Epilator obosit?
Raspunsuri - Pagina 3
sali spune:
Mama lui Alex, eu l-am cumparat chiar sambata de la media galaxy din incinta Carrefour Feeria.Am dat pana in 4 mil( vreo 3.800 si ceva) si avea si foehnul inclus.
Chiar se preciza ca e la oferta.
Singura chestie care nu s-a respectat era ca in oferta dadeau garantzia 5 ani iar mie mi-a completat certficatul de garantie doar pt 2 ani. I-am zis tipului care l-a completat dar nu am avut succes si oricum imi era lehamite de ei, dupa ce statusem 1/2 ora sa studiez diversele tipuri de epilatoare si nu venise nimeni, desi cerusem ajutor.
vincenzina spune:
quote:
Originally posted by Mara76quote:
Originally posted by april16
Felicia, o sa vezi diferenta cu siguranta!
intr-o ora sunt gata peste tot, performanta pe care n-o obtineam defel vechiul meu epilator.
Mie imi ia cam 2 ore... nici n-as visa sa scad timpul la o ora! Si te faci si la axila, si inghinal cu el??
Ciiitttt??? 1-2 ore? Eu abia am achizitionat un Brown Silk Epill,nu e model nou,dar oricum nu imi ia atit de mult timp...Si eu am senzatia ca parca ar rupe firele pe "alocuri" dar e mai comod decit epilatul cu ceara.Oricum incerc sa ma "retusez" in fiecare saptamina.Imi ia maxim 20 de minute.
mama_lui_alex spune:
Mara..care carrefour??!!
Sali..e departe rau Feeria de mine..(e adevarat ca de tine e si mai departe:))..dar daca zici ca din media galaxy..merg in Mall Vitan ca-i aproape de mine (e un media galaxy si aici)..si poate il au ...Restul..nu ar fi exagerat de departe..dar te omoara traficul...
Merg azi in mall Vitan sa trag un ochi....Mersi mult amandurora.
Mara76 spune:
L-am vazut ieri in Cora Pantelimon, la oferta cu uscator de par, la 299 RON. Uff, ce ciuda mi-e ca n-am bani acu. N-am avut timp sa-l studiez, sa vad daca avea toate accesoriile, dar scria Xelle 5685, culoarea verde... sper sa fi avut toate cele, ca pretul e clar mult mai bun.
felicia74 spune:
Gata, am luat un Xelle 5685. Nu l-am testat decat pe juma de mana, dar pare ok. Are multe pensete, deci nu trebuie sa insist la fel de mult pentru o "defrisare" ca lumea, dispozitivul de atenuare a durerii chiar functioneaza, iar pensetele smulg si firele mici-mici. Nu am testat celelalte accesorii dar ma declar multumita.
Multumesc de sfaturi
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
Multumesc L-am luat de la Mediagalaxy, ca sa-l platesc, cu card avantaj in rate- in jur de 370.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
XIO spune:
Fetele din America/Canada , cam cat costa un epilator pe acolo? Merg vara asta la taica-miu si cred ca e mai rentabil sa-mi iau epilator de acolo decat convertor pt. epilatorul din Ro.
Si daca aveti ceva sugestii , ce sa-mi iau...aici am un Braun silk-epil de care sunt multumita, dar daca stiti ceva mai bun .....
Multumesc mult
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
ankka_emy spune:
buna ..
sunt noua pe acest forum ...
am si eu o intrebare ....
as dori sa stiu daka este forte dureros atunci cand te faci cu un epilator ..??.
pana akum nu am avut ...
si apropo ce prea aveti depre noul silk epil xpressive ???
arleena spune:
eu am un Braun din www.agd.and.pl/agd/braun/2170.htm" target="_blank">asta de apoape 7 ani si inca merge f bine.....nu l-am folosit chiar intensiv ca ma mai epilez si cu ceara, dar pot sa zic ca merge f bine si acum, scoate si firele f mici, are si ceva dispozitiv care atenuaza durerea,pe picioare si brate e ok, dar inghinal si la axila tot doare si e cam neplacut. singura mea problema legata la el, e ca din cauza epilatului cu ap imi creste sub piele parul....desi ma fac cu loofa si scrub cam la fiecare dus tot cu lama reusesc numai sa scot parul de sub piele....
nu sunt epilatoare care sa previna acesta problema??astea din generatii mai noi??ce ziceti?