Strumfi de iulie-august 2007 (60)
Raspunsuri - Pagina 19
Timi07 spune:
Carla clar ca de la cresa a cules virusul si de acum o sa mergem si din raceala in raceala. Oooo da tu chiar esti cunoscatoare daca poti face diferenta intre 7up si Sprite, io nu pot nici intre cola si pepsi, desi uneori (mai rar ce-i drept) beau cate un pahar.
Nu stiu ce prefera bebeii da Sophie nu vrea nimic. Mai are un pic de febra si nu reusesc sa o fac sa bea lichide, pt 50 ml luptam o ora cu ea .
Luna cum se simt copilasii tai? Sper ca bine.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
cafera spune:
Diana2007, vroiam sa-ti trimit un PM, dar...tot ce am scris s-a dus pe apa sambetei, ca de, incidente apar cand ti-e lumea mai draga.
De curand ti-am admirat pozele. Tare mult mi-au placut. Aaaaaa si vreau s-o felicit pe mama Valen. Valen, ma inclin in fata ta; inca o data ai dat dovada de un suflet mare.
CarlaV spune:
Cafera, suntem bine, numai ca avem multa treaba ca trebuie sa recuperam ce am lasat balta cand n-am putut face. Cu maxima tristete trebuie sa o las pe Saby la ea in patut sa se joace singura si noi sa ne ocupam de munca si casa. E foarte haioasa, se impinge cu capsorul in plasa de la patut si se uita la noi, nu stiu cat o sa mai reziste si plasa aia. A papat foarte bine si e plina de energie, "jucaria" ei preferata e de vreo 2 luni un tub galben de medicamente in care am pus monede.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
quote:
Originally posted by Timi07
Carla clar ca de la cresa a cules virusul si de acum o sa mergem si din raceala in raceala. Oooo da tu chiar esti cunoscatoare daca poti face diferenta intre 7up si Sprite, io nu pot nici intre cola si pepsi, desi uneori (mai rar ce-i drept) beau cate un pahar.
Asta nu-i nimic, stai sa vezi la ciocolata cum stiu diferentele intre tipurile de After Eight/Dinner Mints facute de firme diferite .
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
madabout2003 spune:
Hola!
Luna mi_ai adus aminte de odisee..chiar ca eram mai vesele..Ia sa ne revenim ca gata am iesit din lahuzie (sigur nu se scrie asa ..)!
Am admirat pozici de strumfi: Adelicioasa, Saby, Olgura&ghoceii, Alex al lui mamii, David al Loredanei, Albastrel al lui Nikole! Toti sunt frumosi iti vine sa ii iei la pupacit, pacat ca sunteti asa departe!!
Timi foarte nasoala faza cu cresa, iar aia cu 7up de rasu plansu...o functiona ea dar eu parca nu mi_ar venii sa ii dau fie_mi, e prea mica..
In rest am pus poze noi www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">AICI sa va aratam ca aici e deja primavara, azi au anuntat 21 de grade!!
Azi o sa incerc si eu faza cu fasolica in sticluta! Apropo de fasolici, mie nu imi prea place lintea (dar mi_o tot gateste barbati_miu..) in schimb fac o salata de naut yummi!! Azi e weekend si cred ca o sa pacatuiesc sa fac niste cookies, asa ca daca miercuri stagnez o sa stiti de ce!
MADA mamica de Emily 07/08/07
mychydutza spune:
before-after ref. la intrebarea ta cu banii care trebuiau sa vina pe card si au venit la posta, am inteles ca se "tutu"(vorba lui Esca) sistemul informatic luna asta si majoritatea celor din buc au primit la posta. am gasit un subi si pe forum. si eu trebuia sa primesc luna asta retroactiv indemniz pe card si a venit prin posta. am inteles ca de luna viitoare se rezolva. daca si luna viit vin la fel trebuie de mers la Hambarului si reclamat.traim in Romania...deh!
*mihaela*
mychydutza spune:
nikole ma bucurez nespus pt reusita!bravo! lasa ca o sa manance el! asa cum s-a invatat sa doarma singurel o sa si manance intr-o buna zi!
ghinetz, tu ce mai faci??????/
mada ce floricele frumoase au crescut in copacu ala si ce ochi albastri au!!!!!!!!super poze!
*mihaela*
cafera spune:
quote:
Originally posted by madabout2003
Hola!
Luna mi_ai adus aminte de odisee..chiar ca eram mai vesele..Ia sa ne revenim ca gata am iesit din lahuzie (sigur nu se scrie asa ..)!
Am admirat pozici de strumfi: Adelicioasa, Saby, Olgura&ghoceii, Alex al lui mamii, David al Loredanei, Albastrel al lui Nikole! Toti sunt frumosi iti vine sa ii iei la pupacit, pacat ca sunteti asa departe!!
Timi foarte nasoala faza cu cresa, iar aia cu 7up de rasu plansu...o functiona ea dar eu parca nu mi_ar venii sa ii dau fie_mi, e prea mica..
In rest am pus poze noi www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">AICI sa va aratam ca aici e deja primavara, azi au anuntat 21 de grade!!
Azi o sa incerc si eu faza cu fasolica in sticluta! Apropo de fasolici, mie nu imi prea place lintea (dar mi_o tot gateste barbati_miu..) in schimb fac o salata de naut yummi!! Azi e weekend si cred ca o sa pacatuiesc sa fac niste cookies, asa ca daca miercuri stagnez o sa stiti de ce!
MADA mamica de Emily 07/08/07
Frumoasa floricica ta!
Timi07 spune:
ufff ca mi-am mai revenit, ii crescuse febra la Sophie la 38.7 dar acum e mai bine,a mai baut si ceva lichide si e mai vioaie. Varianta de la farmacie a lui 7up/Sprite pt gastroenterita este Raspolyte, farmacistii zic ca asta e mai bun dr. ca 7up....
Carla uite care e parerea lui Sophie despre 7up,Sprite si cioco n-a gustat inca
Cu privirea asta Albastrel ii bate la fund pe cei mai bine platiti actori de la Hollywood.
Mada chiar sunteti ca doua flori dar poza www.flickr.com/photos/9364421@N06/2283637308/in/photostream/" target="_blank">asta e de de revista,atata inocenta si dulceata...superba.
CarlaV spune:
quote:
Originally posted by Timi07
Carla uite care e parerea lui Sophie despre 7up,Sprite si cioco n-a gustat inca
Ha ha ha, ce expresie are, suuuuuper
Mada, cu adevarat de revista sunt pozele, sunteti toti foarte frumosi.