Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (92)
Raspunsuri - Pagina 3
Happiness_4_us spune:
Teo m-ai facut sa plang! Asadar mami si nasico, sa va traiasca minunea Mihnea, sa fie sanatos si sa va bucurati de el. O sa se lege o prietenie tare frumoasa intre Mihnea si Andrei. Amandoua ati fost niste frumoase.
Ramonaiani la multi ani si tot ce iti doresti! Bine ai revenit acasa!
Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 3 luni.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
bikmaria spune:
Buna dimineata
uram LA MULTI ANI
celor mari:RAMONAIANI
sot de GABITZ
celor mici:ELIANA de MIHASTROESCU-pt cele 4 lunici
pt cele 5 lunici
MARIA de TOMASA (imi este dor de tine )
MARIA IOANA de mami TZUC
MIRUNA IOANA de mami ANDREEA1002
EDUARD STEFANde mami BUMBITA
ROBERT de mami LAURICI
prisi spune:
Nana ma repet, eu un dulce si un dolofan, ca falcute are , despre papa nu stiu ce sa zic dar cred ca toti copii au perioade din astea Miru mai papa inca san si nu pot contabiliza cantitatile, dar a avut zile cand nu vroia cate 5-6 ore nimik
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
Betty si Miru se trezea intr-o perioada la 2 ore, dar de cand i-am bagat cereale seara +san a revenit la programul normal, poate nu se satura, zic si eu...sau or fi dintisorii
poze
Sabina spune:
mai mai, ia sa vedeti voi ce baiat are mamaaaaaaaaaa
http://farm3.static.flickr.com/2221/2290346055_63516612d9_o.jpg
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Happiness_4_us spune:
Am incercat sa il diversific, in sensul ca i-am dat suculet de mar si 2-3 feluri de piure de mere, pe care le-a primit bucuros cand facea injectiile care ii crescusera si pofta de mancare, iar acum dupa ce le-am oprit, cand ii dau piure, suc, plange si se ineaca cu el, drept ptr care luam o pauza si o sa papam numai laptic. Poate inca nu e pregatit de altceva. Avem rabdare, nu ne grabim.
Andrei la 3 luni.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Da, are un dulcic mami. Are asa o mutrita nevinovata...
Remarcat in fundal si o frumoasa Sofia galagia.
Ma repet: ai niste copii superbi! Sa iti traiasca si sa ii tina DD sanatosi ca sa va bucure pana la adanci batraneti!
Pupici.
Andrei la 3 luni.
Nunta noastra de vis!
Sabina spune:
sunt cu bb in brate, Nana, v-am vazut, nu te ingrijora, e o faza, lasa sa manance cat vrea, ca nu va pati nimica.
La multi ani Mariana!
trebuie sa plec de ;a comp, scuze.
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
prisi spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
poze
melaniatud spune:
Vorbeati de hemangioame??? Si Tudor are pe frunte si la ceafa.Sincer nu ma deranjeaza pt ca am vazut multi bebelusi cu asa ceva si cunosc copilasi carora le-au disparut pana la un an maxim un an jumate.
Lasati copii in pace…asta sa fie singurul necaz!!
Prisi vorbesti serios? Cine e din zona? Si Tudor e pe jumatate moldovean pt ca eu sunt din Bucuresti si sotul din Iasi.
Roxana florile erau trandafiri mari roz si printre ei trandafiri micuti de culoare mai inchisa.Ideea e ca nu era patroana acolo pt ca sunt aproape sigura ca nu era pt mine…in afara de trandafiri nu recunosteam nimic din ce am spus eu….plus pretul. Am poze dar imi e si rusine sa arat cuiva SORCOVA.Si ce m-a suparat mai rau a fost ca eu am facut acolo si alte ornamente si buchete care au iesit cu mult bun gust. Asta e…la botezul fiului meu am schimbat furnizorul…tot eu m-am ocupat de comanda pt lumanare ca nasii erau de la Bucuresti.