de desfacere (rupere de fapt) cu pensa...doar dc se ajunge prea tarziu la medic pielita aceea care la inceput e transparenta se va vasculariza si va deveni parte integranta si clar atunci se poate vorbi de o mica operatie. Eu o desfac mereu dupa baie sau dimineata si dc se lipeste candva 1 mm, 2 desfac eu fff usor si dau nidoflor dar asta fff rar la 3 -4 luni poate. Labiile se lipesc din cauza lipsei unui hormon si exista o crema dar imi scapa numele care nu se gaseste la noi, dar la chisinau cred ca da care poate ajuta dezlipirea. La Budimex mergi la cine e de garda acolo. Suni la telefon si ceri gineco infantila si-ti faci programare.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput