Calculati-va SPERANTA DE VIATA
Raspunsuri - Pagina 2
Tzuni spune:
La sugestia lu' buli va invit sa va calculati si www.mozolici.com/teste_psihologice/" target="_blank">VARSTA PSIHOLOGICA
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
Anina_n spune:
Speranta de viata ar fi 95 de ani si 2 in plus, daca as lua 1 aspirina zilnic.
Iar varsta psihologica, 33, mai tanara doar cu 2 ani. Hei, eu ma simt mult mai tanara !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
Androix spune:
Si la mine varsta psihologica e de 31. Nu e rau
Lasa ca ma las eu de fumat sa vezi ce va alerg cu scaunul cu rotile la 93 de ani pe
Andreea mama de Filip si Georgia
buli spune:
eu tot nelamurita sint:
va zisei dincolo ca-s cu noo ani mai juna (si mai blonda pare-se)
deci intrebarea: daca la un test din asta iti iese virsta biologica 35, tu ai 29 si la alt test iti iese speranta de viata 95 de ani - cit mai ai de trait? 60 sau 66?
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
A_Iulia spune:
Speranta de viata inseamna ca POTI SA SPERI sa traiesti atat.
In realitate o sa ne omoare statul mult mai devreme, ca oricum n-o sa aiba de unde sa ne dea pensie la toti atata amar de vreme.
Adina + Olivia Q1.04
acina spune:
Speranta de viata 91 ani
Varsta psihologica a iesit exact varsta mea 34.
Anca 27 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
_Ralu_ spune:
80.
si aia psihologica....37...io am 25...dar mi-a placut ce scria....adica am o varsta psihologica mult mai mare, dar in sensul bun....cel putin asa consider eu...
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)
Rufus spune:
Eu nu cred ca-i corect; nu s-a pomenit nimic de sex (cand a inceput, de cate ori se practica, care orgasme...).
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007