Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (92)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Deschid si eu ferestre ca Roxana, doar asa pot avea o sansa ( ce-i drept, chiar si asa infima ) de a raspunde macar partial.
Va rog sa ma scuzati ca nu am postat mai devreme, dar asta se datoreaza in parte si lipsei de inspiratie
Deh, acu' ca aveti asteptari inalte de la mine, trebuie sa ma straduiesc sa nu va dezamgesc
Si nu-mi venea ideea... tema zilei, ca sa zic asa...

Pe de alta parte, azi am stat mai mult pe afara, am avut 2 iesiri, iar in timpul in care am fost acasa am prestat PAG intens si am sarbatorit un pic.

Vreau sa va multumesc din suflet pentru urari, sunteti extraordinare !
Cecilia , Maria , uite cum s-a trezit filonul poetic din voi Sunteti dulci, zau asa ! M-ati impresionat
Multumim pentru pupic lui Stefan si i-l intoarcem si noi insotit de o pentru mamica lui !
Multumiri speciale Anei, Gabrielei, a crescut inima in noi, ohohooo...
Multumim frumos tuturor mamicilor care ne-au felicitat, am pregatit si noi ceva pentru voi , www.flickr.com/photos/septoct2007/2292443998/sizes/l/" target="_blank">cu mult drag

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

devylla, ne-ai adus primavara in fata ochilor, iti multumim !
ramonaiani, bine ati revenit acasa ! Ne-a parut tare tare bine sa ne cunoastem, uite ca se poate sa ne intalnim chiar daca locuim in tari diferite. Asteptam pozele !
alinkav, n-am apucat sa scriu zilele astea, dar si eu zic ca ai niste copii superbi. De fapt... sunteti toti 3 superbi si semanati atat de bine... Si chiar ca zici ca tu esti sora mai mare . Vazand-o pe Olivia in poze nu am putut sa nu remarc cat de vesela este si ce bine sta in fundulet.. Daca nu ai fi zis tu de problemele ei, nici intr-o mie de ani nu m-as fi gandit ca nu este un copil perfect sanatos, si de fapt si acum imi vine greu sa cred ca n-ar fi asa. Recuperarea pe care a facut-o ma gandesc ca in unele privinte a ajutat-o chiar sa-i depaseasca pe unii bebelusi de varsta ei. Uite, de exemplu Maria mea nu sta in fundulet asa ca Olivia...
De asemenea, ma bucur mult ca te-ai hotarat sa redevii activa pe DC, aici, langa noi
andrruzza, multa sanatate pentru tine si puiutzii tai ! Iti tinem pumnii pentru maine, sa nu fie punctiile alea prea nasoale ( habar n-am cum sunt )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Multumim tuturor fetelor dragute care ne-au urat sanatate! Tudor a tusit de dimineata, cand s-a trezit (cum v-am scris deja), apoi pana pe la pranz nimic, de am zis ca mi s-a parut. Dupa plimbarea si somnul de dupa-amiaza, a inceput din nou cu tusea, si se aud mucisori in gat. In rest, totul e normal, cu mancatul, zambitul, jucatul, rosul...Maine dam pe la medic, sa vedem ce si cum.
Noapte buna!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

LAMULTI ANI RAMONAIANI!Am fost intrerupta.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Mi-a scapat fara sa vreau o sarbatorita, printesa si ea, evident:
La multi ani fericiti Maria Diana de mami Tzuc

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

Mergi la inceput

M-au impresionat si m-au bucurat nespus mesajele si urarile voastre de azi, va multumesc inca o data.
Trebuie sa marturisesc insa ca cea mai mare bucurie a fost sa citesc mesajul Nanei, sa aflu vesti bune si sa vad pozele in care zambeau fericiti. Sunteti atat de frumosi impreuna, Nana ! Va doresc din suflet sa fiti mereu cu zambetul pe buze de acum, sa fie bine Andrei si voi sa va puteti bucura de el !
Faptul ca acum nu prea mai mananca sper sa fie o faza pe care sa o depasiti cat mai repede. Eu nu ma pricep deloc la medicina, deci nu as putea sa-mi dau cu parerea de la ce ar putea fi. Doar atat pot sa fac : sa ma rog in continuare pentru sanatatea lui, sa depaseasca toate problemele si sa fie mereu un copil vesel,sanatos, care sa va umple inimile de fericire !

Mergi la inceput

Luy esti sigura ca matematica e menirea ta? Atata creativitate, asemenea idei si ganduri frumoase e pacat sa le lasi neexplorate si lucrate la maxim. Mi-a placut la nebunie surpriza. Bravo Esti minunata.

Mergi la inceput

Rox, pupici pe obrajorul mumos al lui iepurila Andrei.
E plin de iepurasi deja. Al meu e stirb in continuare

Mergi la inceput

Nana ma bucur enorm ca sunteti bine. Am admirat un Andreiut frumos si dulce, dulce, iar mami si tati radiaza iubire pt. pisoiul lor mumos. Sunteti minunati. Nu va ingrijorati cu lipsa poftei de mancare a lui Andrei, o sa se stabilizeze si o sa pape exact cat are nevoie. E sigur o faza trecatoare. Singurul lucru care conteaza e ca rade si chiuie. Cum altfel ar putea el mai bine sa va arate ca e fericit si ca se simte bine? Sa nu treaca o zi fara o mie de zambete!
Va pup pe toti 3.

Mergi la inceput

Rox, felicitari pentru primul dintzisor ! S-a mai iepurit un papanash... Acu' vad ca primavara asta aduce un stol de iepuri, hihihi
Vazut poze cu sarmantul pe atunci inca ne-iepurit Are si el niste pleteeeeee... Antonio Banderas scrie pe el
Mai am de transmis niste speciali pentru gabitz, pentru isabeluta , bebeka, alehiam, diwana
Sabina, ce-i pui tu in laptic lui Gheo ( a se intelege ce mananci tu ) de a crescut asa voinic ? Ia uite dom'le ce "precoc" e ! Ptiu, sa nu-l deochi, ca mai e si frumos pe deasupra !
Yaia, multa sanatate lui Tudor, sa vii cu vesti bune de la doctor !
Sim, felicitari pentru notele bune de la control 9 kg... wow... cocoasa ta ce zice ?
Da' stai asa... ca vad ca moldoveanca se poate lauda deja de la 5 luni cu 9 kg... Mai, mai... categorie grea, clar !

Mergi la inceput