Imi doresc oameni normali
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
quote:
Originally posted by mariamunteanu
Sau o sa se bata Guestus cu alti "domni" pt. scaune, ca doar barbatii trebuie sa se aseze, mititeii de ei.
Maria
exact ce spunea guestus...pe munteanu o intereseaza de fapt sa nu stau yo relaxat ...
![](icon_smile_big.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
mariamunteanu spune:
Ba sa stai, Guestus, relaxat. Vedea-te-as gravid si cu copil in brate si cu plasele cu mancare in maini.
Maria
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
quote:
Originally posted by mariamunteanu
Ba sa stai, Guestus, relaxat. Vedea-te-as gravid si cu copil in brate si cu plasele cu mancare in maini.
Maria
sint greu de prostit...uite aici miini libere...te adaptezi functie de situatie
http://southernsudan.prm.ox.ac.uk/details/1998.97.127.2/
trischa spune:
pentru guestus, ,si de mai gäsesti si varianta lätitä si lungitä a autobusului,ca sä fie loc pentru toti, imi scot päläria si-ti trimit .
pisicuta si matei spune:
Din pacate trebuie sa reinviu subiectul
In acelasi mirobolant parculet de cartier....un domn care parea cam homeless s-a asezat pe o banca laturalnica si chiar nu facea nimic..nu deranja pe nimeni, nu incomoda copii in vreun fel...liniste si pace si deodata apare un tip si incepe sa il ia la bataie pe bietul homeless, dar bataie in toata regula..cu picioare in gura, burta, pumnii..toti copii se uitau ca la circ......doamne fereste...bineinteles ca am intervenit si l-am amenintat pe respectivul cu politia(evident ca nici nu prea ii pasa), dar eu nu m-am lasat si i-am tot zis ca este o fiinta cum poate sa il loveasca in asa hal si eu chiar sun la politie, am scos telefonul si a incetat...si imi spunea ca nu este treaba mea...pai pe langa faptul ca aceste acte de cruzime nu ar trebui sa se intample nu inteleg de ce trebuie sa fie in fata copiilor..si atunci a plecat
.
Sincer mi-au dat lacrimile si baietelul meu a venit la mine si imi zicea: " este un om"...si i-am explicat din nou cat este de urat si cat de mult doare sa loveasca pe cineva.
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
quote:
Originally posted by pisicuta si matei
[Sincer mi-au dat lacrimile si baietelul meu a venit la mine si imi zicea: " este un om"...si i-am explicat din nou cat este de urat si cat de mult doare sa loveasca pe cineva.
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
monalac spune:
eu nu suport parintii care si aduc copiii bolnavi in parc..recunosc ca in ult tp chiar imi atentionez sotul sa nu l lase pe cris sa se joace cu copii pe care nu i cunoaste..chiar ieri cris iesise cu tati cu tractorasul si a venit un baietel cu branula in mana sa puna mana pe tractorul lui cris.sotul l a luat pe cris si au plecat,ignorand dorinta copilului respectiv de a se plimba si el cu tractorul.si nu,nu iesise in parc cu tractorul ca sa //se dea mare//cu jucariile pe care le are...
atunci cand cris a fost racit,rar,ce i drept,intotdeauna am evitat sa ies cu el in locuri unde erau alti copii,iar daca mergeam in parc ,stateam intotdeauna intr un loc f retras si daca se apropia cineva de noi,chiar daca nu cunosteam,atentionam intotdeauna parintii respectivi de faptul ca baiatul meu e racit..
nu mai zic ca am mers la cumparaturi si am vazut copil cu urme de varicela pe fata...si n am stiut cum sa ies mai repede de acolo,pt ca eram insarcinata..nu mai zic de asa zisii prieteni,care vin cu copiii la noi,desi acestia tusesc pana nu mai pot...
asta mi se pare o adevarata nesimtire...26+ cu bebe codrin si mami de cris
Mami de Cris
Poze Cris
Natasa spune:
Monalac, dar te-ai gindit vreo clipa ca baietelul cu branula nu avea nimic contagios??? Sau mai bine dam cite un sut oricarui copil care nu corespunde criteriilor noastre? Stii ca branula aia poate fi utila si unui copil bolnav de leucemie sau de cancer??? Bravo sotului tau, precis a evitat o situatie grava, ce conteaza sentimentele copilului ala de a vrut sa puna mina pe tractoras?
Cit despre scos copiii bolnavi din casa, hai sa fim seriosi, daca ii curge nasul copilului trei saptamini, nu o sa-l scot din casa sau o sa ma duc noaptea ca sa se dea si el pe topogan? Acum depinde si ce intelege fiecare prin boala. CIt a avut pojar l-am tinut in casa si citeva zile dupa ce au trecut bubitele, dar atunci cind ii curge nasul il scot afara si nu consider ca asta e nesimtire...
anya spune:
Monalac, sa vezi la gradinita/ scoala cati copii raciti sau cu antibioticul dupa ei o sa intalniti. Normali sau nu, nu poti trai in borcan.
Cat despre urmele varicela - daca erau doar urme, copilul nu mai este contagios. Cunosc un copilas care a ramas cu urme 6 luni dupa ce terminase varicela - trebuia sa stea 6 luni in casa?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/amyarabella/amyarabella.jpg)
amyarabella spune:
Monalac este o femeie tipic romanca careia ii este frica sa nu cumva sa i-a fiule ei sida sau mai stiu eu ce boli prin atingerea copilului bolnav...sincer mi se face sila cand aud asemenea aprecieri din partea unei mamici...
Sun curioasa oare dupa parerea ta ce ar trebui sa faca saracii parinti care au un copilas bolnav sa ii inchida intr-o camera sterila ,izolati oare?!
Ar trebui sa iti fie rusine sa postezi un asemenea mesaj pe un forum unde sunt multi parinti cu copilasi bolnavi si care, cu siguranta ultimul lucru pe care si-l doresc este sa inbolnaveasca alti copii...
Imi cer scuze pt acest mesaj dur ,dar sunt ingrozita de asemenea postari...Nu pot decat sa ma pun in situatia parintelui cu copilasul bolnav ,care vede cum copilul ii este marginalizat fara nici o vina....asemenea gandire ma depaseste...
Pisicuta si Matei ,eu nu inteleg dc nu ai chemat politia ????????asemene gesturi de furie si violenta iesita din comun ar trebui sa nu treaca asa usor pe langa noi...cred ca putem face ceva ,un lucru bun dupa parerea mea ar fi chiar sa sunam la politie (daca avem noroc poate chiar vin)...
Aveti grija de voi si feritiva de prejudecati !!!
http://i265.photobucket.com/albums/ii222/amyarabella/19.jpg
GAMBATE KUDASI !!!
Mami Amy & bebe Stefan(15.12.2005 ora 11:35)