Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 13
popbianca spune:
acum am apucat sa ma asez un pic
am fost de dupa masa la tm,la moll, si a fost groaznic;pe cand sa-i fie ora de masa ,cand am scos-o din landou a inceput sa urle si a continuat pana am iesit din tmmami de Ana-Sofia(15.11.2007)
popbianca spune:
a fost(cred)coplesita de multime si lumini,vuiet
Ce sa-i fac, trebuie sa se obisnuiasca cu lumea inconjuratoare, dar cum?mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
ancadragoman spune:
Bianca si a mea sta unde vreau eu dar cand ii este foame s-a terminat cu smecheria,urlaaa
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Cami, de la liceul Iulia Hasdeu (liceul unde am studiat eu ), mai mergi o statie catre Gara de Est, Magazinul se afla exact la prima intersectie, aceea unde o iei in stanga catre piata. Eu as vrea sa mai mer si luni pe acolo .quote:
Originally posted by anacami
hello!
Roxxy, sa le purtati cu placere! unde mai exact este locatia asta (fata de liceu?); eu stiu un magazin Fox Kids in mag Unirea (la Fox; mai este un Fox in Mall Vitan, dar aici nu au hainute de copii)
I-am cumparat si eu Stefaniei acum vreo 2 sapamani o multime de hainute, spre bucuria mea tot la reducere- eu aveam impresia ca ar fi trebuit sa se termine la jumatatea lui februarie. I-am cumparat de la Mothercare si Z mai multi pantalonasi si bluzite, sarafane.O sa le purtam doar in primavara asta *(sunt subtirele,dar cu maneca lunga), pana la toamna viitoare mai schimbam cateva marimi...
Acum vreau sa ii mai cumpar rochitele cu maneca scurta,fustite si tricouri.
Am primit de la o prietena o hainuta si o rochita tare dragutele- sunt de la Obaibi (varianta bebe de la Okaidi). Am inteles ca s-ar gasi in Carrefour Orhideea si Cora Pantelimon- poate se mai gasesc si in alta parte, de astea stiu eu).
http://www.obaibi.fr/
Camelia, Sebastian si Stefania
Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
Roxxy, he he he... eu am invatat la liceul concurent... Scoala Centrala.... pe vremea mea astea erau singurele licee de filologie-istorie si rivalizau. Aveam un profesor de romana, un tampit cu capul cat o banita, unul Dumitrescu, mergea la bac la liceul vostru, era in echipa de examinatori, si ii terorizau pe cei de la voi cum ne teroriza si pe noi in cursul anului.
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
bb_yasmi spune:
NOAPTE BUNA!!! si duminica placuta alaturi de familie!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
popbianca spune:
In alta ordine de idei, urez "La multi ani "Jasmine012, sana tate si fericire
Ank83, iti urez succes si rabdare multa ca demersul e destul de anevoios;la un moment dat si eu vroiam sa schimb ceva in viata asta a mea ,dar sotul traieste cu impresia ca nu poate trai decat in Ro,asa ca........bb yasmi, si totusi de la ce a facut febra???(sau nu am citit eu);oricum ne bucuram ca nu e nimicIn germania nu am mai fost din 1999,deci nu stiu;e mai la indemana Austria pt. cumparaturi,dar si acolo sper ca voi ajunge dupa 8 martie daca ma incumet la un skiChiar asa, ati inceput sa faceti ceva miscare, dupa cazariana??Anca, a mea se sperie cand vede atata miscare, ea e toata ziua cu mine,medicul recomanda sa nu mergem in spatii inchise ,si atunci?....fata mea e salbaticita rauumami de Ana-Sofia(15.11.2007)
ancadragoman spune:
Bianca eu am fost cu ea peste tot,la selgros,piata ,mall chiar si la o nunta si uite ca pana acum nu am avut probleme cu ea
poze
povestea nasterii
popbianca spune:
Din cauza agitatie de abea acuma a adormit de la 10,30 de cand a mancat;pana acum cred ca am fost la ea de 50 de ori!!si i-am dat ceva sirop CalmaBaby(nu stiu daca a avut vreun efect sau a adormit profund pur si simplu)
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
ancadragoman spune:
Era obosita mititica,dar sa stii ca trebuie sa o inveti cu galagie
poze
povestea nasterii
popbianca spune:
pai si eu o duc,totul e bine cand sunt sub 5 persoane;peste? deja avem o problema. din landou nu vede nimic si cand o iau in brate e evident coplesita
Vom mai exersamami de Ana-Sofia(15.11.2007)