Nou stil de viatza (184)
Raspunsuri - Pagina 3
cornelia_laura spune:
Violeta, iti tin pumnii stransi si ma rog sa-ti fie bine!
tumpi, multumesc. 13 euro ar fi un pret super bun.
Mamicadulce, pe tine cat te costa trimisul de acolo? Crezi ca ai putea sa-mi trimiti si mie pastilele?
mamica dulce spune:
Cornelia, pastilele sunt cam 13 euro(60 de capsule-3 folii) si trimisul m-a costat vreo 4 euro, cu plic din ala cu bule de aer.Nu stiu cat ar fi toate cele 3 folii, banuiesc ca nu mult mai mult,pentru ca sunt usoare. La Carmen au ajuns dupa vreo 8 zile, deci e ok.
cornelia_laura spune:
Mamicadulce, ar fi minunat daca ai putea sa mi le trimiti. Inseamna ca m-as incadra in 20 de euro.
gusta spune:
Multumesc de urari pentru masina si eu sper sa fie bine cu ea.
Carmen sper sa nu se faca in raceala durerea de gat.
Mamica dulce te cred cu pastilele dar mai vroiam sa aud o experienta inainte de a lua.Dar daca e sa iau la tine apelez sa imi trimite.
Cornelia bine ca ai mai scirs.
Tumpi un pic de soare si la mine.
Anda e Opel Astra .
Vin mai pe seara ca ne ducem la animalute.
Marilena si Mara Augusta
cornelia_laura spune:
Eu astept sa se trezeasca baietii si apoi plecam la socrii si apoi la plimbare. Sper sa mai reusesc sa intru pe seara.
Va pup pe toate!
mephala30 spune:
stau in pat si beau o cana de ceai rosu.
Voi ce faceti?
Delia, n-ai aparut azi. Cum a fost la teatru?
Cornelia, multumesc, tantum verde mi-am cumparat si eu. Strepsils, fervex si ceaiuri multe.
O zi frumoasa!
vikinga spune:
A fost frumos aseara, distractie pe cinste! Am primit si complimente. Nemtzoaicele vor sa sarbataroreasca 8 martie, si normal ca eu-s insarcinata cu organizarea, ca am traditie in spate:) Nooo sa le duc ori ba la cipandei? Anky, Gusta bitte nu aveti cum sa ma intreceti, voi stai la marea nordului eu stau in ea! Eu-s pe o insula! Dar ma rog, inafara furtunilor din ianuarie care inunda parti de insula, orkanu' a fost blind anul asta, per total nu e chiar asa grav. Vara mergem cu barca des pina in danemarca ca-i mai aproape ca germania, si in larg marea nordului chiar de nu-i mediterana, are categoric frumusetea ei, mai salbatica asa, dar frumoasa! Si apoi ce frumusete e sa vezi nasucul si capusorul focilor iesind curios din apa:)Ruxij pe aici inafara de McD toate sunt restaurante traditionale, restaurante private nu la nivel national, cred ca numai Steak Hause e de alt gen. Fiind zona turistica, restaurantele astea de familie, private au inflorit, inca nu sunt inghitite de firme mari. Asa ca nu am sansa sa gasesc pe net caloriile. Ochiometric doar. Recunosc ca inafara de etichetele de pe produse nu am incercat sa gasesc si in alta parte info despre continutul caloric.Eu maminc doar o data pe zi o masa consistenta, de obicei masa de prinz, pe la 2-3-4. Atunci imi potolesc foamea bine. Pe urma inca o gustare, putin cantitativ si caloric. Poate am s aincerc si eu pastilele alea de la Rossman, nu par ceva nociv. O sapt buna sa aveti. Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Zuzilici spune:
Buna dimineatza si de la mine.
Nu stiu daca asta ar trebui sa fie efectul dar cred ca fibra asta are efecte laxative. Doar ca nam crampele pe care mi le dadeau laxativele sau ceaiul antiadipos. Si mai e o chestie nu mai pot manca la fel de mult. Parca ma satur cu joar jumatate de farfurie decat inainte. Sper sa fie adevarat si sa se vada la cantar.
Programul de azi se stie. Impachetat! O duminica placuta va doresc.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
anky spune:
Fetelor,eu acum am ajuns acasa,is rupta...Oficial de azi am dreptul sa dau ore de step-aerobic,mi-am luat si ultimele examene.Nu ca voi face asta neaparat dar e un bun stimulent de a ma tine in continuare de sport.Saptamina viitoare primim diploma.
Revin mai tirziu pina ma mai dezmeticesc,huhhh....
Anca,mami de doi nazdravani