Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (90)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Salut gagici...

Rox, nu fi suparici...las ca o sa te aranjeze si o sa fie bine, iar daca nu-ti place culoarea...vezi, poate au la coafor spray nuantator..., daca nu au, du-te si ia-ti tu...ca sa schimbi nuanta, daca nu-ti place deloc...apoi mai vezi tu ce faci, saptamana viitoare...lasa macar 2 sapt pana sa te vopsesti din nou...sa nu-ti slabesti firul...

revin c a s-a trezit "bossu`"

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

erina, asa..fii optimista 1 imi faceam scrupule ca am cam exagerat cu stiinta aseara, dar mi-am amintit ca fetele au "punctat" bine. eu am un feeeling ca n-are fata ta nimic, nici macar ce are a mea. m-am uitat la poze si capusorul ei chiar nu frapeaza prin dimensiune. pe masuratelea o fi 44, dar ai vazut ca sunt caposhi si mai si pe aici.

Roxana, mor de curiozitate sa vad "smocul portocaliu lipit de cap". Cred ca exagerezi tu nitel si e doar schimbarea radicala cu care tb sa te acomodezi.ai ochii verzi, chiar daca e un cognac, ar tb sa iti vina bine. si daca a zis si sotul ca e bine...nu-l contrazice.

Piciule, mersi de lamuriri.Mie tare imi plac ardelenii ( si ardelencele). si stilul ala mai domol. mai asezat...mai omenesc zic eu. L-am admirat si pe ardeleanul-elvetian, blond zulufat cu ochi de peruzea...leit tine. Cred ca e cel mai precoc dintos..sau al adrianeiolimpia a fost..ma refer la virsta mica al care a aparut. Pe cine mosteneste? sau asa ies dintzii in Elvetia?

Noi suntem intr-un stadiu tare aburit cu diversificarea....banana cu mar diluate cu apa..si atit.si avem 5,5 luni. nu ma grabesc de fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G
Carpatina, tu acusi de seara ai postat de la serviciu?

Nu mai.. am voie sa folosesc si calculatorul de acasa..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cecilia L

fetele puneti-va pe treaba ca nu mai avem decat 3 zile( sper sa nu gresesc), de fapt 2 ca in a 3-a bem sampania,

Io' propun sa inversam.. incepem cu bautul sampaniei (putem incepe de azi, nu-i problema). Apoi, daca mai ramane vreuna in picioare, i-o ura si Mariei... Si daca o sa fim toate sub masa... asta e.. Luy stie ca le iubim pe amandoua.. Nu-i bun planul?

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Buna ziua dragi forumiste!!!

Felicitari bebelusilor cu dintisori!!!

Alinkav m-au dat gata ochii albastrii ai papanasului!!!Zici ca e din revistele germane…
Myral si eu ma plang ca nu papa Tudor destul si cand vad ca alti bebici termina castronasele cu piure instantaneu ma oftic iti dai seama. Dar asta e… el sa fie sanatos!!!

Noi suntem maraiti.... poate de la vreme ca alta cauza nu gasesc!!!
Iar eu sunt bolnava rau, ma doare capu, am nasul infundat si cu urechea dreapta nu prea aud bine...cred ca m-a tras un curent!!!

Cam atat nou

Melania, mami de Tudorica fara frica (05.10.2007)
http://community.webshots.com/user/melaniatud

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxana_G
Off, cine m-a pus sa ma iau dupa diliul ala de stilist. Ce e drept culoarea ma prinde foarte bine, insa nu e ceea ce voiam. Eu voiam fie spre castaniu inchis, fie saten. Sau macar suvitele mele inapoi.

Pai .. asta e.. te duci inapoi la 'mnealui... si-i spui ca nu te regasesti in culoarea asta.. Ca ai incercat dar ca nu merge. Si sa-ti faca macar suvite... Daca e stilist adevarat o sa inteleaga, daca are si obrazul subtire n-o sa-ti ia nici bani.

=====================

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Piciulika
nu cred ca il stiti pe Manolica

Cum sa nu-l stim? Io-l stiam, ca inainte sa intreb de poze de la botez am verificat.. he he ...

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

va pregatesc o surpriza pt mai incolo.
da sunteti cuminti, da? promiteti?
pe cuvant de papanash?

vazut manolica si suspinaaaat.
vazut comori e Alina, sunt superbi! Sanatate Oliviei, si orice simti nevoia sa ne spui, noi suntem aici pt o mana de ajutor.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Pentru 5 luni
Papanashului Eduard Alexandru de mami Flori si Vmkriss
Pentru 4 luni
Dulcetei Alesia de mami rnico
Papanashului Stefan-Mihai de mami Lilianamarcu

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Piciulika vai ce dulce este Michael si blondutz si cret si cu ochii albastrii....o sa faca furori cand o sa fie mare:)

Alinkav imi pare rau pentru problemele Oliviei. Oricum vad ca a recuperat f bine, din moment ce sta singurica in funduletz....E o frumoasa.

Devylla si eu am patit acelasi lucru. dulceata cu migdalatzi plimbareatza....probabil s-a rostogolit

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput