Sunt prea "batrana" sa am un copil la 38 de ani???

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Eu am facut primul copil, o fetita, la 39 de ani. Am avut o sarcina fara probleme, exceptand greturile din primul trimestru, o nastere fara probleme si am o fetita sanatoasa si foarte activa.

Deci raspunusl meu este NU, NU esti prea "batrana" ca sa faci un copil la 38 de ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Intre mine si sora mea e o diferenta de 14 ani, pe mine m-a facut la 24, pe sor'mea la 38( si ceva).
Acum mama are 50 si eu am aproape 28, sora mea 14, clasa a opta.Cand sora mea avea 4 ani eu am plecat practic de acasa, 4 ani la fac, apoi aici in Germania.Am vazut-o deci rar,in vacante si de fiecare data era cu un cap mai inalta. O iubesc ca pe copilul meu si imi pare rau ca nu-mi este aproape.
Nu e insa rau,sora mea e foarte iubita dar diferenta de varsta dintre ele (ea si mama)e mare, rabdarea mica (si inca o gramada de alte chestii, pro si contra,pot sa detaliez daca vreti)si per total mamei ii pare rau ca nu a facut-o cativa ani mai devreme.
Eu am un baietel de 5 ani si inca nu am planuri de bb2, imi pare rau ca nu am facut imediat dupa Marc, dar, daca nu a fost sa fie,mi-am dat timp pana la 32.
Dar, dupa cum se stie cu planul de acasa si cel din targ...om trai si-om vedea.Poate ca spre deosebire de alte mame, eu nu am rabdarea lor.Nu ma vad la 50 de ani crescand copii(nu pe ai mei adica, doar nepoti

Daca voi va doriti un bebe...ia si fa-l acum la 38,cu cat mai repede cu atat mai bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

la noi la odisee sunt 2 proaspete mamici (pt a 2 a oara) in varsta de 40 de ani!! primele fetite au 13, respectiv 14 ani:)) asa ca, se poate!

alexutza aproape 5 ani +si 34+ Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikim spune:

Scuze ca apar abea acum. Am avut ceva probleme cu Internetul.

Acum 3 ani mi s-a extirpat colul uterin si l-a biopsie mi s-a spus ca erau celule neoplazice. Apoi am tot facut analiza, tratament etc.
Acum 2 saptamani dr mi-a spus ca totul e in regula, asa ca nu ne-am mai protejat.
Dar in toti acesti ani m-am gandit ca nu e prea tarziu nici imediat dupa 40...
Zilele trecute ma uitam la mamici cu bebei mici in parc. Imi pareau tare tinerele... Apoi m-am gandit daca nu ma voi simti ridicola cu burtica.
Poate ca nimeni nu va face comentarii, nici macar in gand. Sper sa am forta si sa nu-mi umplu mintea de ganduri rele.

Mihaela, mama Karlei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Imi pare rau sa aud acest lucru. Dar sa sti ca nu trebuie sa te uiti in jur ca sunt mamici tinere si nu trebuie sa te simti batrana, pentru bebele tau trebuie sa te simti mereu tanara si frumoasa. Frumusetea interioara ajuta la frumusetea exterioara.
Succes!!!!!

si cate o

Teo
Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikim spune:

Multumesc.

Mihaela, mama Karlei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

quote:
Originally posted by mikim

Scuze ca apar abea acum. Am avut ceva probleme cu Internetul.

Zilele trecute ma uitam la mamici cu bebei mici in parc. Imi pareau tare tinerele... Apoi m-am gandit daca nu ma voi simti ridicola cu burtica.
Poate ca nimeni nu va face comentarii, nici macar in gand. Sper sa am forta si sa nu-mi umplu mintea de ganduri rele.

Mihaela, mama Karlei

Mihaela, baga-ti mintile in cap si nu mai gandi asa!
eu as face vreo 10 copii daca as avea baza materiala.
Cred ca un copil iti da putere, iti da aripi, iti infloreste zambetul de pe buze.
Un copil te va intineri, ai sa vezi.
Batrana o sa fii la 80 de ani, nu acum!
Ai a vezi catde fericita va fi fetita ta, sa aiba o surioara/fratior
te pup, si astept sa te gasesc la vreo odisee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Shine are dreptate, la 80 de ani sa te simti batrana.
Acum sa o iei ca pe o cearta intre surori, asteptam test-baby!!!!!!!!!!!!!!!!!

si cate o

Teo
Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A2504 spune:

la 38 de ani a aparut minunea mea mica DIANA, al doilea copil cel mare 13ani
o asteptam de mult , dar sa lasat asteptata
mi-a adus o fericre incredibila ,uitata un pic , o bucurie imensa ,unica pe care o aduce un numai copil
faptul ca acum sunt un pic mai matura a avut numai avantaje , nu m-am panicat pt fiecare lucru , am fost mult mai calma si prin urmare am putut sa savurez mai mult momentele de fericire maxima pe care ni le-a oferit din plin
nu ezita ,nici un pic ,ai sa vezi mai incolo dupa ce vine bbmic, ca e vorba de niste sentimente unice care nu au legatura cu varsta (totusi mama la 68 ani nu sunt de acord-recordul national care ne apartine)

as vrea sa fiu corecta si sa-ti un dezavantaj (al meu )- o durere de spate crunta, din ultimele luni de sarcina si s-a accentuat..
ziua nu o simt ca sunt prea ocupata , dar cand ajung si eu sa dorm ,spatele meu urla de durere ,
acum fetita mea invata sa mearga , coloana mea e solicitata cand o tin de manuta ....dar bucuria e tare mare, mare .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Primul copil l-am facut la 37, acum am 40 si sunt gravidutza in 25 de saptamani. Nu imi simt nici o secunda varsta aceasta, 40 pentru mine este doar o cifra care nu ma reprezinta. Din cauza copilului si a burticii ma simt mult mai tanara decat alte femei de aceeasi varsta. Iar media de varsta a proaspetelor mamicilor a tot crescut in ultimii ani. Nu-ti face probleme de ce-ar zice cei din jur, bucura-te inca o data de miracolul de a da viata.

Am avut doar mai multa grija cu sarcina, am facut analize pregatitoare inaintea sarcinii, am luat acid folic din timp, am facut si amniocenteza, totul este bine si astept sa vina bb2 in iunie.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput