Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (90)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by carpatina

quote:
Originally posted by Roxana_G
Off, cine m-a pus sa ma iau dupa diliul ala de stilist. Ce e drept culoarea ma prinde foarte bine, insa nu e ceea ce voiam. Eu voiam fie spre castaniu inchis, fie saten. Sau macar suvitele mele inapoi.

Pai .. asta e.. te duci inapoi la 'mnealui... si-i spui ca nu te regasesti in culoarea asta.. Ca ai incercat dar ca nu merge. Si sa-ti faca macar suvite... Daca e stilist adevarat o sa inteleaga, daca are si obrazul subtire n-o sa-ti ia nici bani.

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Duamna Carpatina, suntem in Romania....und obraz subtire.... poate chiar o sa se supere ca nu i-a placut fetei freza facuta de el. Mie mi-a ars un bou odata parul de efectiv s-a retezat de unde se suprapunea vopseaua....la spalat a ramas idiotul cu suvitele mele de par in mana...iar la sfarsit a vrut si bani...iar eu aratam ca un ratoi....se retezase parul din crestet....si aveam un mare mot

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Ana felicitari pentru micutul iepuras.

Noi am dormit tare rau asta noapte, iar azi am fost tare vorbareti, am fost la cumparaturi si m-am intalnit cu o fosta colega in parcare si ce credeti ca a facut Cristi, i-a turuit si ei si sotului de nu ne mai intelegeam, vorbaretul mamiiiiii, daca ar mai si dormi noaptea ar fi tare bine.

Sim, sune-ne cum a dormit Stefan dupa cereale( sper ca nu ai scris ieri, neuronul meu doarme)

Cu soacra am scapat usor, au trecut o tura aseara, azi nu vin si mai trec o tura maine cand pleaca acasa( sunt din provincie, ca daca ar sta in Buc. m-as scoate).

Cristi azi a papat piureul de legume(cartof, dovleac, putin morcov si patrunjel) cam 200g si ar mai fi papat dar am zis ajunge, iar cand am ajuns in parc urla de foame(l-am incercat acasa cu tatzi si nu a vrut, a papat in masina si a dormit vreo ora), e adevarat ca dimineata l-am sacrificat, l-am pus pe tati sa-i de fructele si nu prea a papat, dar tb sa se obisnuiasca sa pape si de la tati.

I-am luat azi de la avent un bibe si canuta super ok(si ca bani, 50ron), din canuta vrea sa bea, acum sa vad mai tarziu cu bibe, bibele se potriveste pe sticluta de la chicco.

Aaaaaaa cred ca dupa ce face 6 luni o sa-si i-a adio de la tatzi, nici nu mai am suficient lapte( poate si de la oboseala) si se enerveaza ca nu mai curge si atunci ma musca( noi nu suntem iepuras suntem castor...hihi)

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Hello!

sarbatoritilor zilei:Eduard Alexandru de mami Flori si tati Vmkriss,Alesia de mami rnico si Stefan Mihai de mami lilianamarcu!

Isabeluta am vazut pozele,tare dulcic si rotunjor s-a facut Vladutz!
Alinkav sunteti frumosi toti trei!
Gabriela
Ana felicitari pt. iepuras!
Maria pai Tomasa era online pe DC,cand am intrat eu,de-aia am zis ca am vazut-o...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Uram si noi "La multi ani sarbatoritilor zilei: Eduard Alexandru de vmkriss si Flori, Stefan Mihai de liliana marcu si Alesia de mami rnico!

Vmkriss, si Antonia doarme pe burta de la o luna, ziua mai doarme si pe spate, dar noaptea umai pe burta.

Alinkav, sunteti tare frumosi toti 3.

Am admirat si matrozul carliontat, ce zambaret frumos!

Sabina, stai linistita ca nu s-a suparat rau Antonia, doar a pus botic.

I-am dat si eu azi Antoniei 2 lingurite de mar golden dat pe razatoare, dar s-a cam strambat si imediat s-a repezit la tzizi. O sa mai incerc cu morcovel facut suc sa vad daca ii place.

Azi am fost in Herastrau cu niste prieteni si cu baietelul lor de aproape 2 ani.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Myral,Betty ca tot a-ti vorbit de soacre...in relatia precedenta am avut o soacra nu atat 'poama acra', cat incuiata si inapoiata rau de tot...dar si ex-socrul nu era mai departe...ei vedeau in nora o sluga in casa,care nu iese din cuvantul barbatului si in plus,sa-si puna si cenusa in cap,sa nu se machieze,sa nu se aranjeze prea mult...samd In relatia actuala n-am deloc socrii,nici nu i-am cunoscut,caci au murit de tineri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Luy de la Vladutz pentru asa o poetesa! Ptiu, ptiu ce iepurila am vazut!!!!

Vmkriss, Cecilia ce mai stelisti! Nu se baga nimeni cu un dinamovist? Hihihi

Celia pai face cam tot ce poate el cu limbuta inclusiv ce zici tu si frecat gingiile si sus si jos...bine e si foarte priceput la aruncat mancarea afara ...hihihi

Myral un ca esti asa !

Piciu foarte dulceee matrozu` cu manolica cu tot!!!

Alinakav pentru mamica si pentru printesa mica cu ocisori de peruzea Olivia

Felicitari pentru dintisor Ana!

Si ce domnisoara frumoasa din tara soarelui rasare!!!

Rox eu nu cred ca-ti sta rau, pe bune!!!Doar ai fost la stilist! Cred ca trebuie sa te obisnuiesti tu cu schimbarea!

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Azi am fost la cumparaturi si am luat,printre altele,si o cutie cu cereale de la Milupa,cu lapte orez si porumb...sunt tare curioasa sa vad daca-i plac.Cred ca nu-i problema ca le amestec cu laptele Nan,care-i facut de Nestle...

Am vrut sa luam si un storcator de fructe,dar n-am gasit ce vroiam,asa ca am comandat pe net,unul combi de la philips,care are si blender...sper sa fie ok.

Pupici si sa aveti o seara faina!

P.S. al meu sotz cred ca s-a molipsit...s-a apucat de construit forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Sabina asteptam .....surpriza

Azi chiar ca ati fost la plimbare, slaba miscare pe aici.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Sabina surpriza are legatura cu teo?

fac un nou capitol

Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

inca nu e gata surpriza:)
Cecilia, cum adica n-ai lapte? ia sa nu mai aud basme din astea. Normal ca e mai putin, cu atata diversofoicare....insa nu a disparut, stai linistita! Pai ar fi bine sa alaptezi macar pana la un an, Org Mondiala aSanatatii recomanda 2 ani, deci....
si biberon de ce i-ai luat?
mi se pare ca nu e o idee buna pt un bebe alaptat sa ia biberonu la varsta asta....dupa aia abia o sa mai scapati de el. Mai bine sa bea doar din canita, e la fel de noutate pt el ca biberonu.

Danuta, daca au deja lapte incorporat cerealele sa nu care cumva sa le mai amesteci cu Nan!!!

bAna, deci si Vladut iepuras. Io-te domne:)
felicitari!
Eu sper ca al meu sa mai prelungeasca moaca de gura stirba:))))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput