Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (90)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vmkriss spune:

quote:
Originally posted by cecilia L
voiam sa-ti mai multumesc si pt''la vaca lola'' dar la mine nu a mers, am descarcat-o si nu o deschide, imi spune ca-mi lipseste nu stiu ce>.....

O sa incerc sa o rezolv maine !!!

FLORI si Eduard-Alexandru (23 septembrie 2007)
**NEW**Poze BB **NEW**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

quote:
Originally posted by luy

Mi se pare ca nu am fost prea clara in mesajul anterior. Dedicatia este pentru proaspatul iepuras cu dinte transparent

Luy, noi am simtzit ca-i pentru noi...
Si daca nu era, ne-o adjudecam!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

quote:
Originally posted by danuta36

Tomasaaaaa te-am vazut...nu intri si pe la noi,mai mami??

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
poze

unde ai vazut-o???????????????
vreau si eu sa o vad ,imi este dor de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Erina, nu ca sunt medic..dar exact aceeasi problema am si eu cu fata mea. Ana mea s-a nascut tot cu 33 PC si a evoluat excat ca a ta.
Noi am facut tranfontanelara si ne-a gasit o lama de lichid subarahnoidian de 5 mm. Adica avem exact acel "benign higroma of infancy".
Ce ai citit tu am citit si eu.
E o conditie benigna. Ce se vede pe dinafara e capul mare, ce se vede la eco transfonatnelara ( si aici te asigur ca nu e nevoie d RMN, -asta e necesar doar pentru diferentierea de hematomul subdural, adica singe acumulat in exteriorul creierului sub os, in urma unui traumatism, si care eco apar tot ca lichid.) Dar sunt mai mult chestii din care medicul isi da seama daca e vorba de asa zisa" hidrocefalie externa benigna", sau de un hematom posttraumatic.RMN e necsesar doar in f putine cazuri, cind eco nu a lamurit treaba.
eu am facut eco la Dr Stamate in Bucuresti, care mi-a lasat o impreie excel;enta, de f bun ecografist si nu numai.
El m-a asigurat ca e ok, ca a mai vazut asta la multi bb-i, si ca trece cu virsta. Mi-a zis sa fac un control neurologic doar asa..dar ca e 99,99% sigur ca e asta si atit.
Eu am gasit ca e o afectiune benigna , cu agregare familiala. Tataia meu avea capul mare, purta nr mare la palarie, mama la fel, eu la fel, pina pe la 4 ani, fiu-meu la fel.
Pe baiat nu l-am mai cautata atit, si ..a fost mai bine.
Si acum are capsorul mai mare. Poarta aceleasi sepci cu taica=sau.cind era bb de 4 luni m-au trimis si la el sa-in fac transfontanelara. am facut pe un aparat mai putin performant, la Sp.Grigore alexandrescu, si s-a vazut doar ca nu are hidrocefalie interna. Si l-am lasat in pace si e bine mersi, cum a fost de altfel mereu. Probabil ca daca ii faceam pe un aparat ca cel de la Medlife, al lui Stamate, se vedea si ceva lichid in exteriorul creierului.
In fine, m-am cam lungit si nu stiu daca am transmis ce vroiam: don't worry---fa eco transontanelar---ai grija sa fie un aparat performant si un medic experimentat--daca itit zice ca e vb de asa ceva , stai linistita, ca e ok.Daca nici macar atit , cu atit mai bine.
Trebuie doar urmarit, ca cica pina la 18 luni se resoarbe lichidul spontan, nu necesita tratamente sau manevre de nici un fel.Atunci se maturizezaza pielita care inconjoara creierul si poate recircula acel lichid mai eficient.
Unii copii pot ramine cu capul mare, pentru ca au apucat sa osifice asa, dar asta sa fie baiul.
Te pup, sper ca te-am mai linistit.

aaa, si lasa formulele ca alea sunt doar medii statistice.
Nu vezi ca toti copii din ziua de azi nu mai cresc dupa graficele lor ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Piciulika, pai cam 2-3 zile dupa ce iese dintisorul tot mai e necajit. Nu stiu exact de ce, insa asa am observat la Alex.

Afibebe, vezi ca Gabitz cerea niste tort mai devreme. Mai spre dimineata asa. Pofta buna!

Maria, ce te-a apucat cu smotrul maine? Eu zic sa te rezumi la odihna.

Hai ca acum chiar ma duc la nani. Maine ma trezesc devreme, ultima tura de infrumusetari.

Aaa, am uitat sa va zic. Sau ma rog, nu prea am vrut. Nu imi place deloc parul. Tunsoarea e super dar culoarea...bleah. Nu mai zic nimic ca sa nu influentez si sotul, care in prima faza parea incantat. Urasc culoarea asta, arata a morcov batran. Si e asa nasol ca roscatul asta e belea, se scapa greu de el. Off, cine m-a pus sa ma iau dupa diliul ala de stilist. Ce e drept culoarea ma prinde foarte bine, insa nu e ceea ce voiam. Eu voiam fie spre castaniu inchis, fie saten. Sau macar suvitele mele inapoi.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

gata, am linistit familia, dorm amandoi , Miru a dormit azi a pranz 3 ore jumatate si dupa baie a trebuit sa stam sa ne radem vreo ora ca nu avea fata chef sa doarma

vaiiii, Luy ce iepuras ochios mortal

multumim fetele pentru urari
Cecilia lui Miru i-a curs ochisorul doar jumatate de zi, mai trebuie sa-i pun pana luni picaturi, sper sa nu mai reapara

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Rox sa-ti fie de bine si nu mai fi suparata, ai sa vezi ca in 2-3 zile te obisnuiesti si o sa-ti placa, faza e ca te pregatesti pt ceva si iese altceva, eu sunt mai conservatoare, nu fac schimbari radicale prea des, dar asa am patit si eu de vreo 2 ori si dupa un timp chiar i-mi placea de mine

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Si eu, si eu!
Luy, am avut treaba azi: am fost la cumparaturi pt duminica pt ca vin nasii si niste prieteni sa sarbatorim ziua sotului, iar dupa shopping am avut de treaba garla ca doar acusi e termenul limita pt depunerea fiselor fiscale. Eu le-am terminat de pregatit demult, dar in stilul nostru romanesc, dragii de clienti nu s-au obosit sa verifice fisierele si s-au trezit acum...
Piciulika, felicitari pentru . Poate ii apare si al doilea de e tot agitat.
Pe ultima suta de metri sarbatoritilor zilei .
Mai am ceva de treaba, revin.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

nu stiu cum se face, dar iar am ramas singura pe aici, asa se intampla cand tragi chiulul , motivat sau nu , dar gata de maine am laptop proaspat revizuit, sper sa nu mai faca figuri

Teo petrecere frumoasa maine si un Mihut dragut linistit

ma duc si eu la somn
noapte buna

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Isabeluta, imi place ca isi trage de limbuta...a mea eu spun ca-si papa-molfaie limba...asa o plimba prin gurita...
Luy, frumoasa dedicatie.... superb iepuras Maria.
Teo , sa aiba Mihnutz un botez si o petrecere asa cum si-au propus parintii.
Roxana , probabil e o schimbare mai brusca de culoare pentru tine dar daca sotul tau o aproba ,inseamna ca e ok.Vrem foto...
Sim, petrecere placuta .

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput