Epilare cu zahar

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am reusit si eu in decembrie sa ma epilez asa pe tot corpul, dar a doua oara nu mi-a mai iesit bine ceara, este maronie, si tot incercand am si scapat o picatura pe picior care, m-am ales cu o arsura adanca, nici acum nu a trecut complet. Mie mi se pare mai bine decat cu aparatul si pentru ca nu m-am facut niciodata singura cu ceara normala am incercat pentru ca nu mai este stresul ce ma fac daca nu mai pot trage de ea. Cu ceara din zahar faci dus si se rezolva .
Insa se cam racea prea repede in vas si devenea prea vascoasa. La incepuut era lipicioasa dar cam lichida si am pus o fasie pe un prosop de bucatarie si a mers excelent asa.
Sunt curioasa daca mai nimeresc reteta din nou.
Mi-a placut mult ca nu m-am iritat deloc si pielea ramane tare fina.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

15+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Dar nu e ceara! Este efectiv zahar foarte concentrat cu lamaie. Si trebuie sa iasa galbui, nu maroniu, eu asa stiam si asa am vazut. Normal ca faci alta de fiecare data, cum ai putea sa strecori asa ceva?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

http://youtube.com/watch?v=COo0Mx_Rd-A&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=9MjCUfndWTU&feature=related(vedeti la comentarii reteta)
ia uitati ce-am gasit pe youtube....asa ceva tre sa fie?
astept sa-mi creasca parul acum ca de abia m=am epilat cu ceara
mor de ciuda ca niciodata nu am iesit de la epilat multumita...tot imi ramane par si merg acasa si rtusez cu aparatul....
sper sa iasa mai bine cu sugaringul asta si sa nu=mi mai creasca par sub piele, vesnica mea problema.....degeaba ma fac cu loofa la fiecare dus ca tot imi cr5este sub piele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama1357 spune:

eu am mancat o lingurita... daca e sa mai incerc metoda asta cred ca ma ingras sigur :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Fetelor mie nu-mi iese bine compozitia. Am incercat de 2 ori si compozitia pur si simplu nu se lipeste ca lumea pe piele. A doua oara era ceva mai bine, dar nu smulge firele de par.
Am pus o lamaie si un pahar cu zahar. A mai patit cineva asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Arleena, da, aia e!

Ama, esti o scumpa! Ma bucur ca ti-a iesit!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

mno....io=s cam dezamagita de rezultat....mi-a iesit compozitia, am framantat-o asa ca in videourile alea pana s-a facut o culoare mai albiciaosa opaca si atunci a inceput sa fie lipicioasa si sa smulga firele de par calumea.....problema e ca m=am invinetit sunt plina de puncte vinetii....care o fi problema??sper sa0mi treaca repede....aseara m-am facut cu fond de ten in zona axilei cand am fost la nunta

Mergi la inceput

....nu stiu care e chestia cu invinetitul, m-am mirat si cand a mai spus cineva. Poate ai apasat prea tare, ai smuls prea brusc/brutal in zonele cu pielea fina? Habar-n-am...eu asa ma gandesc, ca din cauza aderentei mari, daca tragi foarte brusc, apesi tare, te poti invineti, altfel nu vad cum.

Imi pare rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am facut si eu ieri dar aceeasi problema, nu smulgea nici un fir, nu se lipea de pielea deloc. Asa era ok, nici prea tare nici prea moale....oare unde oi fi gresit?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Cred ca avea prea mult lichid in proportie ori lamaie prea mare si pahar de zahar prea mic, ori insuficient fiarta...
Just a guess, eu n-am patit niciodata.

Mergi la inceput