copii romani sechestrati de statul italian

copii romani sechestrati de statul italian | Autor: olim

Link direct la acest mesaj

nu stiu daca s-a mai povestit despre asta, dar mi se pare absurd ca acesti copii sa fie despartiti de familie, doar pentru ca sunt prea bine educati si crescuti.
Acum o aud in reluare pe Antena 2 pe mama copiilor, care este disperata.
cITIT MAI MULTE AICI:[http://www.jurnalul.ro/articole/117734/italienii-scandalizati-de-rapirea-copiilor-romani-din-rimini]
RUSINE STATULUI ITALIAN
Daca s-a mai deschis subiectul imi cer scuze
mami si Alex(29.11.2007)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

nu stiam de asta si nu pot decat sa ma intristez citind asa ceva... e revoltator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

pe mine ce ma revolta cel mai tare e ca nimeni nu ia atitudine in acest caz,
Si nu ma asteptam sa fie 80 de vizionari si doar o parere

mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Intr-adevar, RUSINE STATULUI ITALIAN! Au luat copiii de la scoala fara vizite la domiciliu, somatii, program de consiliere, sau ceea ce mai prevad protocoalele de asistenta sociala. Mi-e tare mila de familia asta...

Marilena
Blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

sunt cetateni romani? statul roman ce face, doarme???

-----------------------------------------------
Michidutza: "Du bist meine Lieblingsmutter"
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

NU DOARME joaca SIMS3 in retea cu statul italian

baiii consulatule!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Mie mi-e greu sa cred ca au fost luati copiii fara nici un motiv si sunt tinuti de 4 luni tot fara motiv in ciuda incercarilor parintilor de ai recupera. Articolul este evident de scandal si incearca sa arate ce rai si nedrepti sunt italienii cu bietii romanasi fara vina. Faptul ca motivele indepartarii copiiilor nu s-au facut publice poate sa tina de faptul ca legislatia cere confidentialitate cand este vorba de minori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stralucitor1 spune:

Bird, inclin sa iti dau dreptate..pana nu stim detalii si citim doar versiunea familiei e greu de spus exact ce s-a intamplat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

da mai fetelor, dar totui sunt niste copii la mijloc.Azi am vazut in reluare o emisiune pe Antena2, nu am vazut-o chiar de la inceput, si era invitat un domn italian, care zicea ca ar exista si ideea ca acesti copii sa fie infiati de catre familii de italieni in schimbul unei sume de bani pe care aceasta asistenta social ar fii primit-o.El zicea ca e nu s-ar mira de acest fapt, si ca familia care ar infia copii, ar lua niste copii cuminti si gata educatiCum sa fie posibil asa ceva in ziua de azi intr-un stat democratic al UE?
Ceva sigur e necurat la mijloc, mama copiilor zice ca tribunalu recunoaste ca agresit dar nu face nimicNu inteleg de ce nu apeleaza la Strasburg direct, daca in Italia nu rezolva nimic.

mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Sunt pur si simplu stupefiata,am citit articolele,am vizionat interviurile date de prieteni,vecini,atat italieni cat si romani,nu am cuvinte sa-mi exprim indignarea.Mergand pe acelasi principiu si mie ar trebui sa-mi fie luati copiii daca as locui in Italia,sunt educati,politicosi,cel mare premiant 4 ani la rand,hmmm mare crima.

Dar noi ca simpli cetateni romani nu putem face nimic stiu eu o scrisoare de protest ceva,nu stiu, sa facem ceva,altceva decat sa stam cu capul in pamant si sa ne admiram botinele.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

bird70, you have no idea ce crapaturi au sistemele sociale, mai ales cand vine vorba de minori. Eu le spun crapaturi, altii le spun afaceri de-a dreptul.

O fi plecat totul de la vreo anonima plina de "bunavointa si spirit gospodaresc". Si nu-i exclus sa fie ceva atat de simplu ca o vanataie pe unul din copii si o gramada de exces de zel.

Cunosc si eu o familie care a trecut prin asa ceva, de la nimic. S-a distrus o familie si un copil. Dupa un an de 5 "foster care", 5 scoli si un proces, parintii au castigat. Ce folos?...

Dar in Italia nu sunt chinezi? Ca aici 90% din copiii care invata bine si se poarta frumos sunt asiatici...

Atat de trist!

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput