FIV de toamna IV

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Cata harnicie la subiectul asta! Se vede ca din pacate au venit forte proaspete si au scos "babele" din amorteala...
Anca, esti de coma cu injectiile! Pun si pariu daca vrei cu tine (pe o bere) ca dupa ce treci de prima, pe urmatoarele nici nu le mai simti. Conteaza si mana care ti le face. Vorbeste, canta in timpul injectiei si gata! Ai dreptate in Austria s-ar putea sa ceara reteta, in Ungaria nu cereau insa. Si din Turcia se pot lua, tot mult mai ieftin. Bafta joi!
Denisa, n-ai pe cineva apropiat acolo care sa vorbeasca bine si romana si germana? E groaznic sa nu intelegi ce ti se intampla, ce-ti spune medicul etc. Sau sa vorbesti in engleza cu el n-ar fi mai usor? Poate faptul ca nu ti-a venit inca ciclul nu-i asa o tragedie, poate e chiar normal in urma injectiei, zic si eu. Asteptam vesti.
Monbb, exact cum spui: doua saptamani ne-am perpelit nefiind convinsi ca fiv este singura solutie. Simteam ca nu facuseram tot ce era posibil. Dupa astea doua sapt. parca ni s-a luat o ceata de pe creier. Am aflat din diverse surse cat de greu se vindeca o oligoastenospermie care are drept cauza un oreion cu recidiva in acelasi an, din copilarie. Din cauza mobilitatii scazute (nu neaparat nr. lor) nici inseminarea nu avea succes, asta ne-a convins Ancar desenandu-ne ca la prosti traseul intreg pe care ar fi trebuit sa-l parcurga singuri. Cert e ca am acceptat fiv si am crezut si credem in continuare ca am ales bine.
Gabi, la mareeeee.... la soareeeee.... Sa te tii la Simonica sa nu construiasca castele de nisip pe cearsafurile cucoanelor din jur
Pia, mai ai o gura de cafea?
Si cu voia dumneavoastra, ultima pe lista...
ILEANA!!!! Cum fuse ieri la Ancar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Meme,

uite raspunsul lui Teo la aceeasi intrebare legata de testul postcoital:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8918&whichpage=13

te pup si sa ne spui si noua daca il faci ... ma bate gandul si pe mine

Mergi la inceput

Monica-Elene, am uitat de tine, draguto, in mesajul meu colectiv. Parca ai fost in weekend la mare?! Ai avut noroc de apa buna? Eu am ramas cu sechele de la cele 16 grade cate avea marea can am fost...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Nu Raluca nu am fost in week-endul asta la .Am avut un week-end administrativ in care am avut un chef nebun de bucatarit si l-am facut pe al meu sot sa-si linga degetele. Eu mai am ceva pana la concediu cam pe 25 august(de ziua mea imi fac cadou concediu ca sa imi incarc bateriile).

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Meme imi pare foarte rau de diagnostic, dar trebuie incercata si ultima sansa.
Nu stiu daca ai citit pana acum sub.nostru, dar iti pot spune ca eu am facut 2 FIV-uri la Giulesti la dr.Niculescu din pacate n-am reusit, sansele sunt de 17-20% mi-a spus de la inceput. Tratamentul costa cam 1000 $ sau EURO, depinde de cate injectii ai nevoie si cum raspunzi la tratament, procedura 1.300 $ plus 500 $ ICSI, plus analize care costa cateva milioane. Pe mine primul FIV facut anul trecut in toamna m-a costat in jur la 3.000 $, iar cel din primavara cam 2300-2500 $, mi-au facut o reducere de 300 $, la noi n-a fost nevoie de ICSI, eu am inteles ca tratamentul (injectiile) acum sunt in EURO. Acestea erau preturile in Aprilie 2003, daca s-au schimbat habar nu am, o sa vad in toamna.
Daca te hotarasti sa incerci FIV trebuie sa fi pregatita cu bani si pt.a 2-a incercare, dar eu iti doresc sa reusesti din prima. Casa de santate nu te ajuta cu nimic, nici macar analizele nu le-am facut gratis.
Stiu este foarte greu cu banii si te inteleg perfect, in aceeasi situatie sunt si eu, dar fac pe naiba in patru si tot fac rost de nabi, asa ca mult curaj si multa multa rabdare.

Anca eu am facut stimulare cu Menogon si nu numai eu si fetele cu care eram in lot. Am inteles ca din Ungaria sunt mai ieftine, incerc si eu pe toate caile si cunostintele sa vad daca le pot procura mai ieftin, daca ajung tot la 165 EURO cutia n-are sens sa ma stresez, le iau de la spital (dr.Cocei), sper sa-si fi mentinut relatiile cu asistenta care le aducea in tara. Oricum sper sa tinem legatura si vb. privind injectiile, iti multumesc.
Asculta la noi ca injectiile sunt un fleac, o sa le uiti repede, ai sa plutesti(cum zicea Ralu) cu gandul ca sunt pt.bebel.
Anca poate Niculescu nu pleaca chiar toata luna, poate da consultatii doar la cabinet si nu-si face aparitia pe la spital, nu stiu sigur, da telefon si afla.

Monica pupici, ce cumintica esti.

Sper ca am fost cat de cat coerenta in ce am scris, ca-s cam obosita, sper ca m-am facut inteleasa, daca aveti intrebari va stau la dispozitie.

Ralu sanatate maxima
Pupici pe fete

Mergi la inceput

Ei, da, dar cine pleaca sa calareasca dromaderi prin desert???... Acum mi-am amintit ca pleci in Tunisia... Asa cadou, zic si eu!

Mergi la inceput

Meme

Iesi te rog din starea asta. Stiu ca e usor de spus si mai greu de facut, dar sa sti ca eu mi-am propus de o luna sa nu mai fiu obsedata de ideea de a avea un bebe si incet, incet incepe sa imi iasa. Despre testul postcoital pot sa-ti spun ca la Medsana nu se face. L-am intrebat pe Ancar daca trebuie sa il fac si mi-a spus sa stau linistita ca daca faceam alergie la sperma(ca de fapt asta verifica acest test)faceam soc anafilactic la fel ca alergia la diverse medicamente. Asta mi-a spus mie dar daca tie ti s-a spus sa il faci e OK. Iti tin pumnii si iti doresc multa bafta.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Parvutoiu Anca spune:

Hai, ca ma mai bag odata si gata, apoi trec la treaba non-stop.

Karula, sa-ti fie clar: de o bere de la mine NU VEI SCAPA!!! Pregateste-te deci.
O sa vorbesc cu 'Herr Asociat' sa vad daca ma poate ajuta cu o parafa ceva pe acolo si sa vedem ce zice si dl.dr.Niculescu. Va tin la curent.

Denisa, daca te pot ajuta de aici cu limba germana, cu placere sa stii, este limba mea materna nr.2 si o si vorbesc/scriu zi de zi la serv., ptr ca mai toti clientii mei sunt din Austria si Germania, ok?

Tumpi/Ioana - eu am despre dl.dr. Niculescu o parere fff buna, am mare incredere in el si am auzit de dansul numai de bine, fara exceptii. Este tonic si haios si nu promite in plus, nu creaza iluzii desarte, prefera sa promita mai putin si sa realizeze mult mai mult - asa am eu impresia ca este dansul.

LA TOATE,
Anca

Mergi la inceput

Mama, Raluca si sa vezi ce o sa mai calaresc dromaderii............

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

eu am sunat la cabinet la dr. Niculescu si mi-a zis asistenta ca pana in septembrie dr. nu este, programarile incep de la sf. lui august pt. septembrie.
Multumesc Anca pt. raspuns

Ioana

Mergi la inceput