Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (89)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Multumesc pentru urari tuturor.

Luy, paturicile de alea am eu (de care ti-am imprumutat cand ai imbracat-o pe Maria). Sa stii ca nu am gatit nimic, am primit un pachetel azi cu o praji buna si niste cioco Milka din Germanica, niste sortimente care nu se gasesc la noi. Am primit eu de la sot o zambila frumoasa , stie ca imi plac mult.

In seara asta i-am servit lui Stefan o masa de cereale Milumil cu banane, mi-a facut spectacol mare asta-noapte. Acum a a adormit, sa vedem cat il tine. Le-am pregatit mai grosute si le-a halit cu lingurita fara risipa si cu mare placere.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Maria , La multi ani mamei tale!
Yaia, La multi ani tatalui tau! niciodata nu-i prea tarziu...

Piciulika , multumim.Nu stiu daca va ajunge la nivelul Mariei , caci de la faza cu incercatul de leganat acum o asigur in leganut.
Devylla, succes cu diversificarea , sa aiba pofta Erika sa pape tot si sa nu ia raceala de la mami.
Melania , poveste frumoasa cu inceput si final fericit , bine ca acum sunteti bine cu totii , sa fiti fericiti si sa va bucurati de papanas Tudor.

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Melania, emotionanta povestea voastra. Chiar ca ai un Tudorica fara frica.

Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate

Mergi la inceput

Maria, ma bucur ca te simti mai bine, sper sa nu mai apara probleme.

Ma duc sa spal un morman de vase, revin.

Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

M-am adunat si eu de pe drumuri.
Sunt obosita de nu mai stiu de mine, ieri am lucrat pana noaptea tarziu si acum am o migrena de toata frumusetea. Azi am ars mancarea lui bebe de 2 ori si a trebuit sa gatesc a 3-a oara

Prisi mie mi-a spus ca este ok dupa ce mi-a facut ecografia...operatia aproape nu se vede pe uter

Sabina La Multi Ani tatalui tau! Scumpo, nu stiu daca este obligatoriu sa apara...stiu ca exista riscul asta, dar poate sa dispara dupa un timp...in cazul meu au aparut...o sa vad ce se intampla dupa ce imi vine CM-ul.

Mandarinutza

Melania impresionanta povestea ta.

Isabeluta se pare ca mario e un mare mancacios...am inteles de la soacra-mea ca al meu sot avea la un an 14 kg....asa ca are cu cine sa semene. Vad ca pana acum i-au mers foarte bine merele, piersicile, nectarinele, morcovul si dovlecelul....si avem deja 6 zile de la diversificare. Nu am crezut niciodata ce pot sa adoarma asa la masa....vai ce dulci sunt.

Eu nu intru in hainele de dinainte de sarcina...ufff ce va invidiez....blugii imi intra pana la jumatatea pulpelor ....gata nu mai zic nimic

Devylla si la mine a fost cosmar...si in plus a mai fost si mama pe capul meu care a fost cireasa de pe tort....sa nu ma intelegi gresit...o iubesc foarte mult, dar m-a stresat cumplit....noroc ca acum si-a revenit...cel putin dupa ultima cearta

La Multi Ani sarbatoritilor de azi, mamici, tatici, bunici si pitici!!!

Gata eu nu mai pot sa citesc....ma doare capul si imi intra pe o ureche si imi iese pe alta....recuperez maine si va doresc noapte buna mamici si bebici

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Am cautat in urma postarea unde Yaia scria cand a fost ziua tatalui ei, ca nu-mi aminteam
Deci care va sa zica duamna carpatina are dreptate Aplicam si noi retroactiv o urare de La multi ani cu sanatate, ca-i mai buna decat toate !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Am uitat sa va spun : ieri a aparut si dintisorul nr.2 !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by luy
[Am vazut si eu poze cu Andrei de Emma Sunteti buni de dat la revista, o mami asa tanara si frumoasa, zici ca-i o copilita, cu un bebe frumos-frumos ! E haios rau in poza aceea in care doarme pe burta cu capul infundat in perne si bavetica sucita.

Da, asa doarme el. Mereu isi baga nasul intr-o perna,intr-o paturica undeva. (in poza era in patul de la Braila, nu acasa)

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Multumim de urari celia, sim!

noapte buna va uram!

emma si andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

buna seara

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput