Calculati-va SPERANTA DE VIATA
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
dulcetica spune:
Majoritatea ma mosteniti,adica numai 84.La virsta psihologica insa,stau bine 33,fata de 40 in acte.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
blackpanterro spune:
89 dar sper sa fiu in stare buna la asa varsta...nu as vrea sa trebuiasca sa port scutece si alte alea....
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Tisina spune:
quote:
Originally posted by Rufus
Eu nu cred ca-i corect; nu s-a pomenit nimic de sex (cand a inceput, de cate ori se practica, care orgasme...).
poze multe cu noiAna a implinit un an
2006
2007
"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
Bine zis! Si eu am remarcat ca s-a ocolit subiectul asta
Cat despre speranta de viata, eu sunt speriata: cica 95!!! Cred ca ar trebui sa incep sa traiesc mai nociv, ca nu imi surade ideea sa imi tarai - ma scuzati - partzurile pana la varsta aia.
![](alcool.gif)
Tisina spune:
Tocmai i-am calculat si sotului speranta de viata si i-a iesit 75.
Cred ca trebuie ori sa se lase el de cafea si de tigari (ca sa ne taraim impreuna ce spuneam mai sus ), ori sa ma apuc eu. Pai trebuie sa ne echilibram cumva, ca nu concep sa raman 20 de ani fara el. Pai asta chiar e cosmar!
denisabia spune:
La varsta pisihologica mi-a iesit 31 de ani, desi inca n-am implinit 21 de ani.Insa e drept ca de multe ori am alta mentalitate fata de cei de varsta mea.Daca ating eu venerabila varsta de 91 de ani, fac cinste cu un ceai
Sincer mi se par irelevante aceste teste.Multe dintre intrebari prost alese, optiunea pentru raspunsuri limitata.Sunt pline si revistele de tot felul de teste, care se doresc a fi cat mai concludente.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tala/Tala.jpg)
Tala spune:
quote:
Originally posted by denisabia
Sincer mi se par irelevante aceste teste.Multe dintre intrebari prost alese, optiunea pentru raspunsuri limitata.Sunt pline si revistele de tot felul de teste, care se doresc a fi cat mai concludente.
http://community.webshots.com/user/denisabia
de acord, mai ales ca la speranta de viata mi-a rezultat ca ar fi trebuit sa dau coltul in urma cu 1 an....si nu ma droghez....
asi spune:
Denisabia esti tare serioasa.Testele astea sunt facute de amuzament nu pentru ca sunt relevante.Doamne fereste sa fie relevante si sa traim pana la 90 si ceva de ani.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/jenn/jenn.jpg)
jenn spune:
Ei zic ca voi trai 93,mult prea mult....Iar virsta pshihologica 39,cica s prea precauta...