Epilare cu zahar
Raspunsuri - Pagina 2
ellinia spune:
Ia sa incerc si eu .... ma puneti pe ganduri. Eu suport cam greu durerea, pe picioare folosesc epilatorul, dar de la genunchi in sus ma cam doare, nu mai zic de inghinal, acolo ma duc la salon si ma epileaza cu ceara, da' acum vara e greu, e cald, e aglomerat, ar fi super daca as reusi acasa. Am sa citesc mai cu atentie si am sa incerc pe maini si va zic de rezultat! Aoleu, ce bine ar fi daca as scapa de corvoada asta cu mersul la cosmeticiana!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
Blueiris spune:
Cred ca incerc si eu. Inaioana, cat de lung trebuie sa fie parul? Asa cum il lasi pentru ceara sau poate fi si mai mic? Ca de-aia ma fac cu epilatorul, ca nu pot sa stau cu el foarte lung...
Mami de Maria
matildasep spune:
Sa va spun si experienta mea. Am incercat si eu pt. prima data aseara, si mi-a iesit bine, ca plastelina cum zicea inaioana, darrr,
n*am stiut cum sa o i-au de pe mine si m-am invinetit toata pe maini, ca acolo am incercat prima data, de durut putin, dar dupa ce m-am spalat eram albastra, si nici nu s-a luat tot, m-am facut cu aparatul restul, acum sunt neagra pe maini , zici ca m-a batut cineva.
Am renuntat definitiv la idee, si raman tot la silk*epil si cand am timp pe la salon.
#304;ncercarea moarte n*are.
Fetita mea, 3 ani si doua luni:' Esti o dragoste minunata de coscolata(ciocolata)!
Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."
ama_kaly spune:
Azi m-am facut iar in zonele in care nu reusisem ieri si pot sa spun ca m-am descurcat mult mai bine. Mi se pare f simplu si mai putin dureros decat cu aparatul.Am reusit si am tras fasiile de ceara dintr-o data fata de ieri cand le rulam.Singura pb e care o am este ca, dupa ceva timp, ceara se lipeste foarte tare de maini si nu se mai poate lucra cu ea.Oricum, de acum incolo asta va fi singura metoda prin care voi indeparta parul nedorit..multumesc inca o data ioana!!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby
Deianira spune:
As vrea sa incerc si eu metoda, dar sunt in dilema. De ce? Pentru ca am firul de par foarte subtire si intotdeauna se rupe . Orice metoda a dat gres pana acum, si ceara si aparatul, metoda cu ceara incercata cu toate felurile de ceara posibile si numai la saloane unde am dat bani grei ca sa constat ca dupa 2 zile creste parul iar . S-a mai confruntat cineva cu poblema asta?
Siminaf spune:
Eu am suportat cu stoicism asa o sedinta de epilare cu zahar si lamaie cind eram printr-o tara calda... si sincer m-a durut de am crezut ca fac pe mine. Si ma faceam cu ceara la vremea respectiva, singura, de vreo 10 ani, deci aveam ceva vechime, stiam ce-i aia durere de epilare. Bravo celor care au reusit fara prea mari dureri.
Annie80 spune:
...si fetelor cat tineti chestia aia pe mana sa o luati fasii??? si cat de subtire o puneti?
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
ama1357 spune:
si eu am incercat acum 2 zile metoda... din pacate cand sa iau oala de pe foc a sunat telefonul si am lasat-o un pic mai mult si nu mai era galbuie si maronie...
am incercat sa o folosesc si asa si pot spune ca nu am fost prea multumita, dar peste cateva zile o voi face iarasi fara sa raspund la trelefon si apoi o sa va zic si parerea mea
anamaria spune:
salutare fetelor!
am citit despre ceara asta din zahar inca de anul trecut... eram destul de hotarata sa incerc metoda, insa cum-necum tot nu mi-am facut timp!
acum as vrea sa incerc, dar vreau sa-mi spuneti dupa cat timp creste iar parul? mai repede sau mai incet fata de ceara clasica? eu in general daca ma fac cu ceara clasica/ de unica folosinta, ma fac cam la 4-5 saptamani...
ideea e ca as avea nevoie sa ma fac saptamana asta, pe de alta parte la inceputul lui iulie plec la mare; ar fi deci cam 3 saptamani intre epilarea de acum si cea de dinainte de a pleca la mare. ar fi timp sa creasca destul cat s anu ma trezesc cu parul 'coditze' pe plaja?!
Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!