Hipospadias(5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CrisAndy spune:

roxana imi pare rau dar nu am putut ajunge la doctur, sotul meu nu s-a putut invoi de la servici si nu vrea sa ne lase sa plecam singuri sau cu altcineva, am amanat, acum sa vedem cand poate sa se invoiasca, la servici la el toti stiu ca andy nu are testicolele coborate altceva nimic, ii este foarte greu sa vorbeasca despre problema lui
andy, nici cu mine nu prea discuta deschis despre asta, tind sa cred ca eu sunt mai optimista ca el.
mai vorbim si poate o sa ne si intalnim, chiar imi dorsc sa va cunosc am vorbi mai multe, aici e cam greu caci nu prea am timp sa intru pentru ca
andy nu ma lasa vrea si el sa tasteze, stiti voi ca doar aveti si voi pici, va pupik dulce si multa sanatate.

Mergi la inceput

multumesc filofteia
te-am intrebat pentru ca la noi apar tot felul de probleme de genul sotul nu se poate invoi de la servici sau ramanem fara bani in saptamana respectiva sau andy este racit, uite de exemplu nu am reusit sa-i fac vaccinul de 1 an nici acum si asta pentru ca el este racit de vreo luna ii tot curge nasul si are gatul rosu si multe alte probleme care ne fac sa recurgem la o noua amanare de fiecare data, dupa fiecare zi de luni seara cand ne asezam in pat ne spunem in gand sau cu voce tare: a trecut si lunea asta si nu am rezolvat nimic, oftam ne luam in brate si asteptam o noua zi de luni si de fiecare data ne intrebam cu ce am gresit pe pamant de ne-a pedepsit Dumnezeu asa, ne gandim ca toate pacatele noastre le duce copilul nostru. offfff de ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Haideti ca-0s la servici si ma chinui de dimineata sa scriu aici.

Deci am fost ieri, d-nul dr era foarte bine dispus, avea chef de vorba, m-am mirat.

Calin este bine, i-a bagat pensa aia, l-a decalotat....la decalotare nu l-a deranjat asa de tare ca atunci cand i-a bagat pensa , mai avea putin si ajungea cu ea in gat, dar bine ca-i bine si a trecut. Ne mai ducem in toamna, septembrie-octombrie, sau la nevoie, dar sper sa nu fie nevoie. L-am intrebat daca ne putem duce la clinica, a zis ca unde vrem, asa ca Diagnosis scrie pe noi, m-a ingrozit ce era la policlinica, lume garla , am ajuns noi la 17 si ceva si tot erau destui, plus ca tot mai veneau. Noi am intrat pe la 17>30, in sala aia de pansamente, cu ajutorul d-nei dr Niculescu, iar d-nul dr a venit de-abia peste o ora acolo.

Era un copil de 6=7 ani , operat in 2006 in Iasi, n-am auzit de cine, chit ca mi-am intins urechile care avea o fistula urata ....dar n-am inteles bine, a zis ceva de luna martie: ori ca operat in 2006 in martie, ori ca ii aparuse fistula aia in martie acum.
Oare mai pot apare asa tarziu, dupa 2 ani?

Asaaaaa.... si intorcandu-ma la Calin, ieri il deranja putin cand facea pisu, dar de dimineata- cand probabil avea mai mult pipi adunat peste noapte.....nu va spun ce urla si i-am desfacut pampersul. Atunci am vazut ca se abtinea sa nu faca si din cand in cand ii mai picurau cativa stropi.... Pana cand il va tine usturimea asta?

Of, sa ne-ajute Dumnezeu sa fie bine in continuare, si la fel ptr toti copiii.
Trimit mesajul ca scriu la el de o ora cu intreruperi

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_martie spune:

Roxi, ma bucur mult pt voi!!!
Despre cazul de la Iasi.. si eu intrebasem daca e posibil sa apara mai tarziu. In carti e descrisa aceasta posibilitate, dar e un risc infim. Riscul este in primele 6 luni sau un an.
Cu pipi daaa.. v-am spus ca si Andrei se abtinea se straduia foarte tare sa NU faca..In ziua decalotarii si a doua zi a racnit.

Mergi la inceput

spune-ti-mi si mie unde gasesc clinica Diagnosis, da-ti-mi adresa, va rog, multumesca

Mergi la inceput

roxana ma bucur enorm pentru calin si pentru tine bineinteles, sanatate in continuare si fii optimista nu te mai gandi la ce este mai rau, acest sfat il primesc eu mereu de la familie. va pupik

Mergi la inceput

Cris-andy, uite aici: www.diagnosis.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Roxana imi pare bine ca lucrurile merg bine.

CrisAndy... trebuie sa fii mai optimista. Pacate, ce pacate??? Fii multumita ca este o problema care se poate rezolva, gandeste-te la copii si parintii care au cu adevarat probleme, nu se pot misca, lupta pentru fiecare pas si cuvant... Noi avem niste minunati. Este adevarat ca eu sunt mai optimista si am gandit ca poate asta este incercarea pe care i-a dat-o Dumnezeu si va fi singura. Ca vor fi 5-6-7 operatii, nu conta...important era ca se poate rezolva...
Cand ne-am dus la operatie m-am gandit ca ar fi prea frumos sa iasa din prima...medici renumiti ne dadusera doua...deci oarecum eram pregatiti pentru un esec...si cu moral tare pentru a doua operatie. Am avut norocul nesperat sa se rezolve de prima data...

Mergi la inceput

multumesc roxana, cred ca ma duc la clinica macar pentru un control, decat sa stau la usa la si sa patesc cum am patit intr o zi de luni cand nu a putut veni deloc dl. dr. si nu anuntase fiind nevoiti sa ne intoarcem la buzau, acasa, mai bine mai pun "un banut in plus" ma duc la clinica si stiu sigur ca vom intra la control, o fi cu programare?
filofteia, tu, voi stiti ce simt eu si cum ma simt eu, am momente cand ma intreb de ce baietelul meu, plang si ma consum si momente cand ma bucur ca a fost numai atat si ii multumesc lui Dumnezeu ca ia fost mila de mine si nu mi a dat un baiat, cum ai zis tu cu probleme foarte grave si fara leac, sunt trista si fericita in acelasi timp. va imbratisez si va doresc multa sanatate.

Mergi la inceput

Buna seara!

Crisandy, trebuie sa faci programare la clinica, in functie de cum ai noroc te va programa cel mai devreme sapt urmatoare, si ce este bine este ca in cazul in care d-nul dr nu poate veni, te anunta telefonic sa nu mai faci drumul degeaba. Ah, uitam sa-ti spun ca doar marti are consultatii la clinica.

Vreau sa scriu de cateva zile si nu am avut timp: lui Calin parca i se tot micsoreaza jetul, adica imediat dupa op era maaaare, acum e....normal as spune eu, dar daca i se mai micsoreaza in continuare, incep sa intru in panica. Chiar azi l-am vazut cum face pipi, acum seara cand vroiam sa-l schimb ptr culcare(n-a mai fost nevoie sa stau la panda) si face doar pe unde trebuie, dar totusi dupa ce a facut mi s-a parut umed putin sub putza, m-am uitat dar totul pare ok, nu mi s-a parut sa fie vreo gaurica. Poate fi fistula si sa nu se vada nimic, nicio gaurica sau am inceput sa fiu paranoica? (a facut pipi in picioare) Ma gandesc ca ar putea sa se prelinga si sa am impresia ca face doar prin varf? Nu stiu, intreb si eu.

Si inca o chestie pe care am uitat sa v-o spun: dr B. mi-a spus ca i se pare ca gaurica prin care face pipi nu-i chiar in varf cum trebuie si e ceva mai jos, dar ca asta isi va putea da seama sigur la urmatorul control( a zis ceva ca din cauza sondei).

L-a decalotat si mi-a spus sa-i dau eu acasa cu Nidoflor dupa ce-l decalotez, dar problema este ca nu-l pot decalota " cat sa iasa varful", cum a zis dr Niculescu, mi-e si teama sa trag , el se foieste....ii dau putin pielea la o parte cat sa intre apa si atat.
Voi cum ati facut?

Mai vroiam sa scriu dar mi-e frica sa nu ma lase netul asa ca trimit acum si mai intru maine dimineata de la servici( daca nu eram la servici nu puteam sa intru de Calin, ca nu sta deloc intr-un loc)

Mergi la inceput