Nou stil de viatza (184)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Neatza fetele, m-.am trezit de vreo juma' de ora, n-am avut curaj sa ma cantaresc Ma dor salele ca am dormit pe canapea in sufragerie, am adormit la un film. Jesse James, l-ati vazut? Cu brad Pitt. Nu stiu cum s-a terminat, ca dupa doua ore mi-au picat ochii, e asa du luuuuung....interesant, dar nu stiu daca mi-a placut

Ieri a fost o zi splendida la noi, calda si insorita, acum gata

Gusta, adica nu ai incredere in parerea mea? Cu pastilutzele ma refer. Eu am zis ca la mine au super efect si tu astepti sa vezi ce zice si Carmen
Si eu sunt tare curioasa, Carmen ia dupa cum scrie pe prospect , adica nu una si sa te astepti sa te tina de foame o juma' de zi. Eu as recomanda 3 odata pt inceput si efectul e cam intr-o ora.

Uite ce scrie pe prospect, tradus la minut :)

quote:
Dosieranleitung, Art und Dauer der Anwendung: Nehmen Sie jeweils 30 Minuten vor den drei Hauptmahlzeiten 3 - 5 Kapseln mit einem Glas Wasser ein.
Zu Beginn der Behandlung sollten 3 Kapseln pro Mahlzeit eingenommen werden. Je nach Sättigungsempfinden kann die Einnahme auf bis zu 5 Kapseln pro Mahlzeit erhöht werden.

Dozarea: luati cu 30 de min inaintea celor 3 mese principale 3-5 tablete cu un pahar de apa.(eu beau mult mai multa)
La inceputul tratamentului se recomanda 3 pastile pt fiecare masa.Dupa senzatia de saturatie a fiecaruie se poate ridica numarul pana la 5 (eu l-am scazut la 2)

sau aici la descriere:
Sunt tablete pt reducerea apetitului, in tratarea obezitatii.Bineinteles, trebuie combinate cu o alimentatie cu cap,miscare bla-bla, ceea ce se recomanda peste tot.NU pentru gravide, in perioada alaptatutului sau pt cei cu probleme grave la stomac, sau alergii la planta asta.

Stii cum fac eu de fapt? Inainte sa plec la cursuri...asta dureaza cam 4-5 ore in oras si daca iau 2 buc inainte nu-mi trebuie nici o gura de paine macar.Trec senina pe langa toate ispitele la care ma opream pana acum. Salvez calorii si baniDeci plec pe la 11-12 de-acasa si vin pe la 5-6. Atunci trebuie sa gatesc pt baieti.Functie de ce gatesc,sau la ce ora ma duc la culcare, mai iau eventual una.

Va pup, ma duc sa hranesc copilul.

ps. Carmen, nu uita-besteleala pe privat daca n-au efect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mamicadulce, multumesc pentru amanunte.
Ma doare putin gatul, abia inghit, deci pofta prea mare de mancare n-am. Va spun rezultatele cand termin folia, ca sa n-o mai lungim atat....

Meniul:
-ceai verde
-putin lapte cu cereale
-ciorba de pui
-piept de pui cu salata verde
-un mar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

NEata si de la mine.
Pe mine cred ca ma prinde raceala,am nasul infundat si ieri ma durea putin in gat.
LA noi e frumos azi, am si iesit putin afara,daca n-ar fi fost al meu care doarme inca si daca nu ma vede in casa se sperie, as fi stat mai mult.
Mami dulce intrebam cum se numesc pastilutele sa ma duc si eu la DM sa ma uit de ele.
Ieri am zis eu ca ma porcesc cu baclavalele,dar sa zicem ca a compensat ca nu am mai mancat nimic dupa ora 6 seara.
Ma duc sa-mi fac un ness si daca mai apare careva prin zona,vin si eu

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Carmen, multzam de ceai. Ce program ai azi?
Edit: ai grija de tine .

Tzuniiiiiiiiiiii, hai pe la noi!

Delia, cum a fost la teatru? Mi-e dor sa merg la teatru...

Carmen E., felicitari pentru sot.

Eu ma simt mai binisor azi. Afara e o vreme super, poate ies putin la plimbare pe la pranz.

Pupici,
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

tzumpi, arunca un oki aici:
http://www.schaebens.de/pages/8868_GewichtControl_d.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ruxandra, o plimbare avem in plan si noi, sper sa nu ploua. Un film (sa vedem ce alege sotul) si relax.
Masculii din familia mea merg diseara la meci (Steaua-Poli Iasi), asa incat voi culca baietii singurica.
Multumesc pentru urari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor!
Probabil asta este ultima mea postare inainte de a pleca la spital. Va dati seama ce stare am. Si afara este atata soare......
Asta este, o sa treaca si week-end-ul urmator o sa fiu acasa. Cel putin eu asa sper.

Carmen am votat si eu subiectul.
Acum beau o cafea, nu prea tare, si am mancat un iaurt cu fulgi. Cred ca dupa masa de ieri de la mama, nu mai mananc mare lucru.

Am sa plec putin la niste cumparaturi, dupa care ma voi pregati pentru spital.

Ce stiti de Tzuni ?
Gusta felicitari pentru masina. Sa o stapaniti sanatosi.
EftimieC felicitari pentru sot.

Va las acum si va doresc o saptamana usoara si cat mai insorita
Pupici
Ne auzim cand ies din spital, sau prin sora-mea Diana.
Salutari tuturor fetelor

P.S.: Sigrid, Liris, Bfly si Eduard Costin (EftimieC), La Multi Ani! cu sanatate, fericire si bucurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Bine va regasesc la un nou capitol. Recunosc inca o data ca de cand am reinceput munca mi-e imposibil sa tin pasul cu voi. si cand stateam acasa nu prea intelegeam treaba asta...
Mi-au venit si mie rusii fix cand trebuia, nu s-a mai intamplat de la a 2a nastere, asa ca azi sunt tare fericita. Poate se va mai regla si metabolismul meu.
Ieri si alaltaieri am cam dat iama la nepermise dar vad ca azi deja m-am potolit, clar era de la rusi.

Carmen, chiar sunt curioasa daca au efect pastilele. Eu am incercat de la noi Diomfibra, dar trebuia sa inghiti multe rau inainte de fiecare masa si mi se facea greata pana le terminam de luat. Astea ale tale regleaza oare si tranzitul intestinal? Ai grija cu gatul, pe mine cel mai bine m-a ajutat Tantum verde pastile si spray.
Mamicadulce, sunt scumpe pastilutele? Ca vad ca la tine au efect. Eu as fi super incantata daca mi-ar taia pofta de mancare.
EftimieC, felicitari pentru reusita sotului!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Carmen E: felicitari consortului!
Violeta: tinem pumnii stransi sa fie totul bine.
Marilena: felicitari pentru masina! Ce masina?
Ruxandra: ma bucur ca esti mai bine.
Carmen: ai grija de tine.
Tumpi: si eu abia astept sa se mai incalzeasca sa ma apus de aranjat gradina. La noi inca e prea frig sa ma apuc.
Meniul de azi:
omleta din 2 albusuri, ardei gras, rosie si busuioc si un cracker cu dulceata diet de coacaze negre
supa de pui
diseara inca nu stiu da' poate imi vine inspiratia.
De la varza calita de aseara sunt umflata ca un butoi. Era foarte sarata si se pare ca am retinut apa (nici verigheta nu o pot misca pe deget).
Mi-am facut deja si alergarea de dimineata: 40 de minute, -320 de calorii. Nu stiu daca mai am chef de mai mult azi.
Ma duc sa vad de ce au chef ai mei si intru mai tarzior.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Am revenit,am incercat sa-mi beau cafeaua afara pe terasa, da m-a fugarit matza mea ca pe inghituri mari am baut nessul.Si e asa de frumos afara ca as fi stat si mai mult sa ma bata soarele.
Carina si la noi o sa se raceasca,dar am profitat de niste oferte ca sa-mi inchid terasa.Sper doar floricelele care erau deja sa -mi infloreasca si sa nu degere inainte.
Mamidulce, mercic de site, le vazusem si eu la Rossmann,da niciodata nu m-au atras pastilele,poate acum ca tot le laudati ma bag si eu.
Marilena, sa stapaniti sanatosi masina.
Violeta,tinem pumnii pt maine.
Cornelia, din cate am vazut eu pastilutele sunt in jur de 13E
Fug ca mi s-a trezit onsortul, revin mai pe seara
O zi frumoasa

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput