Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 14
ancadragoman spune:
Lasa ca se face ea fata mare
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
Vasari spune:
Eu cand o scot in "galagie" pe Maria o iau de wrap. Se simte in siguranta si ii place.
Noapte buna si de la noi!
Alina si Maria - 3 NOV 2007
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
popbianca spune:
sper sa doarma macar pana la 6.Ma retrag si eu ca mai trebuie sa mulg putinul lapte pe care il mai produc(din pacate)
Oare mai trebuie sa iau ceva pastila sa ablactez sau pur si simlpu nu mai mulg?Acum mai mulg vreo 80ml dimineata si 80 seara.Ii dau s acest putin ,asa ca desertmami de Ana-Sofia(15.11.2007)
ancadragoman spune:
Si noi noapte buna
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
popbianca spune:
Noapte buna si din partea mea tuturor,si copii somnorosi!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Vasari
Miha, felicitari! V-ati mutat relativ repede.
La casa sau apartament? Am fost si eu de vreo doua ori prin Iasi, dar eram cam micuta sa-mi aduc aminte detalii... stiu ca mi-a placut Copoul, tin minte teiul. Si foarte mult "Sala pasilor pierduti", sper ca nu gresesc denumirea. Era o expozitie de pictura pe albastru. Un pictor cunoscut, dar nu mai stiu numele.
Sabin Balasa.
In apartament ne-am mutat...La casa...ehehe...vise taica...
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Bianca eu am fost cu ea peste tot,la selgros,piata ,mall chiar si la o nunta si uite ca pana acum nu am avut probleme cu ea
Si noi la fel...Doar nunta am ratat-o.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
adinag spune:
Buna,
eu mai alaptez, ma lupt cu bb ca s-ar obisnui cu sticla, dar nu ma dau eu batuta ;-)) Insa cu completare, din pacate. Dar e bine si asa, mai bine decat deloc!
BB, este a sasea boala a copilariei, se face cel mai des la sugari, la noi ii zice si "febra de 3 zile" (roseola infantum). Febra pana la 40°, tine 3 -4 zile, apoi apare o eruptie de obicei pe trup si ceafa. Mie imi suna ca asta e. Se trateaza cu antitermice, nu exista vaccic. Complicatii posibile: vomat, diaree, pleoape unflate,...
Dar, desigur, pediatrul stie mai bine. Sper sa fi fost asta, ca atunci aproape ati scapat!
In rest inca nu am citit, bine ai revenit mariussimiuc, ti-am dus lipsa!
adinag spune:
Ah, eu am citit sigur ca laptele se da la ca. 37°, insa poate fi intre 30-40. Apa plata pe care scrie ca este buna pentru preparat hrana sugarilor, inseamna ca prin continutul de minerale etc. este buna pentru preparat hrana, nu ca nu trebuie fiarta. Insa si eu ma gandesc ca dupa o anumita varsta sa-i dau apa nefiarta, insa calda. Insa inca nu stiu daca o voi face, cine stie, poate scap candva de supliment???
Si mie imi lipseste Stefania
Vali, si eu sunt impotriva album cu siluete :-)) Cu toate ca am reusit in ultimele 10 zile sa slabesc ceva, insa din pacate prin nemancat, modul cel mai nesanatos si prost, pentru ca nu va dura mult si se vor intoarce kg mele...
BB, Cami, despre roseola asta scriam si eu. Insa Eruptia nu este neaparat asa puternica (stiu pentru ca eu cunosc copii care au avut-o, adica i-am vazut si boala a fost diagnosticata). La o fetita chiar nu a avut aproape deloc eruptia asta!
Alina, ce 7 kg vrei tu sa mai slabesti? Ca te-am vazut in poze si arati foarte bine!
No, ma duc si eu la un dus si la patut,noapte buna!
pussi spune:
quote:
Originally posted by pussi
fetelor ma ajuta cineva si pe mine cu centrul de activitate... nu stiu de care sa cumpar si cate... am intrat pe toyz... si sunt nehotarata intre cele cu colacel gomflabil si insula tropilcala.. care e si mai scumpa. Voi ce aveti, ca eu as vrea si cu melodii, Elenei ii plac foarte mult. Daca se poate din acelea de care se trag fara bateri.
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
mie nu-mi raspunde chiar nimeni
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!