* Ghiocei de martie - aprilie 2006 * (50)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna fetele
Alina2003 si Mihaserda, pana la urma am nascut la Brasov desi nu mai era in calcul asa ceva : pe data de 8 Ianuarie mama soacra imi povestise cum s-a intalnit cu o tipa care tocmai nascuse de Craciun si i-a povestit tipa respectiva prin ce a trecut : i-au facut cezariana , dr respectiv ia cerut din start 700 ron si a plasat-o la alti dr s-o opereze si i-a vazut mama soacra taietura si s-a ingrozit cum arata si mi-a zis mama soacra tot si asta a fost cireas d pe tort cum se zice .Am ajuns acasa si i-am spus sotului toata povestea si el cum ma iubeste pe mine foarte mult si face orice pentru mine i-am cerut sa ma duca la Brasov acasa sa nasc acolo si asa am si facut , pe data de 10 Ianuarie am plecat la Bv unde am ajuns la ora 18 seara , am stat de vorba cu parintii si la ora 22 ne-am pus la somn , pe la 3 dimineata m-am trezit sa merg la baie si acolo am observat ca am bucatele din dopul gelatinos si tocmai pornise si contractiile si mi-am dat seama ca trebuie sa nasc, aveam contractii din 5 in 5 minute .L-am trezit pe sot si i-am spus : Taty trebuie sa nasc !! sa-l fi vazut ce chip avea am plecat la maternitate , m-au consultat dr de la urgenta si mi-au zis : Doamna , pai ... nasteti , haide-ti in sala " aveam deja dilataia de 5 cm la internare
Am urcat sus la etaj la sala de nasteri , dupa 1 ora mi-au rupt membranele si dupa iarasi o ora mi-au pus o perfuzie si imediat dupa ceva timp adica la 12:35 am nascut normal.Cam asta a fost cu nasterea mea , am avut noroc ca am plecat mai repede la BV ca altfel ma prindea nasterea pe la Tulcea cred ca au grabit si cei 400 de km nasterea : zglataieli de la drum etc.
Tania2 ma bucur mult ca ai prietna care sta la Bv .
ONSAMI La Multi Ani !! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familie
Doamne , noi luptam cu olita desi se cere sa faca are si zile cand refuza sa faca la ea
Maria este bine , ea mananca si doarme mai tot timpul
Va pup pe toate si va doresc o zi buna

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Buna mamici!!!
In primul rand vreau sa urez LA MULTI ANI (din pacate cu intarziere pt unii) urmatorilor:
MATEI
ALESIA
ANA
LARA
STEFANIA SI MARIA
TUDOR

In al 2 lea rand VREAU SA VA MULTUMESC TUTUROR PT URARILE CU OCAZIA ZILEI DE NASTERE A LUI NICK!!!ATI FOST FOARTE DRAGUTE CA NU NE-ATI UITAT!!

Apoi vreau sa urez BINE ATI VENIT noilor mamici addiana si danybv (de fapt tie Dany BINE AI REVENIT!!).SA VA TRAIASCA PUII SI ACUSI MA DUC SA VA VAD POZICILE.

Am vazut ca discutati despre operatiunea "olita"....pai nici noi nu stam prea bine la aceste capitol.Bine pe olita nici nu se pune in discutie sa stam...pe toaleta ne place.Facem orice...numai pipi si kk nu.Uneori ma ia de mana si ma duce in baie si ridica capacul de la wc sa-l pun dar iar nu face nimic.Insa in fiecare dimineata il pun.Apoi cat sunt plecata soacra-mea nu-l pune...sper ca pana la vara sa-l dezvat de pampers.O sa-l mai las si fara prin casa sa vedem...

Stefanna draga mea stai linistita ca nu m-am suparat...de fapt daca nu ai fi zis tu nici nu as fi observat ca ai scris cu litere diferite.Asa ca nu-ti fa probleme.Oricum noi multumim pt urari!!! Pozici cu voi unde as putea vedea??

Catrinel am fazut-o pe faraOana costumata...o dulcica si zic eu ca-ti seamana tie.Pe Nick cand l-am costumat ZOrro atata a mai plans...valeuuuu....

Kim si eu iau bronho-vaxon dar nu stiam ca e si pt copii.Lui Nick ii dau siropel Imuno-baby.

Delia si Ciuf multa bafta la examene.

De asemenea pupicesc burticoasele noastre!!!

Tania ma bucur ca micuta e mai bine!!

Mariana mai poti??esti intr-o continua activitate...cand tb sa nasti??

Miha tu? esti bine...da??

Noe cum se mai simte Bia?

Si acum sa va povestesc cum a fost la ziua lui Nick...pai fetelor organizatul petrecerilor in locul de joaca estecea mai buna solutie!!!In primul rand copiii s-au jucat si s-au distrat iar noi adultii am baut in liniste o cafea si am stat de vorba.Pt ca am serbat de la ora 11 dimineata nu am pregatit cine-stie-ce.Am facut 2 checuri (reteta Adei) si niste mini-pateuri.Acolo s-a servit cafea ...sucuri...si tort.Copiii au papat si toast cu chipsuri si tort.La inceput Nick nu vroia sa intre deloc acolo dar cand a venit si varul lui imediat s-a incins joaca.Cand sa plecam nu-l mai puteam scoate de acolo.S-au jucat in 2 sali...i-am fi putut lasa si pe un teren de fotbal special amenajat,dar au preferat la tobogane,saltele si alte masinute.
Oricum eu am foat foarte multumita...cand am ajuns acasa totul era in ordine si ne-am odihnit linistiti.Nu deranj,nu jucarii aruncate,nu firmituri pe jos...deci se merita!!!
Insa multumirea cea mai mare mi-a dat-o Nick vazandu-l ct de mult i-a placut.
Pozici puteti vedea aici:
http://family.webshots.com/album/562798155XYvozM

V-am pupat pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

buna mamici de ghiocei si ghiocele!

La mai multi anisori Tudor!

poli sunteti foarte frumosi! iar tortul..

si acum ultima stire despre raisa: a facut kk in cada...ii faceam baie si ei si denisei, cada plina cu apa, spuma si jucarii... eu ma uitam prin oglinda, mai dadeam cu o crema doua (am profitat si eu de moment)... si deodata o aud pe denisa "mami raisa a facut kk!!!"... si abia le bagasem in cada, nici nu apucasem sa la spal!!!

p.s. sper sa nu fi facut greata la nimeni!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Stefania si Maria (Adibal)!!!

Poli, ma bucur ca v-ati distrat pe cinste! pai si eu sunt de aceeasi parere ca tine, si noi tinem petrecerea la un spatiu de joaca, anul trecut a fost la fel si nici nu-mi pot imagina unde ar incape 13 copii plus parintii intr-un apart. de bloc (in cazul nostru), sa nu mai zic de deranj. La noi toata mancarea va fi din partea lor, inclusiv tortuletz cu lumanarica, suc, poze, sampanie, accesorii de chef. Io nu fac nimic. Ma prezint
Fug imediat sa vad pozele.
Catrinel, ma intrebai de meniu :avem de ales intre pizza, cascaval pane+cartofi pai sau natur si snitzel din piept depui cu cartofi pai sau natur. Inca nu m-am hotarat. Asta pt. copii. Voi ce o sa aveti?
Danybv, pfai ce seamana povestea nasterii cu a mea! cu diferenta ca eu n-am nascut in alt oras. Super, te-ai dus in BV, ai si nascut! ce face micutza Maria? e domnisorica deja! cum te descurci cu amandoi copiii?

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
martisor
8 MARTIE


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Polixeni multumesc de primire, sa-ti traiasca si tie puiutul
addiana nu ai de ce sa te ingrijorezi mie nu mi-ai facut scarba deloc
Si eu azi toata ziua am alergat cu olita dupa Andrei , a reusit sa faca kk la olita de 2 ori dar stiti cum facea : mamy pisu (el asa ii zice la kk) da-i repede olita , statea pe ea ce statea facea un pic si gata , dupa ceva timp iar se repeta povestea si uite asa m-a fatait azi cu olita , dar ce sa facem trebuie sa fim rabdatori ca n-avem incotro sunt copii nostrii si trebuie sa fim alaturi de ei .
alinaalex ma bucur ca avem povesti asemanatoare
Cu 2 copii este un pic mai obositor dar trebuie sa fac fata, Andrei este o fire plina de energie si el vrea mai tot timpul sa ma joc cu el , am mare noroc ca Maria este tare cuminte , ea doarme toata ziulica aproape si atunci profit si ma joc cu Andrei .Cand sotul este acasa sta el cu Andrei si atunci eu ma ocup de Maria cat este necesar.Este obositor cu 2 copii dar este foarte frumos .
M-am uitat si eu la pozele voastre , aveti niste copii tare frumosi
Noi din pacate ii tinem ziua lui Andrei la bunica , deci in familie , nu prea avem prieteni cu copii si nici nu prea cunosc fete , am mare noroc ca am prietene multe pe forum cu care vorbesc si va am si pe voi si asa ma simt si eu mai bine , imi este tare greu departe de casa dar trebuie sa ma obisnuiesc aici la Tulcea


danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

Salutare fetelor,
bun venit noilor mamici forumiste! ma bucur sa aud ca avem o tulceanca- Danybv

Dragele mele, de luni Tudor este la o alta cresa, nou deschisa, de care eu sunt foarte incantata. e foarte curata si foarte frumoasa, e deschisa de nici doua luni si e relativ aproape de casa, dar departe de serviciul meu, asa ca e putin incomod, dar sper sa merite efortul mai ales din punct de vedere al sanatatii lui Tudor- motivul principal pentru care l-am mutat.

Luni am avut surpriza sa il las pe tudor total absent de prezenta mea si total absorbit de jucariile de acolo, marti si azi a facut figuri cand l-am lasat, gen agatat de hainele mele, urlete si lacrimi de crocodil de m-a dat peste cap pentru toata ziua. Doamna care e ingrijitoare ne este si vecina- mi-a spus ca in timpul zilei se comporta foarte bine, e comunicativ si vioi, mananca si doarme foarte bine. Cam asta se petrece cu noi.

Sambata am fost la domnisoara Ana sa o serbam de doi ani, a fost un preambul pentru Tudor sa se intalneasca cu copii in alt loc decat vechea cresa, asa ca am "impuscat" doi iepuri dintr-un foc!
Frumoasa Ana e cum o stiam, vorbareata si foarte isteata, copchii s-au jucat cam de unii singuri, asa cum trebuie la varsta lor, cei mai marisori s-au jucat impreuna cu cei mici alergand dupa ei. Am papat si tort buuun, ne-am distrat si ne-am despartit in lacrimi adevarate.

aalina sper sa nu te superi pe mine de intarziere, abia ieri am incarcat pozele. Iaca sa vizionati si poze cu ziua Anushcai si ziua lui Tudor, si alte poze cu noi!

http://www.flickr.com/photos/8925078@N06/

Pupici la toate mamicile si ghioceii!

cameliada si ghiocelul Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!
(17 februarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/

poze faine cu Ana de aalina2003 si Tudor de Cameliada
http://www.flickr.com/photos/8925078@N06/547411920/in/photostream/


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna dragele mele .
vreau sa va zic ca ieri dupa amiaza au apucat-o pe Maria mea coliciile , toata ziua am tinut-o in brate ,i-am dat tratamentul de colici dar nu-i treceau deloc dar am avut mare noroc ca seara pe la ora 22 a luat-o somnul rau de tot si a dormit toata noaptea nici lapte nu i-a mai trebuit si acum doarme
Sunt fericita ca Andrei a realizat in sfarsit ca trebuie sa ceara olita cand este nevoie
In rest suntem bine , eu azi merg la dr fiindca tot nu-mi revine auzul la urechea dreapta , am facut tratament 1 saptamana si degeaba nici un rezultat
cameliada ti-am vazut pozele si vreau sa-ti zic ca sunt tare frumoase ,ma bucur mult ca si eu mai intalnesc fete care sunt din Tl asa poate imi fac si eu mai multe prietene la Tulcea ca nu prea am ,eu mai tin legatura cu fete din Tulcea pe forum "Tulcence" si acolo suntem un grup care deja ne-am intalnit de cateva ori cu copilasii in parcul personalitatiilor .
pup toate fetele fin grup si revin mai tarziu

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

hola, fetelor cochetelor
la multi ani fericiti sarbatoritilor de zilele acestea si
bun venit celor 2 fete noi

pe scurt despre noi: Bia e ok, multumim de mesaje, acu trage un somn bun...
de ziua ei: vineri am sarbatorit in familie, ne-am destrabalat cu cadouri si cu locuri de joaca, iar sambata a fost party-ul oficial; initial am vrut sa nu facem mare tam-tam -ne gandeam chiar sa plecam din Buc- dar pana la urma tot s-au adunat ceva oameni, printre care si printesa Teodora cu insotitorii ei oficiali; copii nu au fost multi (4?) insa sper ca s-au simtit bine, ceva papa, ceva tort, agitatie multa....
Mari, multzu mult ca ati venit si imi pare tare rau ca am fost asa impartita in zece parti, as fi vrut sa stam mai mult de vorba; oricum, fetelor, sa stiti ca Teodora m-a dat pe spate (asa ceva n-am mai patit de la ultima intalnire cu Atomica), vorbeste mult si "legat", iti raspunde in engleza -cat-dog-horse-, pe scurt, e de nota 10!A fost fff cuminte, s-a dat in tobogan de cred ca pe Cata l-au durut toate cele a doua zi (pe mine m-au durut shalele de la prins si ridicat copii) oricum speram sa repetam intalnirea intr-un parc undeva..sau in conditii mai..calme
Bia s-a simtit f bine, a profitat de tort, de dulciuri, inca mai e in extaz cu cadourile, pe care mi le arata in fiecare zi...sa facem inventarul...
Ceva poze o sa pun in curand, numai sa imi mearga netul..
Cam atat acum, ca sunt multitasking, fac si ceva de papa, ma si pregatesc sa scriu ceva la subiectul cu Prevenirea abuzului...si ma tenteaza si-o cafea

va pupez, take care si sa aveti zile cu soare!
tzurai tza, am incalecat pe-o sha



Noe & Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noi

The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

dany felicitari lui andrei! si un mariei sa n-o mai supere burtica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

buna fetele Am si eu o mica problemuta si rog fetele care sunt in masura sa-mi raspunda sa o faca.
Finuta mea este insarcinata, dar din pacate este angajata din 16 oct iar data probabila a nasterii este 1 sept.
Dupa cate am citit noi este f posibil sa nu primeasaca indemnizatia luminati-ma va rog are vreo sansa?

Mergi la inceput