In fiecare zi cu Dumnezeu ( partea a 3 a )

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Astazi...si pentru totdeauna...

Arhistefy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Pe 10 nov ruxij are nevoie sa-i tinem pumnii si sa fim cu gandurile bune alaturi de ea.
Data fiind diferenta de fus orar o sa o rog pe sa ne spuna o ora care-i convine mai mult!

"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lix spune:

ok pt rux. sa aflam ora. dar ce are sau de ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Va multumesc. Am un interviu. Nu stiu dc. o sa puteti voi sa faceti treaba asta. Va avea loc intre ora 17 si 23 ora Bucurestiului si cade intr-o luni. Nu cred ca cineva care vine de la serviciu la ora 17 sau 18 o sa poata face asta. Mai bine inainte de culcare la voi, sa zicem ora21 sau 22 ora Romaniei? Sau e prea devreme?

Va pup!

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Pe 10 noiembrie la 10AM (ora NY) e interviul Ruxi?
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Fetelor, eu as avea o alta propunere, nu stiu, mie seara mi se pare un pic mai bine, mai ales ca eu lucrez de multe ori sambata-dar asta este ceva subiectiv, eu vroiam numai sa va intreb daca nu ar fi mai bine sa ne stabilim vineri seara, la ora 21 sau poate 22 (si mai bine), atunci copilasii sunt in general in pat, si mamicile au un pic de timp sa respire...nu stiu, eu dimineata am cel mai mult stress, fie cand lucrez, fie cand sunt acasa, atunci se aduna alte treburi...este numai o propunere, sa vedem ce parere aveti! In plus, vinerea este, cred eu, o zi mai deosebita, cand multi dintre noi, unii prin postit , altii (ca mine...) prin dorinta, incercarea de a posti :-(( , parca sunt mai inclinati spre rugaciune...
Acelasi mesaj o sa il pun pe ambele topicuri, ca nu prea stiu cine unde citeste...
Draga Ruxi, propunerea mea ar fi deci, sa incepem vineri, pe 31.10, la ora 22 (ora RO), atunci poate, fiecare in coltisorul nostru, sa aprindem o lumanare, si fiecare dupa felul, puterea si voia lui, sa se roage pentru ce am stabilit impreuna, unii 5 , altii 10, altii mai multe minute....fiecare dupa cum simte...
Toate bune, si astept parerile voastre!
Cu drag, Mirunda

"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Lix: merci pentru sprijin. Tie cum iti mai merge? Astept vesti luni seara!

Adi

"Where there's a will, there's a way!!!"

Mergi la inceput

Andrada, pe 10 Nov. intre 10 am si 16pm ora NY.

ruxij

Mergi la inceput

Mirunda, m-am razgandit. Pot si la ora 22, vineri, pentru ca la mine va fi pauza de masa! Cu lumanarea mai vad eu cum fac. Deci sunt de acord cu vinerea la ora 22. Voi ce mai ziceti?

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Fetelor, vorbim in 7 locuri, si ne zapacim! Deci ramane vineri, 31.10, ora 22 a Romaniei?

Mirunda

"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput