Vine controlul?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Da Rufus - ai dreptate - "unde-i lege nu-i tocmeala"! Asa ar fii ideal sa fie si in Ro...

Lorelai

http://home-and-garden.webshots.com/album/562645890MtEtoL

"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Scrie: „Am primit numai in ultima saptamina 10-15 sesizari din toata tara de la oameni care isi reclama vecinii ca primesc diferite ajutoare fara a avea dreptul, cum ar fi cei care sint incadrati intr-un grad de handicap, dar sint valizi motor“, a explicat inspectorul.

Adica mamicile sint controlate pentru ca le-a reclamat cineva. Probabil alte mamici fata de care se lauda in parc... Capra vecinului fiind preocuparea de baza in multe locuri

Cit despre ce se fenteaza.. nu fac mamicile gaura mare la buget, se chinuie si cu copil si cu servici. Mai mare e gaura facuta de aia care nu declara salariile angajatilor, care cer munca la negru, etc.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Undeva in Europa (nu spun tara) concediul de maternitate se plateste direct angajatorului daca acesta la rindul lui ofera salariu unor mame aflate in aceasta situatie.

Adica nu e interzis sa lucreze si in acea perioada,dimpotriva,angajatorul mai primeste si bani de la stat...(ca sa-l incurajeze sa declare daca are angajate care muncesc in timpul concediul de maternitate).

Mariana 23+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Da sirimie...nimeni nu face gaura in buget...ala cu milioane gaura se raporteaza la bugetul tarii....si ii da 0,0001 si spune ca nu e mare lucru.....tu raportezi ceva la firmele ce dau salarii la negru..si tot asa....
si cei ce fac sesizari cu ce gresesc?...doar din banii lor se platesc indemnizatiile ...nu sint bani veniti din cer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Atat controlorii cat si reclamagiii sunt niste penibili. Si se incadreaza la categoria "Ce maneaua mea" si ma gandesc (mi-amintesc) litoralul romanesc acum fo 8 ani cand in fiecare coltisor auzeai numa "vine politiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa si-mi cooooooooooooon-fisca(!) marfa".
sa fim seriosi care sau CATE mame pleaka cu tzatzele cat china,laptele siroaie, cu depresia-n spinare, cu gandurile la bebelus sa munceasca la negru. Si alea care-o fac DE CE credeti c-o fac? De prea mult bine? Aici nu e vb. de cum fentam statul roman ci de cum ne mulge statul roman. Eiii cu proaspetele mame are ceva lapte. Ia sa dea o indemnizatie care sa ajunga de pampers, servetele, hainute etc.

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:
Originally posted by Guestus

si cei ce fac sesizari cu ce gresesc?...doar din banii lor se platesc indemnizatiile ...nu sint bani veniti din cer

Esti tu sigur ca din banii lor?

Eu cred ca cele mai multe reclamatii nu se fac de aia care lucreaza.

Eu sint la servici toata ziua, aia care primesc reclamatii termina programul inaintea mea, crezi ca ma duc eu acasa sa ascult mamica si sa ma uit pe geam cine merge desi are pensie de handicap?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarrice spune:

Observ ca majoritatea mamicilor care acuza hotia mamelor la adresa statului roman, sunt plecate din tara. De ce nu au ramas aici sa lupte pentru o Romanie mai dreapta? E usor sa dai sfaturi, cand nu esti implicat in problema si cand viata ta e roz.
Repet intrebarea, pentru cei si cele din tara, cati dintre voi respecati legea intrutotul, asa incat sa puteti trece la ai acuza pe cei din jur? Asa ca iarasi repet, nu mai spuneti ca merge rau din cauza celorlalti, merge rau si din cauza voastra implicit. Fiecare ar trebui sa-si corectezi propriile imperfectiuni vis-a-vis de lege (ca de asta se pare ca e vorba aici) si abia apoi sa ridice capul si sa rada de cfr-isti, de parlamentari sau de mamele hoate.
Da, legea e lege si ceea ce discutam pe langa sunt povesti. Cine o comite si e prins, sa plateasca. Dar nu inteleg de ce sa ma bucur eu c-o prinde pe vecina mea ca nu sta acasa cu copilul si se duce la munca, cand stiu clar ca nici eu nu sunt prea corecta cu legea. Cati dintre voi sunt aceea care nu dau spaga la doctori? Cati dintre voi nu dau, sau nu inceaca sa dea, spaga la politie cand sunt prinsi pe picior gresit la volan? Cat timp niciunul dintre noi nu este corect fata de lege... nu cred ca avem ce comenta despre altii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pai eu cand (si de fapt daca) dau o spaga, o fac din banii mei, castigati legal. Nu iau din buzunarul nimanui, sau din al statului, ci din al meu.

Eu cred ca e o mare diferenta.

Nu ma intereseaza cine incalca legea, dar mi se pare ciudat un subiect in care sa acuzam statul ca ii cauta pe cei ce o fac, indiferent cine sunt ei.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarrice spune:

Spaga e spaga si legea o pedepseste in Romania, indiferent ca tu sustii ca scoti bani din buzunarul tau si nu al altuia. Deci pana la urma e usor sa-ti gasesti scuze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

quote:
Originally posted by clarrice

Observ ca majoritatea mamicilor care acuza hotia mamelor la adresa statului roman, sunt plecate din tara. De ce nu au ramas aici sa lupte pentru o Romanie mai dreapta? E usor sa dai sfaturi, cand nu esti implicat in problema si cand viata ta e roz.
Repet intrebarea, pentru cei si cele din tara, cati dintre voi respecati legea intrutotul, asa incat sa puteti trece la ai acuza pe cei din jur? Asa ca iarasi repet, nu mai spuneti ca merge rau din cauza celorlalti, merge rau si din cauza voastra implicit. Fiecare ar trebui sa-si corectezi propriile imperfectiuni vis-a-vis de lege (ca de asta se pare ca e vorba aici) si abia apoi sa ridice capul si sa rada de cfr-isti, de parlamentari sau de mamele hoate.
Da, legea e lege si ceea ce discutam pe langa sunt povesti. Cine o comite si e prins, sa plateasca. Dar nu inteleg de ce sa ma bucur eu c-o prinde pe vecina mea ca nu sta acasa cu copilul si se duce la munca, cand stiu clar ca nici eu nu sunt prea corecta cu legea. Cati dintre voi sunt aceea care nu dau spaga la doctori? Cati dintre voi nu dau, sau nu inceaca sa dea, spaga la politie cand sunt prinsi pe picior gresit la volan? Cat timp niciunul dintre noi nu este corect fata de lege... nu cred ca avem ce comenta despre altii.

Uite eu. Nu dau spaga mai bine mor, nu accept hotiile indiferent de nivel si sper ca am reusit sa respect legile tarii atat cat au avut impact asupra mea chiar daca nu sunt de acord cu unele dintre ele si regret ca nu pot sa fiu in pozitia de a propune modificari nefiind implicat in politica.
Spaga este o mizerie de ambele parti. Indiferent de marime, valoare. Si ca sa fiu concis daca as fi medic si ar veni la mine cu vreun cadou cred ca i-as trage un picior in fund. Poate exagerez nu as face asta dar sigur as invita acea persoana sa paraseasca biroul. Munca mea este platita si daca am convenit sa o fac inseamna ca este datoria mea 100% sa fac totul ca sa fie la cel mai inalt nivel. Pentru ca d'aia a venit omul la mine ca sa fac ceva bun cu el de aceea mi-am pierdut zile si nopti invatand ca sa pot fi capabil sa nu dezamagesc acea fiinta care isi pune speranta in mine, ca daca in mine nu, atunci in cine? Si asta conteaza ca poti si faci. Nu poti sa compari reusita in nimic material este ceva dincolo de bani. Banii sunt necesari pentru tariul de zi cu zi nu vreeau sa par ipocrit dar nici nu as dori sa amestec cele doua aspecte. Banii reprezinta acordul meu de a face acea meserie. Nu-mi convine ma reprofilez. Vand rosii daca este mai rentabil. Dar daca am zis Da fac aceasta meserie in aceste conditii atunci gata ai decis.

Cam asta ar fi.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput