***Shoppaholicele Redouto-masochiste (83)***
Raspunsuri - Pagina 12

nushulica spune:
m-am mutat in etiopia ma saturasem de elvetia
elena exact bine ca n-ai luat teapa de o suma mai mare 3 euroi chiar nu-i bai
------------------------------------------------

camelia_daniela spune:
Feli, ai probat-o pe Ili cu doudouna? Ce ma sfatuiesti sa fac, ii comand un 86 sau asta ii va fi prea mica la anu'? Nu stiu ce sa fac Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

nushulica spune:
quote:
Originally posted by camelia_daniela
Feli, ai probat-o pe Ili cu doudouna? Ce ma sfatuiesti sa fac, ii comand un 86 sau asta ii va fi prea mica la anu'? Nu stiu ce sa facCami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
imi permit sa ma bag in seama

felicia74 spune:
quote:
Originally posted by Graviduta
Felicia, cum e www.laredoute.fr/vente-gilet-la-redoute-essentiels.aspx?productid=324104290&documentid=452507&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=12" target="_blank">giletul asta? E materialul moale, pufos sau inteapa? e mai de calitate sau e mohair din ala care face coate?Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
E un mohair subtirel, exact ca in poza. Azi l-am purtat peste camasa, nu mi se pare ca inteapa deloc. Mie imi place mult. Dar cred ca se va lasa la coate, tesatura e mai larga.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

felicia74 spune:
camelia daniela da, mai, ce mare e doudouna Eu o pastrez poate ii va veni peste 2 ani. pentru la toamna, mai vad, i-as lua ceva 94, ca 86 sigur nu merge.

nushulica spune:
quote:
Originally posted by felicia74
camelia daniela da, mai, ce mare e doudounaEu o pastrez poate ii va veni peste 2 ani. pentru la toamna, mai vad, i-as lua ceva 94, ca 86 sigur nu merge.

scuze cami

alinamoro spune:
Am primit si eu azi coletul din 29, nu primisem aviz. Mai trebuie sa vina cel din 01.02.
Nu am nimic deosebit,multe le-ati cumparat si voi, pun mai tarziu link-uri daca mai gasesc produsele.

claujro spune:
Am si eu aviz pt 29.01. Cred ca-l ridic maine, nu e al meu, tb sa-l dau posesoarei... mai astept 08.02 acum

chris25ss spune:
am primit si eu azi coletul pt comanda din 16.02.
PS. regret discutiile astea iscate aiurea! tocmai pentru a nu mai fi considerati lada de gunoi a europei, ar trebui sa va schimbati mentalitatile! e dreptul vostru sa cereti ceva sau sa fiti informati atata timp cat platiti pentru un produs/serviciu! am mai zis-o, ei depind de noi, traiesc din vanzarile astea...
pt melku si toate cele care au inteles ce-am vrut sa zic...

Jasmine spune:
quote:
Originally posted by chris25ss
tocmai pentru a nu mai fi considerati lada de gunoi a europei, ar trebui sa va schimbati mentalitatile! e dreptul vostru sa cereti ceva sau sa fiti informati atata timp cat platiti pentru un produs/serviciu! am mai zis-o, ei depind de noi, traiesc din vanzarile astea...
mda...multumim mult.
Tocmai pt ca nu intelegem dom'le cum e cu mentalitatile astea occidentale ne-am luptat atat cu astia de la LR,pt dreptul nostru de a fi tratate ca niste clienti normali....
Un singur lucru e clar din discutiile astea : ca vorbim impreuna dar ne intelegem separat.
vad ca vin colete din 29,e de bine.Poate maine apare si al meu,ca m-am plictisit de cand il astept.