Epilator obosit?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

si epilatorul meu pare ca rupe firele in loc sa te taie. are vreo 7 ani de activitate. inseamna ca asta e motivul. se cere unul nou in loc..........inka nu m-am gandit de care, am avut braun si am fost ffff multumita.

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magduta-sv spune:

Mara, l-am luat de sarbatori de la Altex cu 250 lei si includea un fohn Brown cadou. Nu are asa multe accesorii ca in poza ta. Trusa contine: gentuta cu epilatorul, 2 capuri pt epilat( lung si inghinal), 2 atenuatori de durere si o periuta. Pe linga ca e foarte dragut e si foarte bun.Poate il gasesti si fara fohn, daca nu-ti trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Multumesc mult de raspunsuri, Sali si Magduta! Eu as vrea, daca tot dau un ban, sa iau ceva cat mai complet...

Sali, ai testat toate accesoriile? Sunt bune de ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Sa recapitulam...
Mara 76, daca tot dai un ban, ia ceva cat mai complet, cum zici...
Adica profita de oferta si ia si Foehnul Braun tot in pretul asta...Pt ca era si epilator XElle 5685 fara foehn dar costa tot 4 milioane, asa ca evident ca am luat si uscatorul de par, care practic a fost gratis, nu?
Oferta Marei a fost super si mi se pare o crestere de pret cam mare din dec pana in martie, de la 250 la 400 lei.Dar...
Xelle 5685 are :
-tehnologie Xpert-epil ( adica 40 de pensete)
-sistem Smart light
-atenuator de durere( 2 role de masaj )
-dispozitiv EfficiencyPro( pozitioneaza epilatorul perpendicular pe piele)
-sistem SoftLift(ridica firele astfel incat si cele mai scurte /rebele pot fi epilate)
- cap suplimentar ingust de epilare pt zone sensibile (12pensete)
-dispozitiv OptiTrim(scurteaza firele de par pana la lungimea optima)
-cap suplimentar de epilare pt zona faciala
-set Easy start ( cap suplimentar de epilare cu 10 pensete si manusa cu gel cu efect calmant prin racire )
-cap suplimentar de radere pt zonele sensibile
-gentuta, perie de curatare , 2 viteze.
Nu am testat inca toate accesoriile dar cred ca toate imi vor fi utile la timpul potrivit, asa ca iti recomand modelul asta care in momentul de fata este cel mai complet de la Braun Xelle.
Mai exista Xelle 5375, 5275 sau 5185 doar ca nu au toate accesoriile de mai sus.
Eu am dat toate aceste detalii dintr-o brosura pe care am luat-o de la standul Braun si in care sunt prezentate toate modelele lor cu caracteristicile respective.
Daca mai vreti detalii, va recit din brosurica...
VA pup si ..epilare nedureroasa!

Mergi la inceput

Sali, multumesc mult!

Primul epilator a fost Braun si a tinut cam 8 ani (dar cand am renuntat la el deja nu mai smulgea), al doilea si actual e un Philips care are si cap de radere pe care nu il folosesc deloc (barbatu meu in schimb isi ia parul de pe piept cu el ) si deja a obosit si el (are vreo 4 ani cred). Deci acu e momentul pentru ceva mai performant! Asa ca ramane Xelle 5685!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

HA!HA!..sunt de coma...e adevarat ca ma epilez in 90% din cazuri la coafor, cu ceara..dar cand nu am timp sa ajung, mai folosesc si epilatorul..din ce in ce mai rar..caci ma enerva ..si nu stiam de ce...am un Braun...de vreo 12 ani...:)..sunteti mortale...iar eu de o indolenta maxima.....nu m-am gandit nici o secunda ca-i "obosit" sarmanul....am zis ca-s eu lenesa....

Ma duc sa-mi iau altul!!! Va mai urmaresc un pic sa vad ce-i mai mishtocut pe piata...:)

Va pupacesc...nu stiu ce m-as face fara DC!!!

Sa fim frumoase!
mama_lui_Alex

PS - cred ca merit deja un premiu, o diploma, ceva..la faza asta..cred ca daca-l trimit la Braun..imi dau oamenii unul nou for free..caci al meu..e deja obiect de muzeu:))

Mergi la inceput

Oooo, pai tu chiar ca esti veterana cu 12 ani!

Daca vrei Braun, ia Xelle 5685, ca, la sfaturile lui Sali si am studiat si eu piata, asta are cele mai multe accesorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

mara76..l-ai gasit pe undeva (pe Xelle 5685) mai ieftin..sau la oferta???..caci vad ca esti si tu din Buc...l-am gasit numai la preturi peste 400 ron..si fara uscator in plus..fara nimic.. vad ca au uitat ca-i luna femeilor..:)

Si mie imi place cum arata..si pare si f. destept...

mama_lui_alex

Mergi la inceput

Tocmai am vorbit cu prietena mea si ea l-a luat din Carrefour (cu foen) cu ~400 lei. Vad ca uneori mai mult vorbesc pe DC decat cu ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

E mult... Cred ca maxim 5 ani ca dupa aia se tocesc pensetele si rupe parul, nu-l smulge. Braun e cel mai bun, cand e sa-l schimb pe actualul o sa iau ultimul model.
Cautati in hipermarketuri ca uneori au oferte, desi primavara se scumpesc, normal

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput